Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Gear S3 - második kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Apple Watch
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
üzenetére
Ezt nem értem hogy hoztad össze, nem fogtad mind2 kézzel a kormányt? Mert mentél és csak úgy eldőltél. Én az utóbbi hónapokban nagyon sokat rollereztem, de nagyon biztonságosnak találom persze be kell tartani hogy a kormányt két kézzel kell fogni.
Dr.Zoo: Nem jóóó a linkkk more.
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
üzenetére
ez engem is érdekelne, hogy így itt mi történt? nem lehet hogy a zsák akadt be valamibe ami a kormányon van? azért ott az út elég sima volt. vagy csak a fék rántott be?
szerk.: ahogy látom a hátsókerék is pont akkor ment át a kis füves részen, nem lehet hogy a hátsó rugó vagy a kerék nincs becsavarozva jól?(#2274) TomMusic: Lime esetleg? egész napra egy csöppet drága, de kipróbálni talán jó (bár szerintem az meg egy prémiumabb roller szóval nem feltétlen azt az élményt kapod amit mondjuk egy 100ezres roller adna
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 1 akku, Goggles N3 szemüveg
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- Braun Series 9 Pro+ 9565cc Nedves-Száraz Elektromos Borotva
- Vostok Europe Limitált 3000db Space Race automata
- DJI Mini 4 Pro Fly More Combo csomagban
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Az ilyen kis kerekű rolikhoz jó utak is kellenének.