Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
K2016
csendes tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Szerencsére nem akar száguldozni, de ugrálgatna, meg használná a maga módján. Megígérte, hogy vigyázni fog rá, de azért én is nyugodtabb lennék, ha nem valami szart vennék neki, ami ez első járdaszegélynél eltörik alatta. A védőfelszerelése már megvan, addig nem mentem bele a rollerbe, ameddig az nem volt. Az, hogy vásárlás után kell rá költeni, az belefér.
-
K2016
csendes tag
17 éves gyereknek kellene vennem valamit. A keret 300 körül lenne, úgy néztem ezek mind bele férnének. Kukirin G2, G2 Master, G4, G4 Ultra, Joyor T10, Angwatt F1. Az adatokat én is el tudom olvasni, de inkább a véleményeteket kérném. Lehetőség szerint megbízható darab kellene, mert ahogy ismerem nem fogja kímélni.
Szerintettek melyikbe érdemes beruházni? 2-3 évet ki kellene bírnia. -
K2016
csendes tag
Sziasztok.
Kaptam egy IX8-at, de olvastam pár helyen hogy a hátsó részt érdemes megerősíteni? úgy látom nem olyan nagy dolog, de nem szeretnék itthon neki állni. Esetleg van valakinek ezzel az átalakítással tapasztalata? Vagy szervíz ahol megcsinálnák? Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS routerek
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- E-roller topik
- PlayStation 5
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Diablo IV
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- X670 DDR5 alaplapok kedvező áron garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest