Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DigitXT

félisten

válasz Somatom #18897 üzenetére

Ebben az esetben az a csúnya, hogy "csak úgy" lóg középen. Magát a funkciót,
    miszerint két bowden ki van vezetve a (két) fékkarról, továbbá kábelek mennek a
    gázkarról, világításkapcsolóról nem tudok megúszni... Illetve de, ha nincs semmi
    fékkar, plusz be van építve a gázkar a kormányba, a világítás kapcsolód meg egy
    szoftveres funkció. Akkor valóban nem kell semmi kábelezés. A kormányon kívül.
    (A kormányban elvezetett kábelek viszont "nagyon szeretik" az állítható kormány
    magasságot. Meg eleve a furat miatt meggyengül a szerkezet, és ott kezd törni.)

Azt lehet ilyenkor csinálni, hogy a kormányoszlophoz rögzíted, hogy ne lógjon.:K
    Ez a masina épp annyiban speciális, hogy két kormányoszlopa is van egyszerre,
    így középre nem tudod fogatni: el kell dönteni, melyik legyen, szereti-e bowden...

Másik megoldás, hogy burkolod vmi műanyag szarral. És ráfogod, hogy letisztult.

A harmadik megoldás elbontani ezt a retket a francba alkatrésznek. Szerintem a
    kolléga valami ilyesmi sorsot szánt neki, tekintve, hogy van benne egy nagy 60V
    akku, ami miatt önmagában megérte(?) a vétel, a többi igénytelenség le van ejtve.
    Senki sem akarja így használni, eleve a nyaka botrányosan gyenge megoldás.:DDD

Revolit: szerintem a szó, ami inkább ide illik, a Mad Max, bár az megint nem jó,
    mert ott nem az utolsó darab 18650-ekért hajtották egymást, hanem benzinért...

Szerk: jut eszembe, az állítható kormánymagasság sem trivialitás.. Na olyankor
    jön az olyan vicces látvány, hogy valaki (leginkább kisgyerek) mellmagasságban
    próbál navigálni, valaki (kosaras) meg a tökeinél... One size fits all... Ja nem.;]

• PociAti

őstag

válasz Somatom #18897 üzenetére

Rendkívül rossz a hasonlat, én is felkaptam rajta a fejem.
    A cyberpunk a technológia egy szintjén megakadt, általában pont az elektromosság előtt (vagy annak elektroncsöves korszakában). Ezért mechanikus szinte minden. És ezt elektromos rollernál felhozni elég zavaró.

Ez tré megoldásnak néz ki.

Új hozzászólás Aktív témák