- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silentfrog
veterán
Helyi Bug lehet,
a kolléganőnek is Okai neon lite van ő sem tud csatlakozni a sajátjára és az én appommal se tudok csatlakozni az övére.
A keresésnél kiírja a roller típustát mikor kiválasztom akkor azt írja hogy csatlakoztatva.
De nem folytatja, visszaugrik a roller keresés menüponthoz.Nekem Iphone 11 neki 13 telefonja van.
-
PociAti
őstag
Látatlanban tényleg csak tippelni lehet. Nem tudjuk a konkrét okát. A szoftveres hibáknál bármikor előfordulhat valami bug. Aztán vagy a rendszer, vagy a szoftver frissítésével megváltozik... a következő frissítésig. Ami jó volt elromolhat, ami rossz volt megjavulhat. Hála égnek inkább az utóbbi a jellemző.
Mechanikai hibák is inkább egyedi esetek. Több volt, mint Xiaomi esetén, de váztörés vagy hasonló konstrukciós hibáról nem tudni.
Nálam a tárcsafék pozícióján kellett kicsit állítani, de ez a mellékelt szerszámokkal jól kezelhető volt. (Xiaomi sárvédőjénél meg a csavar volt laza, azzal kellett bíbelődni.)
Feltételezésem szerint az egyszerű felhasználó a kormány összeszerelésnél könnyen hibázni tud. Leírás alapján a Xiaomi rollert 5 perc alatt össze lehetett rakni. Okai Neon Lite esetén a kormány illesztése sokkal szorosabb, és vagy 15 percet szenvedtem vele, mire a kormányoszlopot úgy pozícióba tudtam tenni, hogy az pontosan a helyére került. A furatok pozícióját pontosan be kell lőni. Nem a csavarral akartam a helyére húzni a kormányoszlopot, mert attól féltem, hogy a csavar az alumínium kormányoszlopnál erősebb, és kárt tenne benne. Újra és újra neki kellett futni, mire sikerült a nagyon szoros oszlopot a megfelelő pozícióba rakni, és csak utána behajtani a rögzítő csavart.
A kormányzása tökéletes, nem szorul, nem túl laza. A lényeg, hogy odafigyeltem a pontosságra, nem adtam fel 5 perc után, és addig próbálkoztam, amíg jó nem lett. Talán ennél a pontnál hibázhattak egyesek.
Persze nem zárom ki annak lehetőségét, hogy eleve hibás idomok okozzák másnál a problémát, de én a saját tapasztalatomból indulok ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Apple TV+
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Banggood
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- DJI FPV Fly More Combo drón + Goggles V2 szemüveg - 3 akkuval
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- Ùj - DJI FPV Drone - 0h repülési idő
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest