Hirdetés
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Proci85
senior tag
Sziasztok
Korábban ígértem, hogy írok a Toldy Flexproról. Most pótolom.
Előny:
- A tárcsafék nagyon hasznos. Sokkal bátrabban megyek vele, mint a taposós fékekkel. Hajtom neki ezerrel, suhanok az emberek között, bármi váratlan esemény, bukkanó közeledtével a tárcsafék biztonságosan megfogja a szekeret.
- A kormány 3 szintben állítható. 170cm-es magasságomhoz a 2. állás elég.
- A 40-es cipőmmel elfér a 2 lábam. Olykor csak lazán felrakom a hajtós lábam sarkát támasztéknak és úgy gurulok. Menet közben meg tudom cserélni a hajtós lábamat és másikra váltani, mintezt a rolleren, leszállás nélkül gurulás közben.
- gagyi úton sem rázza a lábam, kezem
- A metrón könnyen szállítom. Akár kinyitva, betolva az új metrók ülése alá, miközben állok oldalt vagy összecsukva, felállítva. Ekkor a lenti kereke gurulni akar, de berakom a sarokba, lábam a kerék elé teszem, és ott marad, míg ott állok vagy szintén összecsukva: egyik kerék lent a földön, kormány a kezemben, az egész szerkezet előttem átlósan (magasságomból adódva ha fogom, nem áll egyenesen az összecsukott roller) így kényelmesen egy kézzel, stabilan tudom fogni, minden erőlködés nélkül. Ebereket nem zavarja.Hátrány:
- zörög, mint a rohadalom
Figyeltem más rollereket. A puritán, teleszkóp nélküliek csendesek, amin van teleszkóp, hangosabb. Ezen szerintem csörög mindkét teleszkóp, de legjobban a tárcsafék mechanikája fémes hangon zizeg. Ha sűrűn fugázott úton megyek, zörög...oké jó csengőnek, mert mindig utat kapok
de kicsit cinkes. A teleszkóp dolgozik, mert a lábamat, könyökömet nem zavarja a rázkódás, de a hang zavaró.
- a tárcsafék fékpofái elmásznak, utána kell húzni mindig, h ne érjen hozzá.
- apróság, de meg kell húzni a csavarokat, ezt jó esetben egyszer kell beállítani. Az egyik legfontosabb a kormányrudat rögzítő 4 imbusz csavar.
- használat után enyhén olajszagú lesz a kezem. Gyanítom a lenti patent körül van kenés, amikor összecsukom.A tárcsafékkel kapcsolatban írtátok páran, hogy be kell tenni egy anyacsavart rögzítésre. Azt hittem tudom hova, de tévedtem. Le tudnátok írni, hogy pontosan hova és mekkorát érdemes betenni? Jó volna azt a mechanikát fixálni amennyire lehet. Talán nem zörögnek ennyire, + nem mászna el a pofája.
Írtátok, hogy a markolat rúdja mozog. A hozzá tartozó imbuszt meg kell húzni és úgy ráhajtani erőből a fém lapot. Úgy odaszorítja a rudakat, hogy tuti nem mozdul el. 1x megcsináltam, azóta áll.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AliExpress tapasztalatok
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Rövid kedvcsinálón a Marathon
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen RAM-ot vegyek?
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- DJI RC2 drón távirányító
- Robore Ur30 evezőgép - 50% kedvezménnyel
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Figyeltem más rollereket. A puritán, teleszkóp nélküliek csendesek, amin van teleszkóp, hangosabb. Ezen szerintem csörög mindkét teleszkóp, de legjobban a tárcsafék mechanikája fémes hangon zizeg. Ha sűrűn fugázott úton megyek, zörög...oké jó csengőnek, mert mindig utat kapok