Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DroiDMester
üzenetére
Hogyne bírna.
Egyébként nem én találtam ki ezt, szervizesek köréből indult, h a 4-5Barra fújt gumi a jó, az legalább nem kap defektet.Én nem értek vele egyet, nekem fontosabb volt a lengéscsillapitó hatás, meg pl, h kanyarban is tapadjon.
-
pescara
aktív tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Ezt ossze vissza irjak a tobbinel is, a segway 34-38-at ajanl max a g30- ra, a gumira, kinek mi a fontos. meg max 55 van irva. Itt nincsenek kobe vesett szabalyok, ahogy olvasom es a szervizesek is mondjak. Sok mindentol fugg, peldaul milyen utakon hasznalod, mekkora sullyal, vegsebesseg, hatotav, kinek mi a fontosabb. Itt csak okos kompromisszumok leteznek es mindenkinek maganak kell kitalalnia. Amugy az egy hulyeseg, amit a xiaomi kulsore mondtal, mert evek ota a tobbseg 55 psi-re, vagy joval meg fole is fujja es az a tapasztalat, hogy sokkal kevesebb akkor a defekt. Az mas kerdes, hogy a legkisebb uthibakon is szetrazza az embert, meg magat a rollert is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- LEGO klub
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kutya topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- MIUI / HyperOS topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest