Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mégsem lesz Sony autó
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Mobil flották
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
Ma végre megvettem a Town 7 EF-et. A végére már a Town 7 EF és XL Susp között vaciláltam, és végül előbbi nyert. Féltem hogy a lengéscsillapítók nem fogják sokáig húzni. Nagyon tekintélyt parancsoló a cumó, az összecsukása elsőre fura (a boltban azét is szenvedtem a fejem mire rájöttem
), de valóban egyszerű. Menet közben kicsit fura hogy rázkódás közben nagyon érződnek a műanyagok. Talán kicsit jobban is mint ideális, de megszokható. Viszont ez a Chrome kivitel annyira vonzza a tekintet, hogy mikor kibontottam, azt hittem rosszul látok, annyira gyönyörű.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Robotporszívók
- Analóg fényképezés
- Futás, futópályák
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tömeges leépítés az Epicnél: 2025 óta csökken a Fortnite aktivitása
- Napelem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), de valóban egyszerű. Menet közben kicsit fura hogy rázkódás közben nagyon érződnek a műanyagok. Talán kicsit jobban is mint ideális, de megszokható. Viszont ez a Chrome kivitel annyira vonzza a tekintet, hogy mikor kibontottam, azt hittem rosszul látok, annyira gyönyörű.