Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
Itt sajnos nem arról van szó, hogy szar vagy nem szar
Akár mennyire is robosztusnak néznek ki ezek a cuccok, és egy kettőt még úgy is reklámoznak hogy offroad és társai, vagy épp lehet vele ugratni, egykerekezni, az anyag még anyag marad, és törik.
Nekem kukirin g2 van, de én csak gurulok vele, nem vonz hogy ugrálgassak vele, túl vagyok az 1000km-en, de sokan már bőven lehagytak engem km-ben, és köszönik a gépek jól vannak
Vannak 4-5 ezer km-es darabok is, G4-ből is, mastert is nagyon ajánlják G2-bőlEgyébként szerintem kezdésnek vehetsz G2-őt, nem gyorsul úgy hogy leesel róla, 40-50km/h a vége, nincs halálfélelmed rajta a sebesség miatt, nem szitál, én szeretem
G4-et nem ajánlanék első rollernek, túl durva
Masterben az a jó, hogy választható 1 vagy 2 motoros mód is
Ha ki akarod hagyni a pálcika (25km/h) rollereket, akkor én G2-t ajánlanék elsőre
Ha nem riaszt el a külföldi rendelés akkor 150-160 körül meg lehet úszni, garancia ilyenkor természetesen nem olyan mint egy hazai boltban, de ez benne van az árbanA Segwayeket is lehet mókolni, és akkor feljebb lehet tornászni a sebességet, azokat itthon is be lehet szerezni, brutál jól néznek ki, lesz garanciád is
De árban természetesen jóval drágábbakJa és csak azért ijesztgetlek, mert olyan kérdésre vársz választ, ami mellé ezeket muszáj elmondani, hogy az ember nyugodt szívvel segítsen
Egyébként nézz youtube teszteket (Bog (mobilarena), Tamás Zsolt (legendd)), ők ketten elég hitelesek, a többi tesztelő inkább fizetett statiszta, és csak jókat mondanak mindenről
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen notebookot vegyek?
- Villanyszerelés
- Renault, Dacia topik
- ASUS routerek
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest