Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Putyin90
senior tag
Sziasztok! Nagyon gondolkodom egy elektromos roller beszerzésén. Alapvetően arra kellene, hogy elszaladgáljak a boltba vele, illetve városon belüli mászkáláshoz. Ami miatt félek megvenni: Közel 90 kg vagyok, így nem biztos, hogy az én súlyomhoz tervezték ezeket a rollereket, valamint kb. hegy lábánál lakunk, így lennének olyan meredek szakaszok, ahol inkább tolnám rollert. De ez nem sok, az utcánk alja lenne kb. csak ez a rész, 95%ban sík aszfalton használnám és 5%-ban kisebb emelkedőkön.
100-110 ezer Ft lenne az összeghatár, amiért megvenném, ezekbe szerintem a Kugoo S1 (azért nem a pro, mert a teszt alapján csak felszereltségében másabb a pro, teljesítményre ugynaz, mint a nem pro, így nekem nem éri meg azt a ~15 ezres felárat) fér bele itthonról rendelve.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4516, 100% Akkumulátor
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest