Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
üzenetére
Sok rollerest érintő baleset egyébként elkerülhető lenne azzal, ha az emberek rutint szereznének a közlekedésben. Autósoként is azért biztos sokan tudják, hogy vannak olyan helyzetek, amikor az elsőbbség ellenére is körültekintéssel közelítünk meg egy helyzetet.
Ilyen például az is, amikor a bicikliút átmegy az úttesten. Igaz, hogy én 8 nap alatt csak 170 kilométert tettem meg, de egy kezemen meg tudom számolni hány bringás vagy rolleres ment bele ilyen helyzetekbe úgy, hogy körülnézett, illetve valamennyire lassított.
Az is előfordul, hogy az anyuka szabálytalanul közlekedik a számodra kijelölt részen...de erre nem az a megoldás, hogy izomból elszáguldasz mellettük.
Valahol itt kezdődik az, amit te is írtál feljebb. Mert a felelősségteljes közeledés sokkal több a leírt szabályoknál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xbox Series X|S
- Robotporszívók
- Horgász topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Death Stranding 2: On the Beach - Felbukkant a PC-s kiadás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo switch oled, Új,Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest