Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DigitXT

félisten

válasz pusszycat #37438 üzenetére

Viszont 25 km/h-ára képes rollerrel minden további nélkül mehetsz a bicikliúton, ha van: kamion ott nem nagyon jár.:D Persze a biciklisták simán előzgetnek ott is, de szerintem abszolút kibírható, ha nem nagy távolságról van szó. Ha 35-40-nel is mész, nagyon más. Konkrétan bicikliútra már sok (ésszel lehet menni annyit, ám ha az ember megszokja és akkor is annyit megy, amikor nem kéne, lehet belőle baj), s az akkut seperc alatt lerántja.

Ui: nekem most az a gondom az Adventure-rel, hogy nem tudom "visszacsukni" 25-re.:D
    Ez a fránya motor/vezérlő kombó levegőben meghajtva a kereket legkisebb fokozatban megy 20 km/h-t, ha 42V-on tesztelem (36V akku fullon), de 2-ban már 48 km/h. Nyilván, valós körülmények közt valahol 35 körül megállhat, de akkor sem 25... És akkor még ott van a harmadik fokozat, ami simán valós 45 km/h utazó. Mindezt 36V akkuval. Őrület... Nem azért, felnőttnek ez rendben van! Csak semmilyen szabályozás nem húzható rá.:D (Gyárilag pl. nem biztosítás köteles, de így meg mégis, hiszen gyorsabb, mint 25 km/h.)

Elvileg a vezérlő el tudna ketyegni 8s akkuval is, úgy lassabb lenne, 10 km/h-val, de na... Költeni már nem akarok rá. Használni meg szintén nem akarom. Addig kell eladni, amíg nincs KRESZ módosítás. :DDD Utána elég nehéz lenne besorolni. Nagy teljesítményű. Ehh! Szerintem max. 1500W lehet ezzel a vezérlővel, mégis van benne menni akarás. :))
    (A teljesítményt úgy számoltam ki, hogy 37A-nál szabályoz le, a fesz 42V-nál kevesebb.)

Új hozzászólás Aktív témák