Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
PociAti
őstag
válasz
hunluki #30650 üzenetére
Igen, a Ninebot Max G2-höz több különböző szoftver módosítási megoldást dolgoztak már ki. Eleinte komoly szereléssel járt, mára sokkal jobb a helyzet.
A szoftverben miket és hogyan kell beállítani abba nem mentem bele, nem vagyok érintve benne. Cruise Control a végsebesség feloldása mellett a leggyakoribb módosítás szokott lenni benne. (Mert mindkét esetben csak engedélyezni kell azt, ami amúgy benne van.) -
PociAti
őstag
válasz
hunluki #30644 üzenetére
Ahogy GoodSpeed is írja, európai piacra szánt modelleknél ez a közös gyökerekkel rendelkező csoport (Xiaomi, Ninebot, Navee) szándékosan kihagyta a tempomatot.
Lehet van olyan ország, amelyiknél kérték, ők meg egységesen szoftveresen kiszedték. Más piacra szánt rollerekben van.Bár Redditen nemrég arról ment a diskurzus, hogy Xiaomi Lite 3-ban meg van. Legalábbis svéd piacos modellben, mely dán régióra lett állítva.
Egyedi eset, bug, vagy valami előhírnöke az egyelőre nem derült ki.Előző táblázatomban Max G3 akku értéke helyesen 597 Wh. Néha a korai anyagokban, PDF-ben és a honlapon más érték szerepel.
-
-
-
PociAti
őstag
válasz
hunluki #30639 üzenetére
Valószínűleg én is ezt tenném.
Jó ha van a háznál egy igénytelen igásló.
Főleg ha a másik nagyobb termetű, akkor a kis termetű néha kifejezetten áldásos tud lenni.Piaci értéke lehet nem tükrözné már a használhatóságát. Bár ezt elég nehéz megítélni, mert elég széles skálán mozognak az árak. Vannak akik magasra értékelik ezt a megbízhatóságot, mások meg egy apró karc után is drasztikusan csökkentik az árakat.
Én is próbálom amennyire lehet a gyári értéken tartani. Ez a szoftverre mondjuk nem igaz. Annak módosításával a használhatóságának növelése mellett az állapotát is kímélheted.
A Xiaomi 1S-en a Drive módban is kitoltam a sebességhatárt 25-re, és egy kicsit növeltem a teljesítményén. Ennek köszönhetően állandóan azt a középső fokozatot használom, mivel sport módban alattam a 250/500W teljesítmény is túl sok. Így viszont kellemes a gyorsulása, nem kapar el.A tempomatnak (Cruise Control) is jótékony hatása van az élettartamra. Nem mozog a fékkar, emiatt menet közben nem cibálja max. teljesítményen a motort és az akkut. Meg úgy általában az egész szerkezet nem kap impulzusszerű terheléseket az egyenlőtlen sebesség vezérlés által.
A Max G3 E-nél úgy néz ki egy dolgot elbasztak. E-s jelölés ellenére nem korlátozták le eléggé a max. teljesítményét, mint ahogy szokták. 2.000 W-tal nem nagyon kerül ez azonos úthasználati kategóriába a kerékpárokkal. Pedig tömege 24,6 kg (25-ön belül van) és sebességét is 25 km/h-ban korlátozták.
Az alábbi összehasonlító adattáblában csak a fontosabb paramétereket listáztattam ki:
-
PociAti
őstag
válasz
hunluki #30627 üzenetére
4.600 km önmagában szép teljesítmény, egy M365 esetén még csak kb. "félidős". Napokban más fórumokon írtak 15 és 17.000 km-t futott, elpusztíthatatlan példányokról. Kevés más tömegrollerről mondható el, hogy ennyire gondozásmentes igás ló lenne.
Persze az időjárás és a tömör gumi sokat öregíthetett rajta.
Ha már a Max G2 felé nézelődsz, akkor mást nehéz lenne ajánlani helyette. Ha lehetőséged van rá nézd meg élőben, próbáld ki, mert azzal egyszerre legalább két lépcsőfokot átugrasz.
-
válasz
hunluki #30627 üzenetére
A 300Wattos korlát már időközben úgy néz ki, h 1000W-ra emelkedik majd.
Lengéscsillapítós roller nem sok van.
A G2-t javaslom én is.
Ha használtan veszed, alig használtakat 200ezerért is ki lehet fogni.Az új Xiaomi 5 Pro is lengéscsillapítós Árukereső már listázza.
Itt ki vannak gyűjtve a márkásabb rollerek tulajdonságai.
Egyébként 20km-re: E2 Pro
25-re: Segway F2
30-35-re: Segway F2 Plus
40-re: Xiaomi 4 Pro (2nd gen), Segway G2Most jön az új F3 sorozat, meg a G3, esetleg azt megvárhatod.
-
DigitXT
félisten
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Path of Exile (ARPG)
- Autós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sorozatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Yettel topik
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest