- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrrr74
aktív tag
Nézd, a szülők ismerik a saját gyereküket, így részemről teljesen elfoghatónak tartom, hogy egy bizonyos kor után kipróbáljanak dolgokat, amikről azt gondoljuk, hogy képesek megtenni. Az enyém is korán kezdte a biciklit, de volt, hogy mégis a körforgalom közepén állt meg vele, mert elfelejtett időben fékezni. Szerencsére nem történt baj, ott voltam vele, kis forgalmú utca, de mégis lehetett volna bármi. Így egyedül még nem engedem el, de velem már jöhet, gondolom Nálad is ez a helyzet.
A rollerről sok infót még nem nagyon találsz, 150 W teljesítményű a motor ami hajtja, 5-10-15 km/h a fokozatok vége és szerintem egészen jól néz ki. Mint írtam, gázkar nincs, ellenben van gázpedál, ami egészen menő dolog. Világítás semmi, féklámpa viszont mindkét oldalon van - mármint a hátsó kerék mindkét oldalán. Elektronikus + lábfék, a fiam valószínű, hogy a hétvégén próbálja ki, én nem mentem vele, mert 60 kg a terhelhetősége. Méretre alig kisebb, mint egy S1 Pro és a 200$ körüli ára ellenére nem néz ki gagyinak. Az első és hátsó kerekek eltérő átmérőjűek és tömör gumit kaptak. A gyereknek fülig ért a szája amikor meglátta - szóval trendi
- és passzol is a magasságához. Elsőre gyorsan ennyi róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Jövedelem
- Bestbuy játékok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- HTPC (házimozi PC) topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
- és passzol is a magasságához. Elsőre gyorsan ennyi róla.