Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
válasz
bajtokarpi #9981 üzenetére
.
-
PociAti
őstag
válasz
bajtokarpi #9981 üzenetére
Kerékpár tárolókhoz elégséges, lámpavashoz kevés lenne, kresztábla* határeset, de azt inkább kerülöm. Nekem bevált, mert viszonylag erős, mégis a legkönnyebb, aránylag kicsi megoldást kerestem. Vagyonokért ennél jobbat is lehetne rendelni neves gyártótól, de ha már ez is kevés lenne, akkor nem a lakattal, hanem a helyszínnel volt a probléma.* Sok kerékpárt loptak már el úgy, hogy a kresztábla kijárt a helyéből, a gyanútlan tulajdonos hozzá lakatolta, majd a tolvajok kiemelték az kresztáblát a helyéből, és elvitték a bicajt. Ezért nem merném olyanhoz hozzálakatolni, amit előtte nem cibálok meg. De túl koszosak azok az alu táblák, hogy nekiálljak cibálni, meg elég rosszul is venné ki magát, hogy megpróbálom kitépni a helyéből.
És ha tehetem olyan helyet választok, amit a boltból is lehet látni.
-
Skynet258
veterán
válasz
bajtokarpi #7731 üzenetére
Nyomatékban olyan sok változást nem érzek, nekem alapból is jól gyorsult, most is jó, csak mintha levennél egy korlátot és tovább gyorsul ugye.
Amit szoknom kell, hogy az alapból meglévő motorféket is kilőttem, így ha elveszed a gázt nem lassul. Egyrészt jó mert sík úton fogyasztás nélkül is továbbgurulsz, így talán valamennyit spórolsz; másrészről szokatlan mert nekem ez egyből kézreállt, olyan mint az autóknál a motorfék. Ha elveszed a gáz valamelyest elkezd lassulni, ismerős érzés volt. Most ez picit fura, még gondolkozom rajta jó-e így vagy ezt a részt visszakapcsolom. Erre van kapcsoló. A töltöttség függvényében visszavett teljesítményre így hirtelen nem rémlik, hogy láttam volna valamit de nincs kizárva.
Rengeteg dolgot át lehet konfigolni, de a nagy részüket nem tudom mi és nem ezen akartam kísérletezni.
De amúgy a programban kifizetett 3k-s árat simán megérte a módosítás, és olyan minimálisan lett növelve az alap érték ami még biztosan nem károsítja a rollert. Ez számomra fontos szempont volt. -
Skynet258
veterán
válasz
bajtokarpi #7447 üzenetére
U lakatot ajánlott hozzá használni ahogy néztem, de még én sem szereztem be...
Sisakra van valami ajánlott darab? Néztem a Xiaomi megoldását, de az ugye állat nem véd, cserébe jelez ha fékezel (mondjuk ez szerintem felesleges a roller úgyis villog). -
t.zolka
aktív tag
válasz
bajtokarpi #7209 üzenetére
Igen, közben én is megtaláltam, hogy nem is lehet frissíteni.
Xiaomi hivatalos: "Az új firmware frissítés ideiglenesen fel van függesztve, mivel eltávolítja a tempomat funkciót a rollelról, betartva az EU biztonsági előírásait."
Marad a gyári.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
- DJI RC RM330 drón távirányító +napellenző +nyakpánt +színes joystick
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- DJI AVATA 2 drón - 2026.05.20-ig DJI garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged