Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MWC 2026: Megmutatta a Vivo az X300 Ultrát
- Garmin topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Icebear
csendes tag
Na kérem a HD hangos tipp zsákutca..... Ma bent jártam szolgáltatónál és "kishúgom" az nyilatkozta, hogy ilyen szolgáltatás nincs mobil előfizetésekre. Megmutatta az én előfizetéshez tartozó opciókat na abban semmi ilyen nem volt.
Viszont új fejlemény a dologban ha Bluetooth fülesen keresztül beszélek akkor az említett hiba megszűnik.
Szóval szerintem a mikrofon a túl érzékeny. De ez már csak találgatás .
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Háztartási gépek
- Windows 11
- Formula-1
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Alkoholista nevelde
- Apple asztali gépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- MacSzerez.com - iPhone 15 Pro / 128GB / Fehér Titán / Kártyafüggetlen / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 15 Pro / 256GB / Fekete Titán / Kártyafüggetlen / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 Plus / 256GB / Sárga szín / Új készülék! / E-sim modell / Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB 100% Akku,Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest