Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
Skynet258
üzenetére
Na megvolt a mai 7 kilométerem, hát gyerekek ez nagyon faszányos dolog ez az e-roller.
A Lime tényleg jó volt arra pár száz forintból kipróbáljam, de az Mi365 Pro 2 valóban más világ. Amiket ott megéreztem bukkanókat meg úthibákat (és bőven megéreztem) azt itt szinte semennyire. Az látszik, hogy az emberek még nincsenek túlzottan hozzászokva, gyalogosok meg autósok egy része eléggé megnézi mi a franc suhan a járdán mellettük. Ez mondjuk kevésbé jön be de majd megszokják idővel ahogy terjed).
Szóval úgy érzem jó beruházás volt. Inkább ithhonról vettem 167k-ért, kintről olcsóbb lett volna de a gyors szállítás és a 2 év gari meggyőzött.
Lehet majd írok is róla valami amatőr tesztet, a sok teló meg TWS bemutató mellett elfér.
Végülis Androidos app van hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Okos Otthon / Smart Home
- D-Link DIR-860L
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Építő/felújító topik
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- EAFC 26
- További aktív témák...
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett
- Nord Stage 3 patika állapotban első tulajdonostól (dohány mentes környezetből) jutányos áron eladó!
- Rockrider Race 940 S
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A Lime tényleg jó volt arra pár száz forintból kipróbáljam, de az Mi365 Pro 2 valóban más világ. Amiket ott megéreztem bukkanókat meg úthibákat (és bőven megéreztem) azt itt szinte semennyire. Az látszik, hogy az emberek még nincsenek túlzottan hozzászokva, gyalogosok meg autósok egy része eléggé megnézi mi a franc suhan a járdán mellettük. Ez mondjuk kevésbé jön be de majd megszokják idővel ahogy terjed).
Végülis Androidos app van hozzá.