Hirdetés
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Messze nyolcezer fölött!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrrr74
aktív tag
válasz
DigitXT
üzenetére
Még szerencse, hogy van rá gari
Akkor lehet kifogtam egy jobb példányt, nekem a Pro-ból a még piros oldalsó ledes változat van, de úgy tudom a tele markolatosban csak a markolat változott.Persze, hogy nem erőgép
Ez egy nagyon jó ár/érték arányú roller, amivel eldöntheted, hogy esetleg később feljebb szeretnél-e lépni, vagy megtartod és örülsz. Elég sok Kugoo tulajjal állok kapcsolatban, volt pár garis akku, meg egy eltört hátsó sárvédő, most nem is jut más eszembe ami hiba lett volna. Ha valaki kérdezi, hogy 80-90.000 ft körül mit vegyen, akkor nem kérdés, hogy Kugoo S1 Pro (esetleg S1). Persze nem ismerek minden típust és nem is célom, de tudom, hogy például a Kirin S1 - bármilyen jól is néz ki -, nem jobb választás és sorolhatnám. És Kugoo őrült sem vagyok, de nem tartom rossz márkának és eddig leginkább ez jött szembe. A fiam 8 éves, mostanában próbálhatta ki először felügyelet mellett 1-es fokozatban a Pro-t és biztosan kezeli. Természetesen nem mehet vele egyedül de elboldogul vele, ami számomra azt mutatja, hogy jól kezelhető gép.A G-Booster talán a v.3-nál tart, nem tudom, hogy abban javították-e már, a szerelés részéhez nem is értek, de nem is szeretnék. G-Booster nem tömegcikk, ahogy a G2 Pro sem az és nagyon nem első rollernek való. Főleg az utóbbi, ami hajlamos egykerékre állni, bár sajnos bármivel meg tudsz halni ha ész nélkül használod.
Nem veszem annak, igazad van, de egész biztos értetted mire akartam kilyukadni
Az meg megint egy más kérdés, hogy minek a 2x800 W teljesítményű motor, ha még a szabályozás sem egyértelmű...
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Tesla topik
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen videókártyát?
- Magisk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL A Szőr-Terminátor keresi bátor új gazdáját!
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- darkFlash ZR12 Darkstorm
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Akkor lehet kifogtam egy jobb példányt, nekem a Pro-ból a még piros oldalsó ledes változat van, de úgy tudom a tele markolatosban csak a markolat változott.