- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
xandrush0831
aktív tag
válasz
guifater54 #28795 üzenetére
Elég parának tűnik ez a konstrukció, ahhoz a sebességhez. Nekem kétszer ilyen széles kerekeken halálfélelmem van 40-nél
-
guifater54
csendes tag
válasz
guifater54 #28789 üzenetére
-
DigitXT
félisten
válasz
guifater54 #28784 üzenetére
Ha lehajtod a kormányt, alatta van egy imbusz csavar, ami behúzza a
villanyakat a fejcsőbe, azzal lehet (és kell) a feszességét állítani...Azért írom, hogy kell is, mert nekem gyárilag egy nagy határ szar volt:
pontosan ahogy Te is tapasztalod, bizonytalan érzés volt vele menni...
(Teszem hozzá, hogy nekem gyárilag tömör gumi volt rajta, nem PMT.)Amikor megcsináltam, utána 50 km/h is biztonságosnak tűnt. Egyszer
kihúzattam 70-ig és még ott sem csinált semmi túl veszélyeset, habár
maga a tempó életveszélyes volt, egy ilyen lélekvesztőn... szerencsére
a balesetemnél a kis akku volt benne, 45 km/h körüli végsebességgel.
(Maga a felni törés anyagfáradás miatt következhetett be, de mivel én
álltam* a rolleren, másik típus, csak részlegesen egyezik, megszívtam.)*: ülve sokkal kisebb lett volna a becsapódás... De hát ha előre tudom,
mi fog történni aznap, akkor biztosan nem rollerrel megyek dolgozni... -
Dr. Szilikát
őstag
válasz
guifater54 #28788 üzenetére
Nekem 30-at ment a 8,5 collos roller, ami 34 km/h sebességre emelkedett egy 10 collos köpeny felrakása után.
Autóvezetésben több évtizednyi rutinom van, de ezen a rolleren már kicsit félelmetes sebesség. Ki tudom használni persze, megfelelő úton és moderált forgalomban, de folyamatosan ott van az emberben, ha eltaknyolok, abból nagy bajok lehetnek. Nem ajánlott, szerintem.
Egy érdekesség, hátul már visszacseréltem 8,5 collos CST gumira, ami tényleg rendes gumi (autós minőség szerintem), aszfalton komoly gumivisítást lehet kihozni belőle, ha ráfékezek. Javult a fékhatás is, most már erősebben kell húzni a kart a blokkoláshoz.
Ezzel szemben a fent linkelt nylon valószínűleg csak gumiporral kevert (újrahasznosított őrölt gumi gondolom, ami alacsonyabb minőséget képvisel), de azért jól pödör 34-gyel. Viszont most a sárvédőt nem tudom feltenni, nem fér el, de majd valószínűleg elől is felteszem a 8,5 collos CST gumit és akkor visszamegy a sárvédő is.
-
törölt tag
válasz
25km/h-s sebességgel is odaérsz a boltba, sőt még 20-szal is.
Fórumtársunk elmondása szerint a papirollereden 1:1-ben ugyanolyan kerék van, mint ami kórházba juttatta törés után. A kerék/felni tört el nála. -
Dr. Szilikát
őstag
válasz
Véletlenül nem csak a kerék centírozatlan?
-
törölt tag
válasz
Azért nem kaptál választ, mert nem sok infó van erről a gépről, kb egyetlen user vagy érdemi tapasztalattal. Youtube-on is csak hátsó kerék levétel meg ilyenek vannak a speed unlock-on kívül.
Amúgy pontosan milyen sebességnél kezd el szitálni a kormány?
25 km/h alatt jelentkezik, az probléma.
25 km/h fölött jelentkezik, akkor jó lecseszlek a lábadról, hogy ennyi idősen nem vigyázol magadra, amikor gyakorlatilag neked csak és kizárólag az a dolgod. -
Peaceliker
addikt
válasz
Jó eséllyel senkinek nincs ilyen gépe. Média képek pedig nem elengedőek ezt prezentálni.
Fényképezd körbe a kormány nyakát alulról mindenhonnan, hátha meg tudjuk távszakérteni -
Peaceliker
addikt
válasz
guifater54 #28716 üzenetére
képek alapján elég furcsa a futómű gometria...ennek a típusú futóműnek nagy előnye épp az lenne, hogy nem szitál
De képekről ki tudom nézni, hogy ezt is sikerült elbaltázni...-Lehet hogy meg lehetne próbálni első villát 180 fokkal megfordítani.
-de lehet az is segíteni tudna ha másik kormány menne rá, olyan ami alakjából adódóan megadja azt a lehetőséget, hogy a markolat pozíciója változtatható a kormányrú síkjához képest (most túlzottan elől van a markolat).
-illetve kormány csapágynál jobban meghúzni. Azért írom ezt a végére mert ez csak tüneti kezelés, nem a probléma megoldása
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- DJI FPV Fly More Combo drón + Goggles V2 szemüveg - 3 akkuval
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
- DJI Mini 3 Fly More Combo drón szett
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest