- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Az az igazság hogy max a büntetés összege miatt tudom sajnálni, más miatt nem. Nem 100k-ra kellett volna, hanem mondjuk csak 30-40k-ra. Mivel napi szinten azért minimum 80 de inkább 90-100km-t vezetek, sokszor tapasztalom Pesten hogy a bringások mellett a rolleresek is pont leszarják a szabályokat. Persze tisztelet a kivételnek mert van bőven!!
Alapból mivel nincs a jelenlegi szabályozásba a roller besorolva sehova, segédmotorként kellene rá tekinteni! Azaz kellene rá bukósisak, jogosítvány, biztosítás.
- Biztosítás: hello.hu-n 2500ft/év áron kötöttem biztosítás ami épp arra a járgányra jó amivel megyek. Mindegy hogy elektromos roller, vagy bicikli. Viszont a rendőr nem tud érte baszogatni hogy biztosítás nélkül megyek.
- Bukósisak: Minden olyan járműre kellene ami önerőből legalább 20-25km/h sebességgel tud menni.
- Jogsi: Van sajnos 2 féle réteg. Egyik aki ismeri a szabályokat de nem érdekli, a másik pedig aki nem ismeri, és halvány fingja sincs róla hogy egy sárgán villogó közlekedési lámpánál mit kellene tennie. Ha már jogsira nem is lehet kötelezni az embert, legalább egy KRESZ vizsgára kellene hogy tisztában legyen a szabályokkal hogy mikor kinek van elsőbbsége.Sokan azért megpróbálják kihasználni a joghézagokat mivel normális szabályozás nincs az elektromos rollerekre. Viszont ha valakit baleset ér akkor arról csak saját maga tehet nem a szabályozás hiánya. Egy segédmotorra nem olyan nagy összeg letenni a jogsit, plusz egy nagyon belépő sisakot 20k környékén már lehet venni. Mivel akad bőven szabálysértő így a rendőrök tartok tőle egyre jobban fogják baszogatni a rollereseket..
-
Skynet258
veterán
Ez a "második" eset mostanság, közös pont a két cider fogyasztása, a Deák tér és a 15 méter megtett táv (érdekes egybeesés) - illetve a cikkben Pintér Sándor "múlt heti" nyilatkozata szerepel... én ezzel nem találkoztam, csak 2019 novemberi nyilatkozatról tudok részéről roller ügyben.
Ezt a cikket megmondom őszintén kevésbé tudom komolyan venni, ne olvass ilyen szarokat.Ezzel együtt egy eset biztos volt, a belvárosban egy lány, ő kapott 100 ezres büntit meg éjjel hurcibálták a rendőrök őrsről őrsre. Illetve a Lime küldött pénteken egy emailt, hogy beszüntetik a tevékenységüket két kerületben (I. és V.). Szóval mozgolódás az van, rémhírterjesztő újságírás szintén, csak új kresz nincs - egyelőre. Nekem a sisak és a bukó ok, biztosítást is kötöttem biztos ami biztos - de a 18 év alattiak kizárása nettó baromság.
PC4200: nem, a nő az friss sztori.
-
Reggie0
félisten
Szia!
Bocs, valahogy nem vettem eszre a kommented. Sajnos ez az europai verzio, aminek azert van jonehany extra baja is az oroszhoz kepest, mint pl. az alacsonyabb kormany, az ocska kormanyfogantyu rogzites es a sokkal rosszabb minosegu nyomogomb. Egyebkent elmegy, szerelgetos tipus, foglalkozni kell vele, de ezt leszamitva egesz jol mukodik, de nem gondozasmentes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest