Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
Egyedül a tempomat lenne részmegoldás erre a kapcsoló hibára.
Én se nagyon piszkálhatom a gázkart, mert szinte állandóan aktív a cruise control, de anélkül az sem életszerű, hogy csakis az irányjelzés miatt engedd el teljesen a gázkart és abban az ütemben kapcsold be azt az irányjelzőt, mely nappali fényviszonyok mellett elég nehéz észrevenni egy autóból.
Kormányrúd végébe költöztetett szentjánosbogarak pislákolását nehéz kiszúrni.
Főleg ha a roller használója a tenyerével teljesen takarja azt. Nem én készítem ezeket a fotókat, a termék reklámanyaga között található.
Forrás: decathlon.hu -
Azt az indexet sehogy se lehet használni, olyan nincs, h haladás közben elengeded a gázt, h benyomd. Mondjuk nem tudom a fenti roller mennyire tud kigurulni, mennyire erős minimum fokozaton a regeneratív fék, de vannak olyan forgalmi helyzetek, amikor nem ajánlott sebességet veszteni haladáskor kanyarodás közben/előtt. Pláne az út szélén autók között/mellett haladva.
Igaz, ha vannak bicikliutak, és azokon fogja használni, az más, ott nem is nagyon kell indexelni.De ha ezt választjátok, inkább tudomásul venném, h ezzel a rollerrel az indexet nem kell majd erőltetni.
Ráadásul az a fajta index, amit erre raktak, amúgy is olyan halovány, h gyakorlatilag teljesen sötétben látszik csak, de ha elmész egy Decathlonba, kipróbálhatod, de ne a roller mellett állva nézd meg az index láthatóságát, hanem menj távolabb. Az index nem nekünk kell jelezzen, hanem a közlekedés többi résztvevője felé kell/lehet vele jelezni.A Segway/Xiaomikon is kihívás napfényben észrevenni, de nem verőfényes napsütésben azoknak azért elég jól látszik.
Ennek a rollernek inkább a lengéscsillapítója az, ami pozitívum. Ennyiért nem ad a többi gyártó lengéscsillapítást hátulra is.
A másik ami még necces lehet, az a 7800mAh akkumulátor, ez 25-ös tempóval inkább csak 20km-re elég. Oké, h csak 45kilót kell majd a rollernek vinnie, de ekkora távhoz nagyobb akksi szokott kelleni. Ezzel azért számoljatok.
Hieronymus: +1
-
Érvágás.
Ha így akarja használni, akkor gyakorlatilag minimumra kell visszavenni az elektronikus fék hatást.
Ez nem csak a mechanikus fék gyorsabb kopását okozza. Hosszabb a fékút, ami megemeli a balesetveszélyt.
Ha marad a rendes elektronikus fék erőssége, sáv váltásnál folyamatos az életveszély A mögötte közlekedő nem számol a fékezéssel kombinált irányjelzéssel. Folyamatos életveszély, hogy egy jármű hátulról vasalja meg a rollert.
Érthetetlen hogyan kaphat egy ilyen megoldás forgalmazási engedélyt.Az a normális megoldás, ha a gázkarral ellentétes oldalon vannak a kapcsolók. És a kormány elengedése nélkül használhatóak.
-
Hát ennyiért csak ezek vannak, amiket kinéztél.
Hiába van nagy áruházak terméklistájában, attól még noname.Mondanám, h ebből válogass, de ezek meg hát már drágábbak:
Xiaomi Elite (bár ez 25km-hez lehet, h kevés)
Xiaomi 5
Segway E3 Pro (bár ez 25km-hez lehet, h kevés)
Xiaomi 5 Pro, 5 Max (ezek már drágábbak)
Segway G2 (csak használtan éri meg inkább már)
Ezeken meg nincs lengéscsillapító:
Xiaomi 4 Pro (2nd gen)
Segway F2 PlusVagy esetleg használtak vannak 100-120ezer között még.
Sokszor hirdetnek alighasznált rollereket kevés km-el, akár még garival, dobozával Hardveraprón, vagy Marketplacen.
Segway F2 Plus 100-120ezer
Segway G2 150ezer
Xiaomi 4 Pro (2nd gen) 100-130ezer
Ha nagyon könnyű kell, akkor a Xiaomi korábbi, 8.5"-os kerekű rollerei voltak a legkönnyebbek szinte, azok közül 25km-t csak a Xiaomi Pro 2 tud. De ez újonnan már szerintem egyáltalán nem éri meg, használtan viszont 100ezer körül alatt vannak, állapottól függően.Itt össze tudod az adataikat hasonlítani, a súlyok is ki vannak gyűjtve.
Xiaomi ötös sorozat ismertető. -
Dr. Szilikát
őstag
Irányjelzőt elszúrták egyébként, mivel csak a "gázkar" alaphelyzetében nyomható meg a gomb. Ennek oka, hogy a gombok elfordulnak a karral együtt, de a belső mikrokapcsolók állva maradnak, tehát csak állóhelyzetben kerülnek fedésbe.
A közlekedésben ez vicckategória, gondolkodtam is átalakításon (bal kéznél felszerelni egy normálisat / Aliexpress). Csak vannak fontosabb dolgok, egyelőre elvagyok vele így is.

-
Dr. Szilikát
őstag
Olyat hajtok magam is tavaly nyár óta, 2100 km van benne, csak ezt RCB néven márkázták és kék színezésű, eMagon volt akkoriban:
De mint említettem, nagyon rázott a kemény gumi, nem csak talpra / bokára hatottak rezgések, az akkut is sajnáltam, mechanikát is. Sima úton ezt persze nem venni észre. Ezért kellett egy kis átalakítás.
Belül megy a kábel, olyat küldtek, és tényleg jó könnyen mozgatható összecsukva:

-
Hány kiló?
Mekkora hatótáv kellene?
Emelkedőkön is fogja használni, vagy szinte csak teljesen sík terepen?
Fontos a roller súlya? (Fogja cipelni pl aluljárókba, vagy otthon lépcsőkön fel le?)A kinézett rollert nem ismerjük, ez is egy n+1-edik noname klón. Inkább nem nyilatkozok róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Lexus, Toyota topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Disney+
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest