- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrRL19
senior tag
Csao sziasztok !
Esetleg tudna vki segíteni speed unlock szeretném xiaomi s1 rollert (20km/h) , viszont nincsen jelenleg android közelemben csak egy laptop esetleg vmi megoldás így? bluetooth van rajta létezik e vmi ?
-
MrRL19
senior tag
válasz
PociAti #25515 üzenetére
Akkor megprobálkozom minenképpen vele ,de vkinek van tapasztalata akkor kérem ossza meg velem
(egyébként ahhoz képest ,h kopoalkatrészek tavaly nyáron lett vásárolva heti 3napokat van használva meloba 1-2km/kör /3-4alkalommal ... kicsit csalodás számomra.és hozzáteszem min 2hónapja nem fog rendesen fék stb.. 1200-300km van benne) -
MrRL19
senior tag
Csao Sziasztok !
Kérdésem lenne van e vkinek tapsztalata / informaciója Euronicsben lett vásárolva egy Segway F2 Plus , tavaly nyáron .
Hibák : fék alig fog már/kerékcsapágy szól /mind2 kerek fujni kell pár napontaGariban javítjak ezeket?
-
MrRL19
senior tag
válasz
Peaceliker #17473 üzenetére
Volt már nézve az is m365 tools is ,de holnap csinálok róla fotót .
(igen xiaomi ) -
MrRL19
senior tag
válasz
DigitXT #17470 üzenetére
Töltő volt másik teszt ugyanúgy csak a zöld világít és nem tölt ... + belső töltő csatija is cserélve lett hátha az a baja ,de nem ... ekkor lett elv tesztelve másik BMS és így sem töltött erre mondták ,h valszeg a akku cellák van vmi
(és igen tömör gumi van hátul, amit persze minnél hamarabb orvosolva lesz)
10.5Ah mondott a másik srác ,de ezt hogyan kell elképzelni ?! enyémből fog csinálni 1 új ? vagy ő add komplett másikat?
(bocs a hülye kérdésért nem értek hozzá .. ) -
MrRL19
senior tag
válasz
DigitXT #17461 üzenetére
Köszi a választ , igen 1s csak elírtam
...
Viszont az akkuval nem tudom mi lett , mivel elvittem szervízbe (újpest) legyen megcsinálva ... ugyebár nem kapcsolt be + nem töltött se semmi a roller.
Pár hét átfutással ennyit sikerült csinálni sajnos ... nem akarok senkit megnevezni !... ,de Máté nevű srác aki akkuval foglalkozik Ő heggesztette (cellákat tömör gumi miatt) és elméletileg rendbe hozta a cuccost .
Végül cserélni kellet (újpest) valami kábelt is ,h kommunikáljon a felső részével , ezt is megcsinálták
De mikor elhoztam otthon szembesültem vele ,hogy nem tölt ezután próbálták helyre hozni ,de nem sikerült ... nem is értem eleve ,hogyan töltötte felna m1...
Venni szerettem volna tőle új akkut 12ah mondott 70k körül
Közben találtam másik srácot aki 10.5Ah ajánlott 60k-ba
(Hozzáteszem zárójelben a kedves úriember Máté vissza sem ír már fb)
-
MrRL19
senior tag
Csaó Sziasztok !
Xioami s1 m365 roller keresek belső akkut gyárinál erősebbet mindenképpen !
(Pest/Bp megye ,ha lehetséges )
Tud valaki nekem ebben segíteni? sajnos a gyárija nem tölt ... bms csere is volt próbálva ,de semmi előtte bekapcsolni sem kapcsolt szét volt esve forrasztva is volt elv stb... Ezért szeretnék inkább teljesen új akkut bele ami erősebb ,mint a gyári 7.6Ah. -
MrRL19
senior tag
Csao sziasztok!
Picit off lehet ,de nem találtam más topik ami aktív ,tehát felteszem itt a kérdést hathanvki tud segíteni
Windgoo b3 e bike szeretném a 25km/H sebességet ki szedni belőle (fojtast) ,vagy esetleg nagyobb akku is lehet rakni bele amivel erősebb láttam yt-on 50 - 60km/H mentek vele.Köszi előre
-
MrRL19
senior tag
Hali
Nem tudom pontosan jó helyre irok e ,de felteszem kérdést
Szóval keresek (nem) elektromos rollert lehető legjobb választást keret : 20-30k max !
Ami fontos ,hogy jól es könnyedén guruljon csapágy stb ...q és bp belul azonnali átvétel .
Koszi elore
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- Gitáros topic
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged