- Milyen okostelefont vegyek?
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stospam
tag
válasz
callmeakos #300 üzenetére
A Decathlon-ban megjavítják. Ha még garis, akkor próbáld úgy. Alkatrészt is mindenfélét beszereznek hozzá, de arra esetleg várni kell, ha nincs nekik készleten. Ne az üzletben próbálkozz, hanem a szervizes részen.
-
SidCorky
őstag
válasz
callmeakos #145 üzenetére
De mocskosul irigyellek 😃 20 nap múlva én is belépek a klubba egy Town 9-el. Nem tudjátok hol van kirakva a szürke színű? Mindenhol csak a fehéret látom, de még dobozban sem láttam szürkét, csak a webáruházban
-
Ragnar95
félisten
válasz
callmeakos #147 üzenetére
Csattanni valóban nagyot csattan, de mivel 2 fém alkatrészről beszélünk, amik elég strapabírónak néznek ki, nem lenne szabad, hogy bármi bajuk legyen attól, hogy nem finomkodsz a roller összecsukásakor.
-
Ragnar95
félisten
válasz
callmeakos #145 üzenetére
Gratula hozzá
Valóban szokni kell az összecsukást, hogy mekkora erőt igényel, elsőre én is kesztyűs kézzel bántam vele, ami nem volt annyira jó megoldás. Kell egy kis lendület a mozdulatba, hogy elsőre bezáródjon a roller. -
SidCorky
őstag
válasz
callmeakos #139 üzenetére
Igen, ezért morgok mindig mert mindenhol csak a kis freestyle rollerekkel rohangálnak :/ De pl most amit a Keletinél láttam nem bámulta senki, az egész téren a többszáz ember közül csak én fordultam utána 😃
-
Ragnar95
félisten
válasz
callmeakos #132 üzenetére
Elég hasznos az a fék a 9-esen pedig, főleg ha esetleg járdán használod, mert kényelmetlen a hátsó féket használni állandóan. Sajna mivel csak egy műanyaglap okozta súrlódás adja a fékezőerőt, így ilyen gyenge ez sajna.
-
Bobrooney
senior tag
válasz
callmeakos #120 üzenetére
-
Bobrooney
senior tag
válasz
callmeakos #118 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos autók - motorok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Xbox Series X|S
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- DJI FPV Fly More Combo drón + Goggles V2 szemüveg - 3 akkuval
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged