- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
front3r
üzenetére
Nekem a 350 W-os rolleren nincs is ilyen különbség, tiéd erősebb, ott ez extra, ezek szerint.
Nekem meg balkézre kellene egy váltó, amivel a módok között le-fel tudnék kapcsolni. Ahogy most van, a középső power gombbal váltani vicckategória. Nem azt mondom, hogy sokat befolyásol, de van egy kerékpárút, ahol egyszerűbb lenne 20-as korláttal nyomni, míg máshol hadd szóljon a 30-as szédítő(?) tempó.
Hogy az indexről ne is beszéljek, egy képpel szemléltetve (hasonló és fekete):

A gombot egyszer megnyomom, villog az index. Ha ismét megnyomom, akkor nem. Ez még semmi, a gombok csak a "gáz" alapállásában nyomhatók meg, hiszen amikor elfordul, a mikrokapcsoló marad állva, így persze nincs átfedés.
Ebben a formában az indexet használni nem tudom, mert sok esetben tempós haladás közben kellene rányomni, de pont akkor nem lehet. Sőt, megnyomása még a tempomatot is kilövi, ami szintén nem kívánt hatásokkal jár, adott forgalmi helyzetben.
Megoldáson gondolkodtam persze, de egyelőre ez van. Pedig nem lenne rossz:

A lámpa érdekes megoldása, a hátsó tengelycsavar körül van egy hajlékony LED-szalag beszerkesztve.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- Bontatlan iPhone 16 (256 GB) (rendelhető)
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi