- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
PociAti
őstag
válasz
MrRL19 #25514 üzenetére
Ezek tipikusan úgy hangzanak, mintha a kopóalkatrészek elhasználódtak volna.
És a kopóalkatrészekre nem terjed ki a garancia.Talán a fék gyenge működésének más oka is lehet, mint a kopás vagy beállítás. Ha idődbe belefér akkor egy próbát megér. Mert például napokban (#25501) Impair1980 is nagyon jól járt azzal, hogy magyar garanciával vette a rollerét.
Ne foglalkozz azokkal, akik szerint a magyar garanciához ragaszkodni mentális betegség, vagy egyszerűen csak nem érdemes:
-
DigitXT
félisten
válasz
MrRL19 #17409 üzenetére
Leginkább ponthegesztéssel szokás javítani egy szétesett akkut. HA valaki
összevissza forrasztgatta, azzal csak többet ártott neki, mint használt...
(Újat kellene építeni akkor, mivel a szétgányolt cuccot javítgatni nem nyerő.)Javaslom FB-on keresni akku építő arcokat, biztos mondanak rá egy jó árat.
(Legalábbis a gyári pakknál olcsóbbat. Ha nem, akkor venni kell egy gyárit.)Ui: gyanítom, hogy az S1 az ebben az esetben inkább 1S, mint típusjelölés.
Az a baj ezekkel, hogy itt a BMS kommunikál a vezérlővel, hogy az appban
megjelenjenek a cellafeszültségek, ergo, ha nincs típus specifikus BMS-ed,
néhány cellával nem vagy kisegítve. (Viszont ha a BMS jó, úgy elég lehetne
néhány minőségi cella akár 10.5Ah-hoz is... Mondjuk 30 db Samsung 35E.) -
sanyika007
csendes tag
szia,
én ugyan nem próbáltam sok rollert, de ebben az árkategóriában az oxelo town rollereket ajánlani tudom. Én az oxelo town 5-t venném most ennyiért, ebben ugyan nincs rugózás, de elég stramm jószág. Ha szeretnél rugózást is, akkor vannak drágábbak (7, 9?), ezekben van már az is. Decathlonban ki tudod mindet próbálni, garanciát is kapsz rá.
Noname rollerekhez képest jól gurulnak, jó érzés menni velük (bár hosszabb távon nem próbáltam még, de rövid távon kölcsönbe volt nálam, élveztem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest