Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Nem te vagy a béna, hanem az aki úgy gondolta, hogy az a toldó jó lesz.
Itt többen vettünk egy ilyen pumpát és nagyon jó. Természetesen nem csak rollert lehet vele felfújni.
-
gergo5991
őstag
karácsonyra szerezz be a gyereknek egy xiaomi kompresszort, nekem is az van, és nagyon jó. Rácsavarod és kijelzi mennyi van a kerékben, és pontos értéket is be lehet állni mennyire fújja a kereket. Lecsavarásnál egy minimális levegő szisszen csak el, szerintem nagyon jó technika, aztán bicajra és labdára is jó, vagy ha kell kocsira is, de az sokáig tart
-
PociAti
őstag
Előttem már elmondták, de azok kínai klónok, relatív drágán. Nehéz bármi ésszerű érvet felsorakoztatni mellettük. A noname változatok egyik pillanatról a másikra nem lesznek a megbízhatóság bástyái. Az ilyen olcsósított eszközök nem szoktak méltósággal megöregedni, és mivel egyedi megoldások vannak benne, életben tartásuk is sokkal problémásabb, mint bármely ismert márka esetén.
-
PociAti
őstag
(#11262) Fr0z3n hívta fel a figyelmünket arra, hogy MediaMarkt-ban a Segway Ninebot KickScooter E25E most 110k (az eredeti 140k helyett).
Nekem Xiaomi Mi 1S-van, 130k körül van az értéke ezzel éri meg leginkább összehasonlítani, de nem tudnék egyértelműen dönteni közöttük.Mindegyiknek kb. pont annyi előnye van a másikhoz képest, mint amennyi hátránya. A pillanatnyi ár alapján a Ninebot-ot választanám.
Xiaomi hatótávja 30km, Ninebot 25km, elvileg a Ninebot motorja erősebb (300W vs 250W), viszont a videó alapján a Xiaomi jobban gyorsult.
A fizikai fék megléte a Xiaomi mellett szól, felépítésre amúgy a Ninebotnak adnám a pontot.
A Xiaomi 8,5"-os tömlős kereket használ, Ninebot 9" tömör kerekekkel viszont dupla lengéscsillapítóval. Utóbbi talán előnyösebb, de a lengéscsillapító a súlynövekedésben is meglátszik (14,3kg, Xiaomi "csak" 12,6kg).A Ninebothoz 70-80k áron lehet kapni külső akkumulátort. Viszont ennyiért már használt jó állapotú e-rollert is lehet venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest