Hirdetés
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stospam
tag
válasz
callmeakos
üzenetére
A Decathlon-ban megjavítják. Ha még garis, akkor próbáld úgy. Alkatrészt is mindenfélét beszereznek hozzá, de arra esetleg várni kell, ha nincs nekik készleten. Ne az üzletben próbálkozz, hanem a szervizes részen.
-
SidCorky
őstag
válasz
callmeakos
üzenetére
De mocskosul irigyellek 😃 20 nap múlva én is belépek a klubba egy Town 9-el. Nem tudjátok hol van kirakva a szürke színű? Mindenhol csak a fehéret látom, de még dobozban sem láttam szürkét, csak a webáruházban
-
Ragnar95
félisten
válasz
callmeakos
üzenetére
Csattanni valóban nagyot csattan, de mivel 2 fém alkatrészről beszélünk, amik elég strapabírónak néznek ki, nem lenne szabad, hogy bármi bajuk legyen attól, hogy nem finomkodsz a roller összecsukásakor.
-
Ragnar95
félisten
válasz
callmeakos
üzenetére
Gratula hozzá

Valóban szokni kell az összecsukást, hogy mekkora erőt igényel, elsőre én is kesztyűs kézzel bántam vele, ami nem volt annyira jó megoldás. Kell egy kis lendület a mozdulatba, hogy elsőre bezáródjon a roller. -
SidCorky
őstag
válasz
callmeakos
üzenetére
Igen, ezért morgok mindig mert mindenhol csak a kis freestyle rollerekkel rohangálnak :/ De pl most amit a Keletinél láttam nem bámulta senki, az egész téren a többszáz ember közül csak én fordultam utána 😃
-
Ragnar95
félisten
válasz
callmeakos
üzenetére
Elég hasznos az a fék a 9-esen pedig, főleg ha esetleg járdán használod, mert kényelmetlen a hátsó féket használni állandóan. Sajna mivel csak egy műanyaglap okozta súrlódás adja a fékezőerőt, így ilyen gyenge ez sajna.
-
Bobrooney
senior tag
válasz
callmeakos
üzenetére
-
Bobrooney
senior tag
válasz
callmeakos
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gumi és felni topik
- Tőzsde és gazdaság
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3,FHD,14",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Magyar, Aktiválatlan! Apple MacBook Pro 14! M3, 8GB, 500GB! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest