Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
maci25
aktív tag
válasz
üzenetére
Szia!
Ha jól látom ez nem teleszkópos elöl. Az enyém teleszkópos. A teleszkóp szerintem pont annyit ér, hogy lehet használni döcögősebb úton is. Macskaköre hasonlító utcába rollereztem minap, hát mit nem mondjak nem volt egy nagy élmény. Csattogott rendesen,+ a macskakő rengeteg energiát felemészt a lendületből.
Tömlős kerekű rolleren én még nem álltam, de tartok tőle így látatlanba, hogy sokat romolhat a gördülési tényező.Ami biztosan + , hogy tárcsafékes.
Nincs teleszkóp, viszont van tömlős kerék elől + hátul. Ez csak próba + használat során derül ki
Hát még talán annyit, hogy nekem biztosan nem fért volna bele + 12k Lelkileg
Így is lámának éreztem magam amikor a pénztárnál 40k fizettem 5 kg alumíniumért + némi műanyagért 36 évesen
(utólag is azt mondom, hogy maximálisan jól döntöttem )
Új hozzászólás Aktív témák
- Káprázatos 18 karátos fehérarany gyémánt gyűrű szett (Eljegyzési és Kísérőgyűrű) Eladó
- Casio G-Shock GBA-950-7AER Férfi Karóra
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 3 év garancia
- DJI FPV Fly More Combo drón
- DJI Air 3s drón akkumulátor és Fly More Akkumulátor Kit - 2 akku, töltőHUB
- Samsung Galaxy A04s / 3/32GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Zotac Gaming RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Így is lámának éreztem magam amikor a pénztárnál 40k fizettem 5 kg alumíniumért + némi műanyagért 36 évesen
(utólag is azt mondom, hogy maximálisan jól döntöttem )