Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
heavygrip
senior tag
A master van annyival jobb, mint amennyivel többe kerül?
Brutál erős
Én nem ajánlanám kezdő rollernek. Hiába a Single/Dual kapcsoló, úgyis dualban lesz végig 
Én Xiaomi 4-et nyuztam 1 évig, pontosabban még most is,de vele kezdtem és nem is bántam hogy nem egyből ilyen erőset vettem. Tökéletesen el lehet vele sajátítani a rollerezést. Van itt pár srác akinek most a Xiaomi 5 van. Szüleik nem vettek nekik nagyot, helyesen döntöttek. Mondom nekik ezzel tanuljatok meg rollerezni, nem kell itt bánkódni hogy nem egy pl. G2 vél toljátok egyből. Vagány meg minden,de ha nincs veszély érzet nagy perecelés lehet a vége.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Electromos Guitar ( Cort Kx300 oprb+premium ortega tok+ Black Star Debut 10E erősitő!
- DJI Convertible Carrying Bag + Ajándék DJI rádió nyakpánt
- UTOLSÓ! Új, bontatlan Braun Silk epil 7 7-081 nedves-száraz epilátor - 2 év magyar bolti garival! -
- JRL SF Onyx SH2301 villanyborotva
- Playboy 2000-2005 teljes évfolyam
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Én nem ajánlanám kezdő rollernek. Hiába a Single/Dual kapcsoló, úgyis dualban lesz végig