- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
heavygrip
senior tag
A master van annyival jobb, mint amennyivel többe kerül?
Brutál erős
Én nem ajánlanám kezdő rollernek. Hiába a Single/Dual kapcsoló, úgyis dualban lesz végig 
Én Xiaomi 4-et nyuztam 1 évig, pontosabban még most is,de vele kezdtem és nem is bántam hogy nem egyből ilyen erőset vettem. Tökéletesen el lehet vele sajátítani a rollerezést. Van itt pár srác akinek most a Xiaomi 5 van. Szüleik nem vettek nekik nagyot, helyesen döntöttek. Mondom nekik ezzel tanuljatok meg rollerezni, nem kell itt bánkódni hogy nem egy pl. G2 vél toljátok egyből. Vagány meg minden,de ha nincs veszély érzet nagy perecelés lehet a vége.
-
-
-
enginev3.0
félisten
Itt sajnos nem arról van szó, hogy szar vagy nem szar
Akár mennyire is robosztusnak néznek ki ezek a cuccok, és egy kettőt még úgy is reklámoznak hogy offroad és társai, vagy épp lehet vele ugratni, egykerekezni, az anyag még anyag marad, és törik.
Nekem kukirin g2 van, de én csak gurulok vele, nem vonz hogy ugrálgassak vele, túl vagyok az 1000km-en, de sokan már bőven lehagytak engem km-ben, és köszönik a gépek jól vannak
Vannak 4-5 ezer km-es darabok is, G4-ből is, mastert is nagyon ajánlják G2-bőlEgyébként szerintem kezdésnek vehetsz G2-őt, nem gyorsul úgy hogy leesel róla, 40-50km/h a vége, nincs halálfélelmed rajta a sebesség miatt, nem szitál, én szeretem
G4-et nem ajánlanék első rollernek, túl durva
Masterben az a jó, hogy választható 1 vagy 2 motoros mód is
Ha ki akarod hagyni a pálcika (25km/h) rollereket, akkor én G2-t ajánlanék elsőre
Ha nem riaszt el a külföldi rendelés akkor 150-160 körül meg lehet úszni, garancia ilyenkor természetesen nem olyan mint egy hazai boltban, de ez benne van az árbanA Segwayeket is lehet mókolni, és akkor feljebb lehet tornászni a sebességet, azokat itthon is be lehet szerezni, brutál jól néznek ki, lesz garanciád is
De árban természetesen jóval drágábbakJa és csak azért ijesztgetlek, mert olyan kérdésre vársz választ, ami mellé ezeket muszáj elmondani, hogy az ember nyugodt szívvel segítsen
Egyébként nézz youtube teszteket (Bog (mobilarena), Tamás Zsolt (legendd)), ők ketten elég hitelesek, a többi tesztelő inkább fizetett statiszta, és csak jókat mondanak mindenről
-
enginev3.0
félisten
Egyikre se
Meg kell értenie hogy a fizika az fizika
Ha "üti vágja", akkor bizony törni fog, az pedig fájniHa ezt elfogadja, akkor onnantól pedig már rád van bízva hogy mit adsz a kezébe
Olyat ami 30cal megy, vagy ami 70nel
Szerintem ez teljes mértékben a te felelősséged mint szülő, bár inkább azon múlik hogy mennyire bízol meg benne, hogy van esze és nem fognak a mentők hívni egyszer semAz általad linkelt típusokról tudni kell hogy használat előtt igényelnek némi odafigyelést, karbantartást, azt nagyon megháláljak, de ha van kézügyesség, vagy olyan ember a családban aki látott már villáskulcsot akkor nem fog gondot okozni.
Ami jobban ready to play azok xiaomi, segway, navee, csak ezek sebességben korlátozottak
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali médialejátszót?
- TCL LCD és LED TV-k
- Battlefield 6
- Egérpad topik
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- SSD kibeszélő
- BestBuy topik
- Battlefield Redsec - Ma délután indul az EA ingyenes battle royale játéka
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M RAM és SSD nélkül! 1 év garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Én nem ajánlanám kezdő rollernek. Hiába a Single/Dual kapcsoló, úgyis dualban lesz végig