Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
zedcon
csendes tag
válasz
04ahgy #40087 üzenetére
Hatalmas piros pötty neki:
Igazi szakértő. Jóindulatú és segítőkész élőben is. Alkudni eszembe se jutott vele, mert korrekten határozott meg árat. Sőt a meghirdetett 1 év gari helyett kettőt kaptam a kártyára. Teljesen tiszta üzlet, egy friss cserekártyáról van szó. Részemről a lehető legjobb videokártya üzletet kötöttem és szerencsém is volt, hogy gyorsan kapcsoltam a lehetőségre amit felkínált.
-
raimbow
csendes tag
válasz
04ahgy #34804 üzenetére
04ahgy
http://prohardver.hu/tag/04ahgy.html
Nagyon jó az alaplap, semmi gond nincs vele.Ennyi pénzért ennyi teljesítményt várok tőle. Fair üzlet volt.
-
WebM
csendes tag
válasz
04ahgy #27065 üzenetére
Piros pont 04ahgy forumtarsnak is, a hirdeteseben szereplo ssd-krol keresre (altalam megadott programmal tortent) meresi eredmenyeket kuldott, az atvetel sikerult, a termekeket a gyari dobozukban kaptam sertetlenul, minden rendben van veluk, az elado minden szempontbol korrekt volt.
W.
-
Gyusz
őstag
-
Foglalt név
addikt
válasz
04ahgy #16526 üzenetére
Tehát mégegyszer:
- Törölve az off, tehát nem pirospont kérő hozzászólások lesznek.
- A megbízhatósági oldalra pedig azok a kérések lesznek átvezetve, ahol linkelve van az üzlet és a useradatlapja, a félreértések elkerülése miatt.
- Ha valaki DVD-t árul pl., bazárja van, akkor linkelje azt, a józan ész szabályait követve.
A teljesen PH független üzletet pedig értelemszerűen nem itt a PH-n kell értékelni. -
04ahgy
nagyúr
válasz
04ahgy #11784 üzenetére
Kérném régóta bepótolandó pirospontom bevésését tisztelt Joces fórumtársunknak.
Csak mostanában tudtam, nyaralásból hazaérve letesztelni a Jetway lapot és a mezei 400W-os tápot, amit korábban vettem tőle, de ezt az ő esetében megteheti az ember, hiszen úgyis hibátlan a cucc, mint mindig.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
Elydan fórumtársat bátran ajánlom üzletelésre szintén! Az alkufolyamat példaértékű, nem tágított az első, számára kedvezőtlen válasom után, mint azt az újoncok szokták.
Az átadás-átvételi procedúra szintén messzemenően korrekt mód zajlott le, mindenki mindent látott működés közben, és tenném hozzá, hogy a csereáru (beszámítás történt) teljesen hibátlan. Az ilyen üzlet mindig csak öröm.Tehát hatalmas pirosat neki!
HGyu
-
Vladi
nagyúr
Nahát, milyen topikok vannak.
Pirospontot kaptam. Megy egy szép piros video kártyát.
Valóban, a kártya hibátlanul üzemel, mind a vga, mind az svideo kimeneten.
3d-ben nem próbáltam, de nem is az a célja.Valamint megemlítem még, hogy a kártya megdöbbentően jó állapotban került hozzám. Kb úgy nézett ki, mintha most vették volna le a futószalagról.
Ezért pirospont 04ahgy kolegának is. -
laci06
senior tag
Igen, megbeszéltük, és én nem vártam tőled, hogy ennyire elnéző leszel ezért, pedig tényleg nem a mi hibánk volt, de én sem örülnék neki, hogyha 10napot kéne vráni a semmiért, remélem akkor tényleg nincsen harag
Akkor várjuk, hogyha kell vmi, és ha nem azt kapjuk leverjük a bandát
De jeleztük nekik, figyelni fognak ezután...
[Szerkesztve] -
laci06
senior tag
szia
ahogy látod a névben együtt visszük mikádóval a topikot...
én szoktam leadni a rendelést, én csinálom az árlistát, ő pedig átveszi és eladja...
nem a mi hibánkból történt a dolog, te rendeltél egy s939es x2 4200+ procit, én leadtam arra a rendelést, rá egy hétre kedden megjött az igazolás, hogy érkezni fog, átlehet venni, még mindig s939 volt beírva, aztán amikor átvette, akkor ezt meg sem nézte, és am2 volt, pedig a garanciapapíron amit kaptunk még mindig s939 van feltüntetve, és a gyáriszám amit odaírtak az is egyezik az am2-esen találhatóval, valszeg akitől kapjuk figyelmetlenek voltak, és elnézték, sajnáljuk, de ez van...azóta utánajártunk, legközelebb szerdán tudnánk leadni rendelést rá... és dec. 15.-ére érkezne meg, sry, remélem többször nem fordul elő ilyen
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Trollok komolyan
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Netfone
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Samsung Galaxy Watch 6 SM-R940 44mm Bluetooth Graphite okosóra eladó!
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest