- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
redjam
csendes tag
válasz
SoundBox #22738 üzenetére
Igen, nekem is megforog. Egy bepréselt menetes hüvelybe megy bele, az forog és közben finoman pattog. Így, hogy megforgott, nem tudom, hogy ki lehet-e még tekerni, nem próbáltam.
Nem tudom mi a valós szerepe, mert a kormány elforgása szempontjából nem pozicionál, van mellette min. fél mm hézag mindkét oldalon. Talán inkább arra van, hogy ha kilazul felette a bilincs, akkor nem tudod kirántani a kormányt és nem lesz perec. -
PociAti
őstag
válasz
SoundBox #22661 üzenetére
Tudja tartani a szállítási időt, mert az üllői logisztikai bázisból küldik a rollert, nincs közbeiktatott tökölés az eladó és a futárcég között.
Végül melyik típus mellett döntöttél?
A tapasztalatodra kíváncsi leszek. A kormány összeszerelés minimális ügyesség szükséges, aztán már lehet is menni vele. -
PociAti
őstag
válasz
SoundBox #22638 üzenetére
Én nagyon ellene vagyok a tömör guminak, de igazán kíváncsi lennék rá mit tud abból kihozni az Okai. A Neon Lite rugózását is valahogy nagyon ügyesen megoldották. Váz geometriából vagy valahogy jól kezeli az úthibákat. Ott a hátsó keréknél van valami gyári lengéscsillapító... de a tömör kerék a hatótávot és a menettulajdonságokat is megváltoztatja.
-
válasz
SoundBox #22638 üzenetére
Miért nem jó DHGateről a G30?
Pont 200ezer.30km-t nem sok roller tud.
Pro 2, Neon, F65i, F2 Plus, F2 Pro, Xiaomi 4 Pro.
A többiben kisebb az akkupack, (csak akkor lehet összehozni a 30km-t, ha mittudomén 15-el gurulsz).A Neon egy rugót is tartalmaz a tömör kerék mellé, ezért tömör az a kerék. Az elgondolkodtató, h a többi rollerénél miért nem alkalmazta a Neon ezt a megoldást.
-
H2o-pok
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Léghűtés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen légkondit a lakásba?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- OLED TV topic
- Ford topik
- Steam Deck
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest