Hirdetés
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alwares
aktív tag
Sziasztok!
A múlt héten sokat próbálgattam a Lime-ot és nagyon megtetszett. Munkába járás ezzel 30-40 perc helyett 8-10 percre rövidült, az egész város hirtelen sokkal kisebbnek tűnik, elképesztően dinamikusan lehet közlekedni velük. Gyorsan úgy döntöttem veszek magamnak is egyet munkába járáshoz. Naponta max 2*6km-t mennék vele, 75-80kg vagyok.
Egyelőre nagyon nem tudok dönteni, egyszerűen azt látom mindegyik modellel van valami gebasz. Az M365 Pro és a Ninebot ES4 között vacilálok. A ninebot sokkal strapabíróbbnak tűnik, viszont ha valami elromlik benne akkor nem tudom mennyire lehet javítani. Az M365 mellett szól, hogy egy kő egyszerű konstrukció, a javítása tök egyszerű, minden pótalkatrészből ezerféle van jelen a piacon, viszont a defekt ügy elég riasztó (tömör-féltömör gumi sem feltétlen a legjobb megoldás, amilyenek az utak Budapesten szétrázná az agyam egy pár utcában).
Viszont a tárcsafék nekem sokkal szimpatikusabb megoldás, a városban azért sokszor megesik hogy baromi nagyokat kell gyorsan fékezni (versenybringával néha olyan akrobatikus trükköket kellett bevetnem a megálláshoz hogy azt nem vágyom vissza).
Nekem a Kugoo s1 abszolút nem tetszik, max második járgánynak venném a párom számára, munkába járáshoz. (de lehet abból is ugyanolyan lenne mint amit majd én választok, hogy ne kelljen kétféle pótalkatrészt otthon tartani)
Tudnátok segíteni, hogy esetlegesen melyik éri meg jobban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen routert?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 17 Pro 512GB & 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest