- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Aktív témák
-
chicken
senior tag
Leszedtem a Keiro-t, és minden hihetetlen módon működik, és jól.
VZZOLI!!! jövök sörökkel
csak egy dologgal van egy kis gebasz... de lehet, h új topicot kéne nyitni:
az icq volt az ő gépén, a vnc-n át megy is.
felraktam az én accountom alatt, és persze új icq számot kaptam, és megy is. De ha nyomok egy switch usert, akkor nem hajlandó konnektálni, nemhogy másik userrel működni vagy bármi. Ezt hogy kéne? -
chicken
senior tag
minden kirájul megy. tűzfal visszakapcs - net nem megy.
:F
Mit kell a Keironak mondani a Microsoft Networking fülön? vagy hol állítom be a Trusted Zone-t, ha ilyen netbios protokollal megy a háló?
vagy hagyjam az egész tűzfalat a rákba, és lesz, ami lesz. -
chicken
senior tag
feltételeztem, hogy az IPX/SPX protokollt csak a helyi hálóhoz kell használni (vzzoli, #27), mindkét gépen. ámde valamiért az internet, ami eddig volt, most nincs.
-
chicken
senior tag
na, így műkszik a háló, de a net nem. A LAN-nál, illetve a LAN2-nél melyik protokoll, illetve melyik ne legyen betikkelve? merhogy a Keiro nélkül sem megy.
A kiszolgált gép network connectionjeiben továbbra is csak a LAN van, az axelero nem látszik, pedig meg van sharelve. -
chicken
senior tag
be vannak mappelve, de bármikor is működött, a következő ki-bekapcsolásnál megint a kis piros kereszt, és ''you do not have permissions blabla'' és ''network path was not found'', ráadásul egymás alatt egy hibaüzenetben, ami kicsit furcsa.
De ha a View Workgroup computersre kattintok, a következő történik (meg ne kérdezze még egyszer valaki, hogy azonos-e a workgroup neve, lécci):
1. azon a gépen, amin az adsl van, látni a másik gép nevét, rákattintva viszont a fenti hibaüzenetet adja
2. a másik gépen nem is látni az egyiket (mindez a View workgroup computersben).
a bemappelt drive-ok mindkét gépen kis piros ixszel jelennek meg.
:( -
chicken
senior tag
nekem volt ez a bajom, h ping megy, adsl megosztás megy, és mégsem látják egymást. Továbbra sem oldódott meg, te hogy adtad a fix ip címeket?
nálam két xp, és salazol javaslatára szintén Keiro, de továbbra sem sikerül...
sőt, a keiro-t hogy kell állítgatni? csak egy ilyen listát dob fel, h mi listening meg mi connected out, de bármire kattintok, kőből van.
már 1 hete szüttyögök vele :O:O:O
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL T40 EMC Szerver
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest