Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbc2
tag
Igen, ő eléggé pici, sőt, a 8. szülinapját is csak decemberben tölti, de ez már részletkérdés
Megbízható, okos "nagy" fiú, rá mertem bízni, mert tudtam, hogy nem fog butaságot csinálni. Ügyesen is ment. Biciklivel is nagyon ügyes, már 2.5 éves korában egyedül ment kitámasztó nélküli tekerős biciklivel. Sőt, néha gokartozik is, szóval mozgáskoordinációja és alázata/fegyelme megvan. Bicajjal esett már, az az élmény is megvan, hogy milyen az, amikor esik. Köszönöm a Kirin Mini 2 tippet, ránézek, felgyúrom magam belőle!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Energiaital topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Tőzsde és gazdaság
- Arc Raiders
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Huawei Watch Fit 3 Okosóra!
- HP ProDesk 400 G3 (SFF), i3-6100T,4GB DDR4,256GB SSD, DVD,WIN11
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Megbízható, okos "nagy" fiú, rá mertem bízni, mert tudtam, hogy nem fog butaságot csinálni. Ügyesen is ment. Biciklivel is nagyon ügyes, már 2.5 éves korában egyedül ment kitámasztó nélküli tekerős biciklivel. Sőt, néha gokartozik is, szóval mozgáskoordinációja és alázata/fegyelme megvan. Bicajjal esett már, az az élmény is megvan, hogy milyen az, amikor esik. Köszönöm a Kirin Mini 2 tippet, ránézek, felgyúrom magam belőle!