Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
üzenetére
Figyi...nem akarok belevauzni...de vegyél egy twow-ot mint én...egyebkent meg nem csak nyáron kell/lehet rollerezbi.
Sima booster v én maximálisan elégedett vagyok vele. Nincs hibája a kormány se kotyog még..de ha kotyogni kezd az se fog meghatni szerintem. Amikor venni akartam egy ilyen rollert számomra fontos volt hogy egyszer adjak ki évekre pénzt....megvehettem volna 2 xiaomit vagy 2 kugoot is az árábol.
Egyébként amit linkeltél elég drága...én 295ér vettem...csak mondom. Én nem vagyok olyan nagy szakértöi tudással még a rollerekről hisz csak egy hónapja használom mégkb...alig 300kmerrel a hátam mögött, de amit eddig tapasztaltam számomra pozitív volt.
Egyébként egyik roller se szar szerintem csak vannak gyenge pontjaik...ennyi.BLACK
Én is rühellem ha mocskos....pláne egy eső után ami ráragad a gumira meg a testre...én már meloba megérkezéskor tisztára törlöm...aztán meg itthon amikor megérkezem.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI FPV Fly More Combo drón szett - CARBON
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (2 akku) RC Pro - drón szett újszerű állapotban
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, kevés repülés
- Electromos Guitar ( Cort Kx300 oprb+premium ortega tok+ Black Star Debut 10E erősitő!
- Eladó Garmin Montana 750i
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő