Új hozzászólás Aktív témák

• Ezekiel Ston

senior tag

válasz cossie23 #7119 üzenetére

Nos az én rollerem 2db van. Egy TWOW booster v ~1800km benne és egy éves. A másik 3 hónapos kb egy Kaabo Mantis 10 plus (nagyobb akkus verzió) ami 1 motoros. Én nem száguldani meg gyorsulgatni vettem hanem távokat megtenni kényelmesen utazgatni vele.
    Eddigi tapasztalatom jobban ugyebár a megtett km-erek miatt a TWOWra van, szeretem ezt a kis "'szart" mert strapabíró, meg mindet tényleg kibír (tapasztalat) és jó a menettulajdonsága...persze 3x elestem vele annó de az mind a saját "Darwin díjam volt" mert nem jól választottam meg a sebességem az útviszonyoknak köszönhetően.
    A fékei ugye elektromos fék van a TWOW boosteren szóval ott körültekintően kell menni mert max sebességről megállni azonnal lehetetlen... Szóval minőségre 10/10 kategóriájában, használhatósága 10/8.

A Kaabo a TWOW után egy álom -nekem-. Utazási sebessége, komfortja, magassága, fékrendszere nagyon nagyon jók!
    Kaabonak a rugózásának és tömlős kerekeinek köszönhetően meg a nagy kormánynak merőben más kategória....
    Az biztos, hogy mindkét roller jó választás, de ha szeretsz barkácsolni, szerelgetni, akkor jobb választás a Kaabo, mert minden "könnyen" szerelhető rajta, ha tudod mit csinálsz. Youtube-on is sok videó van DIY szóval rengeteg a "tanagyag"
    Eddig 1x volt defektem az első 100km után egy 2mmeres kis szilánkot szedett fel a gumi így leeresztett...tolhattam haza. Aztán itthon gumicsere, felfúj, és megy minden faszául azóta. Tettem a kerekeibe SLIME defektgátló folyadékot is, megelőzve a jövőbeni ilyesfajta problémákat.
    Kérdezz, válaszolok.

Új hozzászólás Aktív témák