Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Te jo ég. Ezen a Halo Knighton mi az az első lengéscsillapító? Saját rugó gyáruk van nekik?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A vonatkozó szakirodalom szerint ez a négyrugós megoldás nem szokott jobb lenni a kétrugósnál, sőt.
Amúgy ezekkel a noname rollerekkel az szokott inkább a gond lenni, h pl vékonyak a vezetékek benne, ha folyamatosan mennél felfelé, elolvad először a szigetelés, ill. elszenesedik a vezeték, a vezérlő csupa alulméretezett alkatrészből épül fel, az akksi olcsó cellákból épül fel (években mérve hamarabb elveszti a kapacitását mint egy drágább márkás cella), a csatlakozók kontakthibásak a nem megfelelő méretű érintkezők miatt, tegyük fel, h a váz bírni fogja.
Ezeket előre nem lehet tudni, nyilván amig meg egyben van a roller, nem áll neki egy szerviz szétszedni, átnézni, technikai érdekességeket keresni benne.
Nem csak azért olcsóbb, mert nem kell a márkanevet megfizetni.
Azért Kínában sincs ingyen minden.Mondjuk eszembe nem jutna padkán felmenni pálcikarollerrel, még akkor se, ha lengéscsillapító amúgy van rajta, egyszerűen azokat nem erre tervezték.
Természetesen nem kell baleseti jelentésről dokumentumot csatolni, meg fényképekkel alátámasztani, de ne csodálkozz, ha nem szeretjük az ilyen híreket, mint ami a keresztanyáddal történt.
Sajna ilyenkor a legtöbbször kiderül, h nem is Xiaomi volt, hanem egy klón; vagy ki volt ütve a sebességhatár, vagy folyamatosan rossz úton használták nagy sebességgel, és ezért tört el, stb.
Nem az a jellemző a Xiaomikra, h "csak úgy" eltörik, és csuklótörés lesz a vége.
Ez megtörténhetett volna bármelyik másik rollerrel is, amiből már eladtak legalább ugyanannyit, mint a Ninebotból, Xiaomikból. Ja, h a többiből nem adtak még el megközelítően se annyit?
Hát akkor hogy van, h Xiaomiból, Segwayből mégis alig találni törést, Kugooból meg jóval több sérült vázról találni képet.
Ettől függetlenül sajnálom ami a keresztanyáddal történt, remélem én sose járok így.
De értsük meg, h valahol meg kell a költségeket fogni, nem lehet egy-két általad ismert rollert isteníteni csak azért, mert még nem derült ki róluk semmi rossz.
-
DigitXT
félisten
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Én örülök, ha elégedett vagy vele, de a linkelt M4-et ipari hulladéknak tartom.

Talán nem véletlen, hogy te sem azt vetted. És nem csak az akku más a Pro-n.
Megkérdezhetem, hogy keresztanyád mi a fenét csinált a Xiaomival, hogy ketté
törte? Kép esetleg nincs a roncsról? Egész véletlenül nem elütötték vele vhogy?
Nem azért, mert a Xiaomit védeném, hiszen nincs nekem, és nem is lesz, csak
azoknál ilyen kettétörés dologról viszonylag ritkán lehet hallani, szóval érdekel...Ó, én is ugrattam az S1-gyel... Egy darabig bírta is. Aztán már nem. Gondolom
inkább Pro-val mentél többet, azt már körbehegesztették ennél egy picit jobban:
Én nem vagyok gépész, de ha valami kotyog, ott pont, hogy egyre nagyobb és
nagyobb erők ébrednek, ami feszegetés előbb-utóbb töréshez vezet. Ugyanez,
ha nem mozog sokkal tovább bírja. Próbáld ki egy vékony lemezzel. Elkezded
a kezedben hajtogatni, és nem kell hozzá sok, hogy ketté tudd törni. Míg ha a
fizikai erődre hagyatkozol, magában, akkor sohasem fogod tudni szétszakítani.
Szóval ha elfogadsz egy tanácsot: utána húzod a laza csavarokat, tovább élsz!
Nyilván nem széttépni kell, ha valamit nyomatékra kell húzni, akkor arra...
Ui: az a jó nagy rollerekben, hogy lehet velük lassan is menni. Viszont kell vmi
normális gumi rájuk, mert nagy teljesítményél még csak bot se kell, ha a gumi
nem tapad be a kanyarban. Egyébként valóban nem kéne 40-nel erőltetni, mint
a versenyzők, nem csak a váz gyengesége, vagy a rossz gumi miatt, hanem a
saját tepsi épséged védelmében. Hacsak nem veszel bőrruhát, hadd szóljon.
Sőt még a többi közlekedő védelmében is: veszélyes, ha valaki f.sz módra hajt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xbox Series X|S
- Robotporszívók
- Horgász topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Death Stranding 2: On the Beach - Felbukkant a PC-s kiadás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
- 8 GB GeForce RTX 3070 - garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Azért Kínában sincs ingyen minden.