Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
A tudást azt nem szabad megosztani. Azért akarják hogy megoszd, hogy utána nyugodtan kirúghassanak. A legjobb kolléga, aki nem annyira hülye hogy kidobják emiatt, de még nincs annyi esze, hogy hasznosat el tudjon lesni. Az olyat legjobb támogatni, mert lehethogy főnök lesz belőle. Inkább higgyenek hülyének, akkor legfeljebb kidobnak, ami ugyanúgy megtörténik ha elmondod amit tudsz. Ez egy soft guantanmó helyzet.
[ Szerkesztve ]
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
senior tag
válasz andrisbandi #118 üzenetére
megoldások terjedésének legfőbb gátja a humánerőforrás felkészületlensége
Ezt mindenre mondják már vagy 40 éve, és még senkiben sem ötlött fel, hogy lehet hogy nem ez a hiba? Mert ugye ha ez lenne, és konkrétan telibetalálják mint az epekövet, akkor már fejenállva is megoldották volna.
Mondjuk a kicsit felsőbbvezetés bárói számonkérhetetlensége, és teljesítménynélküli létezése inkább olyan inkompetens impotencia, amit erős tippként kihúznék kiemelőfilccel azon a képzeletbeli papiroson, ahol az okok sorakoznak.Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
senior tag
Elég nagy baromságot írtál, a fizikai munka teli van stresszel. Próbálj meg javítani valamit időre, de sokféle stressz van. A gyártósoron általában gépek vannak, olyan kaotikus hangzavar van hogy beszarsz, vagy egy prés akkorát lebasz, hogy berepül a szíved a tüdődbe, az olyan mintha bombáznának. Ráadásul bármelyik pillanatban repülhet, mert 5 perc alatt helyettesíthető.
Irodában be nem avatkozási stressz van, ami abból fakad hogy csak elméletben csinál valamit, így a valóságba nem tud beavatkozni, ezért másoktól függ, hogyan látják a beavatkozásának az eredményességét, így a fiktív beavatkozását a folyamatba kiértékelhetik úgyis hogy jól csinálja, meg úgyis hogy szarul.
De ez is van fizikai munkánál is, amikor legyárthatatlan vagy javíthatatlan dolgot kell gyártani/javítani.
A rosszul fizetés kérdése meg olyan, hogy mindig az szop@k, aki a legkevésbé tudja képviselni az érdekeit.Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
senior tag
válasz Busterftw #82 üzenetére
Kívácsi lennék, hogy ilyenkor valaki kikísérletezte, hogy ez a szevasz ez vajon mindig blöff, vagy tényleg? Egyszer próbáltam nem aláírni, de egyedüliként , ezzel elég feltűnő jelenség lettem, a 99,9% az általában a golyó általi halált is aláírja, ha látja hogy a többiek is. Aztán mégis inkább aláírtam, és csak utána léptem később, de azóta már bármit aláírok én is.
-
senior tag
Olyan értelemben is árthat hogy a mezei emberek irányába is rossz reklám, hogy nem megy úgy a cégnek, és akkor spekulálnak azon hogy talán már a választék sem olyan, és esetleg elveszítenek emiatt 0,05% vásárlót.
-
senior tag
válasz arnyekxxx #54 üzenetére
A jobbágy is munkavállaló volt, csak a törvény más jogokkal ruházta fel. A jog egyébként sem számít, ha nem tartatják be, és amit utoljára betartattak az a feudalizmus volt.
Egyébként ez egy gyártási technológia a homeoffice, csak a termék itt leírható bitfolyammal, tehát ha a munkavállaló partnere egy kevésbé hatékony megoldással jön, akkor a munkavállaló érdekében állhat figyelmeztetni rá, mert a jól végrehajtott tevékenység utáni nyereség, mindkettőjüket gazdagítja. Szerencséje van az amazonnak hogy szóltak, én nem szóltam volna, és úgy teszek keresztbe hogy ne vegyék észre, ilyen értelemben az amazon szempontjából nagyon előnyös volt a hozzáállásuk. A szakértelmük viszont nem biztos, mert lehet nem tudják hogyan kell úgy elbaszni valamit, hogy teljesen másra gyanakodjanak.#48 cucka Magam is szívesen köpködöm az irodistákat, de az alapelv az, hogyha minél több embernek jó, akkor annál feltűnőbb az, ha valakinek rossz. Amit persze a társadalom érzéketlenségének növelésével lehet korrigálni, de akkor meg beköszönt a barbarizmus.
Egyébként meg az amazon is a kínai árunak a terjesztője, és a kínai webshopok meg jönnek fel...
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
senior tag
fel lehet mondani, lehet másik állást keresni.
Ez a munkaadó számára a fejlődés gátja.
Alapvaetően egy filozófiával megoldható, aminek a lényege az, hogy nem én vagyok bezárva hozzátok, hanem ti vagytok összezárva velem.
Ha egy munkavállaló ezt így gondolja, onnantól minden munkaadó csak egy pillanatnyi állapot, amihez hozzászokik. Ez csak úgy válik be, ha a munkavállaló nem tud máshol elhelyezkedni, és megijed, mintegy zsarolásként működik. Viszont aki meg nem tud máshol elhelyezkedni, az a kutyának sem kell, csak az így gondolkodó munkaadójának.
A legjobb, amikor bármelyik pillanatban kész vagy továbbálni, de akkor a a prioritásnak a munkából mindig a legtöbb tapasztalatot kivételét kell tekinteni, és csak utána jön a teljesítmény leadás, sőt elrontani is el lehet valamit, mert a javítással több tapasztalathoz lehet jutni.
Garman meg összevissza hazudozik, hisz az a dolga. Onnantól hogy nem tekinti partnernek a munkavállalót, onnantól ellenségek, háborúban meg mindent szabad.Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest