- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eldenisa
csendes tag
válasz
DigitXT #22434 üzenetére
Igazából nem kell, 31 kiló a roller, bőven jól megy így is, igen a 45 km/H, még úton is jó sebesség, inkább csak az érdekel mi lesz, ha tele a tank.
Peaceliker: átnézem majd, viszont első nekifutásra jó rugózás volt és ezek a szarabb kecskeméti utak hibáit is elég jól elnyelte, csavarokat is átnézem. Köszi
-
Eldenisa
csendes tag
Első napi tapasztalatok a kukirin g2 max-al,
Vasárnap rendeltem geekbuyingról, ma (szerda)délben megjött, gyorsan kiküldték a lengyelek.
120 kg vagyok, alapból kb félig volt feltöltve az akku, mentem vele gyorsan 22km-t 40-45km/h-val (ígért 55 az gondolom ilyen 150 centi magas 60 kilós kinaival jön össze), bár az is igaz, 1km kb toltam homokban tanyáról rossz fosóhomokon, az a 31 kilós rollerrel, ha nincs első kerék meghajtás, elég nehéz...
Meg vagyok elégedve vele, úthibákat nagyon szépen elnyeli a lengéscsillapítás, illetve a levegős kerekek, kézikönyben nem találtam ajánlott guminyomást, mennyi lehet az ajánlott? Belső gumi tömlő nélküli kerekei vannak.
Egy dolog nem tűnik csak elég jónak, az index, nem bíznám rá az életem, oké villog, elől hátul, de nem tűnik túl látványosnak. Elsőre nem recseg, nem ropog, a váz, rugózás is jó, kijelző könnyen szögbe állítható és még verőfényes napsütésben is jól olvasható volt.
Hozzá kapott zseb szerszámos készlet mindenhez ad eszközt ami a rollerem van és meghúzható, a kis kézipumpa is jónak tűnik, egyedül az ülést nem próbáltam még.
Kis pálcika kugoo s1 pro dualról a váltás egy másik dimenzió.... Bár az is igaz, abba annyi kakaót raktunk DigitXT kollégával, hogy indulásnál meg velem is megemelte az első kereket, itt azért finomabb az indulás, de 300 000 forintért elsőre jónak tűnik ez a vétel.Ui,: aztán lehet egyszer beverem a fejem és nézek egy duál motorvezérlőt, kijelző úgy is tudja mutatni, hogy single vagy duál meghajtás, még egy jó 1000W motort előre is
, de most még biztos nem)
-
Eldenisa
csendes tag
válasz
Peaceliker #22218 üzenetére
300k a plafon, amit rollerre akarok költeni, így ez még épphogy belefér a mostani akcióban, bár látom az előnyöket a mantis 10 dualnál, viszont az már bőven a kerettúllépésen van
-
-
Eldenisa
csendes tag
Sziasztok ismét, nos eljött az idő, hogy a Kugoo s1 pro dual motoros rolleremet lecseréljem egy komolyabb készülékre, (igaz, hogy ennek köze van ahhoz is, hogy ellopták...)
Most jó áron kapni a Kukirin G2 MAX-ot és csábítóan néz ki, van-e valaki aki tudna róla bármi rosszat mondani, vagy ebben a majd 300k-s kategóriában ajánlani mást?
Majd 120kiló vagyok, nem akarok ülni, általában 5-10km az egyszerre megtenni kívánt táv, nagy lejtők emelkedők itt a pusztában Kecskeméten nincsenek, cipelni annyira nem akarom, szóval az nem szempont.
Előre is köszi a válaszokat -
Eldenisa
csendes tag
-
Eldenisa
csendes tag
válasz
DigitXT #16663 üzenetére
szerintem rólam van szó, jelentem élek, a roller is csodás azóta (pont 1 éve), nem törtem magam össze újra
Igaz, hogy xiaomihoz tervezték, ezért a hozzá tartozó szár rövid volt, úgyhogy egy biciklis boltban "hajtogattak" bele nekem egy hosszabb csövet( és mondták, hogy soha többet nem vállalnak ilyet, úgyhogy tagadjam le, ha kérdezik). Majd esztergáltatnom kellett egy menetet a csőre, azóta ment bele kb 800km és köszöni szépen jól van, pedig néha koppan a kis teleszkóp, mert nem veszek észre egy úthibát, vagy valami, szóval én jó vételnek tartom.
Majd egyszer, ha vállalható állapotban lesz teszek fel róla ide szebb képeket is, de 1 éve húzom a töltőfedél 3d-s tervének megrajzolását (plussz kábelek miatt a gyárit gyorskötelegő tartja ott, pedig nagyjából 2 óra tervezés meg másik 2 óra nyomtatás lenne megcsinálni, illetve a taposót se ártana lefesteni.na jó megmutatom összeszerelés után így nézett ki, akkor még gégecső és borítás nélkül(nincs friss képem, de eskü jobban néz ki
)
ui.: a képek nyomokban kugoo s1 pro-t tartalmaznak
-
Eldenisa
csendes tag
-
Eldenisa
csendes tag
Nagytudású kugoo 1 prot is látott fórumtársaim.
[link] szerintetek ezt be tudom előre erőszakolni a gyári helyett?
próbáltam én mindenféle adatot keresni, de nem egyértelmű, hogy akkor most belefér-e a kugoo nyakába. -
-
Eldenisa
csendes tag
egy jó kis átalakítás után, amikor már olyan a roller, amire gondolt a költő, némi hiba csúszik a rendszerbe és jön egy ilyen:
majd pár óra után vidáman, mert már én is részben fémből vagyok(könyök és kisujj törés, kisujjat tűzni kellett, könyök jóindulatú, maradhat):
szvsz, pár hét múlva kell egy új villa, meg valami bukó, bár most épp max 1-2 horzsolástól védett volna meg.
DigitXT-nek köszönöm az alkatrészeket, egy élmény volt ez a 15 km a rollerrel
de kell még egy villa is -
Eldenisa
csendes tag
https://telex.hu/belfold/2021/06/09/e-roller-m1-leallosav-magyar-kozut-nonprofit-zrt
Na ki volt?
Azért látszik a videófelvételen a kormányzsák(benne tuti +1 akku)
-
Eldenisa
csendes tag
válasz
DigitXT #8561 üzenetére
majd összeszedem az összes lelkierőmet, aztán valamelyik nap megfordítom, aztán a kövi 1-2hónap a költözésről/lakásberendezésről szól, utána lehet kereslek, motor (és ha a kis rollerműhelyedben tudsz építeni ilyen általatok említett 13s2p 48v akkut, akkor azzal is), mondjuk a napi használatból ki fog esni a roller, van vagy 600m a távolság amit szerintem legyaloglok
csak ha menni kell valami távolabbi helyszínre jól jön egy 20-40km hatótáv, a mostani 10 helyett(ami amúgy még mindig olyan kevésnek tűnik az ígért gyári 30 helyett egy feleakkora emberrel, mint én), illetve az új gumival ma megyek egy próbakört mekkora lett a hatótáv, majd kiderül
-
Eldenisa
csendes tag
válasz
DigitXT #8553 üzenetére
ugye most szivatsz, hogy tényleg meg kéne fordítanom?
ah most nézem egy régi képen, pont fordítva van a gumi
nem... nem kizárt, hogy szétszedjem, inkább veszek egy másik rollert, minthogy azt a gumit onnan leszedjem úgy, hogy nem teszek benne kárt T_T
szerk: max rendelek egy 50 szélest és majd ha az megjött ezt fogom és egyszerűen levágom róla -
Eldenisa
csendes tag
válasz
Reggie0 #8546 üzenetére
540km és a kialakítás miatt a csere meg a méret, a méhsejtrácsot akartam leginkább lecserélni, aztán ez jónak tűnt, de másnak már inkább az 50milist ajánlanám az elfér a sárhányó alatt (ha egyszer ezt levágom mert ezt már max levágom, simán leszedni tuti nem tudom) akkor azt pattintanék be.
-
Eldenisa
csendes tag
-
Eldenisa
csendes tag
Némi méretkülönbség :D viszont elég lett volna az 50mili széles, így most kicsit túl log a sárhányón, úgyhogy majd azzal még kezdenem kell valamit (pl felmelegítem és szélesebbre hajlítom)
Viszont az biztos, hogy én több gumit nem cserélek, legközelebb inkább veszek egy motort gumival, mert mire rászenvedtem beleőszültem
Ui.: Kugoo s1 pro a masina -
Eldenisa
csendes tag
20percnyi kemény googlezás után eljutottam oda, hogy rákérdezzek, valaki látta-e már ezt a hibakódot és tudja-e, mennyire fog ez nekem fájni? Ma jöttem be melóba, minden a szokásos(az esőtől eltekintve) és egy fékezésnél fura hang az elsőkerékből, majd ez a szép
hibajelzés fixen, és bújtam a manualt, de nem találtam meg mit jelent :'(
(remélem az M nem a motor-t jelenti) -
Eldenisa
csendes tag
DigiXT, mivel most neked is van egy S1 Pro-d, ha üres e ráálsz és loksz rajta egyet, mennyire érzed, hogy lassul?, mert ha teher nélkül meglököm a sajátomat, (oké oldalt kézzel támasztva, ami kicsit torzítja a "mérést") akkor egész szépen gurul több métert is, viszont amikor ráállok és lökök saját magamon egyet 2 méternél szerintem nem tudtam még távolabbra lökni magam, illetve ha előre helyezem a súlypontom, mintha jobban menne, viszont ötletem sincs, hogy hátul mi szorulhat, mert a sárvédő messze a keréktől, illetve felemelve a kérek is szépen forog, annyi, hogy rá raallok, a felfüggesztés koppon van, de nem látom vagy érzem, hogy mi szorulna. Az lehet-e, hogy a gumi méhkassejtes kialakítását érzem és az érezhető lassulás csak emiatt van? Na szóval röviden, kikapcsolt állapotban tudod-e sima rollernek használni?
-
Eldenisa
csendes tag
-
Eldenisa
csendes tag
válasz
DigitXT #7348 üzenetére
gyors pár perces kutatás alapján nem találtam semmit, igazából ha már a régi gyári 15A-ra is feltudnám húzni azt a vezérlőt, szerintem már előrébb lennék, kérdés hogy ez most cserét jelent, vagy valamit mókolni kell benne?
szerk.: mármint az első generációs S1-ben még 14vagy 15A-val engedte a vezérlő a motort hajtani
-
Eldenisa
csendes tag
válasz
DigitXT #7346 üzenetére
oké, nagyjából annyira forog magától, mint amennyire te meg tudtad tekerni, szóval akkor nem szorul a kerék
, viszont sasszememnek hála feltűnt,, hogy hátra felpattintottál egy S1 pro kereket, előre meg az eredeti S1 van feltéve (bár elvileg két ugyanolyan 350w motor), de vajon 2 egyforma S1 pro tömörgumis motorral tartanák a szinkront, nem?
-
Eldenisa
csendes tag
válasz
DigitXT #7344 üzenetére
sokkal többre tippeltem volna, lassulás terén, mert én is kicsit úgy érzem mint a fentebbi tag, hogy kicsit olyan mintha enyhe motorfékkel menne az elsőkerék, amikor nincs áram alatt, apropó ennek mennyit kéne fordulnia kikapcsolt állapotban? Ha jobban megtekerem kézzel fordul talán egy fél fordulatot kikapcsolva. (most terhelés nélküli állapotra gondoltam)
-
Eldenisa
csendes tag
válasz
DigitXT #7329 üzenetére
mit találtam jófogáson: lgyári helyre bepaszíroz 10.5Ah-s akkut aztán árul 14Ah-t is, de arra azt írta már nem fér be a gyári helyére S1 illetve s1 proba, vajon 1 ilyen akkuval mit menne a 2 motor, avagy indokolatlanul vesz kettőt és gondolom a világból is kivisz
-
-
Eldenisa
csendes tag
válasz
DigitXT #7325 üzenetére
ahogy néztem geekbuyingon az árakat, olcsóbban jövök ki egy alig használt rollerral, mintha berendelném a motort, a vezérlőt és az akkut (ez a 3 konkrétan kb a roller árának majdnem 90%-át teszi ki úgyis) motor+gumi 120 dolcsi, vezérlő 40, 7,5Ah-s akku 130 (akciósan) ez így 290, a roller meg amúgy 340$
-
Eldenisa
csendes tag
válasz
DigitXT #7323 üzenetére
Még arra gondoltam igen, hogy kormánytáskát felapplikálni, valami vízhatlant aztán abba tenni az akkut és szépen kikábelezni.
Így laikusként nekem is az 1motor 1 akku felállás tűnik jobbnak egyébként, most találtam facebookon 1 töltő nélküli s1 prot ami nekem pont jól jönne 40k-ért. Ilyen bénát kérdeznék, hogy ha azt megpattintom, kell-e még valami? (ha az alattam jobban megy akkor nyilván azt használnám alapnak, sőt, ha menne őgy mint a simaS1 akkor még az is lehet hozzá se nyúlnék), a kábelezésen kívül?(amúgy nyugodtan szólj, ha annyira messziről indítjuk ezt a témát, hogy inkább hagyjam)
-
-
Eldenisa
csendes tag
válasz
DigitXT #7317 üzenetére
Azt volt a legkönnyebb szétszedni, de nemmondom kellett hozzá erő, igen a ragasztó befelé folyt azt szedtem ki, teloval nagyon bénán rajzolva:
a kékkel rajzolva részre gondoltam, oké nem volt benne sok extra ragasztó, de azért volt benne, gondolom ott nem kéne lennie...
Egyébként hátsó kerék helyére szerint beszerzek egy másik hajtható kereket majd jövő hónapban.
-
Eldenisa
csendes tag
válasz
DigitXT #7315 üzenetére
Nem a szélénél hanem a külső mágnesek és a belső között azon az elméletileg fél milliméter terülen, ahol egyébként nem kéne semminek lennie, hogy tudjon forogni a külső fix mágneses perem, (biztos van ezeknek szakmai nyelven valami neve, csak azokat nem tudom), a hátsó kereket még nem lestem meg, de majd mindjárt megterhelem az mennyire forog
Szerk: egyébként azt néztem mintha alapból az első kerék kicsit csálén állna, maga a tengely egyenes, de a vázba betolva tövig kicsit dőlne az egyik irányba, de már lehet csak hallucinálok a roller miatt :D
-
Eldenisa
csendes tag
Szét szedtem, hát rohadjon meg mire szét jött, a motorban volt némi ragasztó a külső mágnes perem és a belső közt, azt kipucoltam, a két csapágyat még most nem cseréltem ki, de egyébként úgy néznek ki, hogy nem sérültek. Mentem a hétvégén a sima kugoo s1el, az ment alattam 24el és lehagytam a haverom aki meg az én prommal jött mellettem és ő 30kilóval könnyebb. Kipucolva a motorteret talán jobban megy, de amint rájövök a fenti linken melyik számít sokkal jobb csapágyak rendelek kettőt és beepitem meglesem hogy azzal jobban megy-e
-
Eldenisa
csendes tag
Üdv ismét, egy olyan kérdésem lenne még másik kugoo 1s (pro) tulajokhoz, másnál is lesz egy kis dőlésszöge a keréknek mikor rááll a rollerra? Ráállok a szép 110 kilómmal, egyből lesz egy kis dőlésszöge balra, illetve tegnap sikerült lemeríteni, azért 2perc alatt beledöglöttem abba, hogy sima rollerként használjam, 1 lökéssel max ha 1 métert mentem, tényleg mintha lapos kerékkel mennék
-
Eldenisa
csendes tag
válasz
DigitXT #7250 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, akkor valószínűleg csak fogynom kell
A hátsó sárvédő egyben a hátsó fék is. Visszamegy magától? Volt, hogy az enyém már nem ment vissza, lazítani kellett a csavarokon, mert ha nagyon meg vannak húzva, akkor nem tud mozogni a sárvédő. -- Még egyszer nem használtam a hátsó féket, de simán visszaugrik a helyére.
-
Eldenisa
csendes tag
válasz
DigitXT #7243 üzenetére
Sziasztok, egy ideig olvasgattam vissza, de nem találtam hasonló problémát, egyrészt zsírúj Kugoo S1 pro tulajdonos lettem másfél hete, viszont a csöpp 110 kilómmal 3-as fokozatban is csak max 18al tudok menni, hátszéllel 20(illetve minden sebességnél folyamatos a 11A áramfelvétel), no meg kb 10-12km alatt lemerítem, na most ami feltűnt, hogy a hátsó gumi felmelegedett, (nem használtam a hátsó féket, kint épp 11 fok van, az aszfalt meg még annyi se), a felni nem, csak a gumi így gondolom nem a tengelyen surlódik, ráadásul akadásmentesen elég sokáig pörög a kerék, ha csak megforgatom. Rááltam és olyankor a hátsó kerék és a fék/sárhányó közé az ujjam, így fixen nem ér hozzá a gumihoz semmi, de még is csak arra gyanakszom, hogy valami a hátsó keréknél lehet a gubanc, ötlet valakinek hogy mit nézzek meg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest