- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz
B-L-A-C-K #1427 üzenetére
ja tudom de a BB topikos agyoncseszegetés után én már mindent offolok ami nem konkrétan 100% biztosan nem "pofázás".
a karbon fólia sem az igazi, mert be tud folyni alá-mellé, illetve be tud párásodni, feljön, és cseszgeted. a rendes szigetelést felületen elég nehezen lehet megoldani, ez a csilivili kijelző meg a gombok meg gyakorlatilag 1:1-ben ki vannak téve az esőnek, mert ha haladsz, ez biztosan vizes lesz. erre mondtam, hogy valami átlátszó fóliával az egészet egyben lenyomni, ami a kijelzőt is fedi, meg a legjobb lenne, ha a gombokat is fedné... de persze a gázkar és a fékkar mellett ettől még befolyhat a víz. elég szarul csinálták meg azt a krumplit ott a tetején, tök jó, informatív, meg minden, de még a képen is olyan, hogy ránézel és attól eltörik.
ebből a szempontból szerintem az egyszerű kijelzők sokkal jobbak. meg a kevés gomb. meg a minél kevesebb hibalehetőség.
-
Tin
veterán
válasz
B-L-A-C-K #1416 üzenetére
ott igen de a németeknél már kész a törvény és bármikor elfogadhatják. aszerint pedig max 20 km/h.
(#1418) B-L-A-C-K: nem tudom hogy kell, már tavaly ősz óta megy a huzavona, az ES1 hivatalosan vehető MM-ben meg Amazonon, persze a többi is, de nem tudom, hogy van szabályozva. nem sok rollert láttam, pedig figyeltem, ezért ki se tudtam próbálni, pedig kerestem helyet, de nem nagyon jellemző. szinte tényleg alig láttam. így speckó meg ár alapján én is bevállalnám a Kugoo-t inkább, viszont az ES1 meg nem TUD többel menni, és gondolom ha az MM is forgalmazza, azért csak nem szedik le a fejem.
-
f3rdzs0
senior tag
-
Tin
veterán
válasz
B-L-A-C-K #1402 üzenetére
elhiszem, nincs tapasztalatom ezekkel. nézegetem egy ideje, bevállalnék elsőre valami "olcsóbbat", a Xiaomi-t viszont nem mert a defektnél nincs idegesítőbb dolog. viszont azt se akarom, hogy 2 hónap után valami hibával ott legyen az ablakon kidobott zseton. nem tudom, ezeket mennyire tervezik, de ahogy láttam hosszú távú teszteket, igazából ezek 1 év után egyszerűen elhasználódnak azon a szinten, ahol már nem éri meg javítgatni.
-
djadji
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #1385 üzenetére
Zold lesz az adapter ledje. Mashol nem.latni hol tart. Talan a feszultseg ad infot, de meg en se jegyeztem meg hogy hany volton van a max.
Azt viszont akkor tudom higy 30 az mar erosen a tartalek. Koszi az infot. A maxot meg majd megjegyezm.. elobb utobb az kevesbe fontos.. -
berobi78
tag
válasz
B-L-A-C-K #1361 üzenetére
Összességében pozitív a véleményem róla. Azért szívesen kipróbálnék más tipusú rollert is, hogy legyen összehasonlítási alapom, de a kijelzőjét leszámítva (elég bazári, bár informatív (volt amíg össze nem törtem)), teljesen meg vagyok vele elégedve. Kb 160km már biztos van benne. Majd keress vissza a hozzászólásaimra, már elég sokmindent leírtam róla.
-
pchris
tag
válasz
B-L-A-C-K #1350 üzenetére
Egy holland srác unboxing videójában kétfajta tápkábel is volt a dobozban. Én már nem emlékszem pontosan, hogy volt-e eu plug is, de valószínűleg nem bontogatják, hogy cserélgessék a csomagban az aktuális országnak megfelelőt.
Egyébként kevés videóban mutatják, hogy hogyan lehet a legegyszerűbben összecsukni. A felfelé-előre rántást mutatják a legtöbb helyen, vagy kalapáccsal mennek neki, ami nagyon gáz. Valóban nem a legjobb megoldást választotta a gyártó, de szerintem a legegyszerűbb módszer, ha egy falnak, vagy szegélynek támasztja az első kereket az ember, és a kis kart taposva erősen előre nyomja a kormányt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- DJI Mini 3 Fly More Combo drón szett
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - garancia 2026.11.17-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest