- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
intuicio
aktív tag
válasz
PociAti
üzenetére
Annyiból nem plusz elem, hogy nem kell kikeresni a valós jó működő, megbízható .bin fájlt hozzá. Szerintem ez egy alap, lecsupaszított fájl, amit az SH-app-ban kell betölteni neki, majd flasheli be magába a rollerba. Utána lehet testre szabni egyéb Profilba, hogy miket szeretnél végeredményként betáplálni a következő .bin fájl-ba. Ennyi elvben, amit értelmeztem az egészből.
Csak itt maga a kérdésem a felé irányult, hogy még a 3 éves garanciából van vissza 2 év, és ha én ezt most megcsinálom a módosított cfw-t, és betöltöm a rollerba, de mondjuk 1 év múlva eltörik a bármi a rolleren, amit garanciában javítanának, akkor pl.: a módosított sw-el nem küldhetem vissza (bár lehet hogy mivel mechanikai hiba miatt küldöm gariba, meg sem nézik a szoftvert, de mi van ha mondjuk szoftveresen hal be a roller, és kell vissza küldenem) akkor vissza lehet -e állítani a "gyári sw-re."Amúgy magad is megnézheted ezt a bot-ot az SH telegram csoportban rákeresve: @downgrade_ninebot
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- One mobilszolgáltatások
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Arc Raiders
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4275
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest