- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
Szia!
Semmi gond, azért remélem, nem azt vetted ki a hozzászólásból, hogy nem érdemes vele üzletelni. Pusztán beírtam a tényeket, hogy ez történt, de látom, hogy a te HSZ-oddal is fedésben van a dolog. Murphy bácsi mindenhol tevékenykedik, ezt tudjuk.
Viszont, ha már így esett, akkor az volna illendő, hogy ne innen értesüljek arról, hogy most mi is van, hanem abban a privátban, aminek tegnap kellett volna megérkeznie (és még azóta sem)... Vagy e-mail, stb... Tehát, hogy ne nekem kelljen még utánajárni. Azt hiszem, hogy elég részletesen ki van töltve az adatlapom, hogy a legváltozatosabb módon fel lehessen venni velem a kapcsolatot.
''legközelebb szerdán tudnánk leadni rendelést rá... és dec. 15.-ére érkezne meg'' A feltételes módból úgy látom, ez nem történt még meg (értelemszerűen, mivel még nincs szerda). Most egyáltalán le fogjátok adni automatikusan? Vagy még az én reakciómra vártok? Vagy mi lesz?
Tisztelettel: HGyu
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest