Hirdetés
Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
Jah, Csazsol-nak én is adok pirospontot, korrekt, normális, csak el kell menni odáig és nem ér csalódás.
Nekem meg egy feketepont amiért Speed-nek még mindig lógok egy antennával és nemtudom hogy megoldani....mod. Jah, és Ősembernek is adok nagy pöttyös labdát, mert nincs még egy olyan ember a phn, de máshol se nagyon, aki sztem olyan türelmes lenne velem mint Ő..
-
éN79
addikt
Kicsit elkésve bár, de jobb későn mint...
szóval csigi korrektségéhez kétség sem férhetett számomra eddig sem, de most gondos ''vagyonvédelmi'' készségéről is tanúbizonyságot tett, azaz egy nem feltétlenül kompatibilis dobozt oly gondos módon tette alkalmassá a TFT szállításához, hogy az már kimerítette a rendkívül biztonságos szállítás feltételeit. Az új tulajdonos pedig azóta is elégedetten használja a hibátlan és esztétikailag is tökéletes állapotban leledző monitort.
Köszönet érte. -
04ahgy
nagyúr
Ha már Vigneau baráti köre itt írogat, akkor említsük meg őt magát is.
Természetesen, mint kitűnő, pontos, és ezen felül még kellemes társaságot is nyújtó üzletfelet. A G.Skill DDR-500 jól üzemel.
Ghost84 vette meg a Kingmax memóriámat. Azóta is használja, pedig először majdnem vissza kellett fordulnom, mert egymagában (valami rejtély folytán) nem hajlandó kékhalálmentesen üzemelni. Dualban jól megy.
Amúgy a talin pontosan megjelent.
HUN]Repa: X1900XT - X1800XL csere zajlott vele, persze arányos anyagi kísérettel. Még mindig jó üzletfél. Ráadásul nem is kell messzire menni, ha vele van valami biznic.
HGyu
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest