Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android szakmai topik
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
Új hozzászólás Aktív témák
-
lordmark
tag
válasz
Mr.Icebear
üzenetére
Nekem ma leszedte, bár első letöltésre unzip hibát írt, de másodikra már felment.
Aztán hogy ez min segített az majd kiderül... -
beers
addikt
Akinek már kézben van a készülék, megtehetné, hogy a cwm-hez szükséges adatokat lementi és elküldi cappa72 fórumtársunknak ide!

-
iMaverick
addikt
Szerintem ez a legutolsó kirakott "nagy" frissítés inkrementális frissítése lehet.
Ahogy Mr.Icebear kolléga írja: 11,25MB...
Mr.Icebear: az hogy nem jön le... Nem lehet, hogy az eddig eladott telók mind most cuppannak rá a Kingzone-osok szerverére és töltenék le? Az meg lehet nem ilyen terhelésre lett méretezve... Szerintem még ne add fel!

(#192) polgcsabi: akkor mákod volt! Gondolom nem is kértek Tőled be semmilyen papíruszt. Mi meg megszívtuk.

-
beers
addikt
"new OTA upgrade of N3 plus is ready"
Találkoztatok vele? Mai friss gyári infó!
-
polgcsabi
aktív tag
válasz
iMaverick
üzenetére
Nekem a minap jött meg a cuccos. A csomagra rá volt írva, hogy cell phone és 30$ még se kellet semmit se ráfizetni
Szerintem azon múlik, hogy mikor megy el egy jó csaj a röntgen előtt vagy mikor megy el pislantani vagy kakilni a navos! Én már rendeltem 1 pár telcsit kb 90%-át levámolják!Más!
A telcsinek miért olyan rövid az akku ideje
? Nekem 1 napot se bírt

A vezeték nélküli frissítést amit felajánl azt érdemes feltenni? Egyáltalán mi az? -
Nem kell vacakolni.
Screenshot a paypal fizetésről és esetleg hozzá az online banki fizetésről szóló pdf és vámolják is.Nem kell kitölteni semmi egyebet hozzá - 2 hete 4 küldemény volt, semmit nem töltöttem ki, csak küldtem egy rövid üdvözlő szöveg mellett a tracking számmal a tárgyban a két pdf-et
-
iMaverick
addikt
Menj fel erre: LINK
magánszemélyek részére érkező küldemények vámkezelése
A) Magánszemélyek részére érkező küldemények vámkezelésének menete (posta általi vámkezelés esetén), amennyiben a Magyar Posta Zrt. közreműködését kéri a szabad forgalomba bocsátás vámeljáráshoz.
Első lépés: A 'Magánszemély Vámkezelési nyilatkozat' című dokumentum kitöltése és aláírása. Ezáltal rendelkezhet a kiválasztott vámeljárásról.
Ezt a dokumentumot kell pluszba küldeni. Ez egy Word, amit lehetett kitöltöttem digitálisan, kinyomtattam, a maradékot tollal, majd visszaszken. Mellé pdf-ben a Gearbest levele és a Paypal levele. Remélem jó lesz.
-
CWorm
aktív tag
Én ahogy megnézegettem a posta.hu/vam oldalon az árakat, illetve a GearBest oldalán a szállítási opciókat, úgy látom, hogy érdemes a feláras, leggyorsabb küldést választani, mert még így is olcsóbban jön ki és csupán pár nap alatt ideér, mintha a sima flat rate shipping csigalassúságát és a plusz papír/screenshotmunkát választanánk. Nemde?
-
iMaverick
addikt
Ugye én "előre dolgoztam" és be is jött a cuccos... Már el is email-eztem a leírásban írt címre...
Viszont ahogy kerestem a GearBest oldalán, hogy mi a hivatalos nevük, a FAQ rovatban egy érdekes momentumra leltem: írják, hogy a csomagba mellékelnek minden papírt, ami a vámoláshoz kell. Na most ez, + ahogy ráírják a csomagra, hogy cellphone = 100%, hogy megcsípik a fináncok. Ennyi.

-
Gépötty
senior tag
Sziasztok!
Idén hét éves lapátom utódját keresem, így akadt meg a szemem ezen a telefonon. Adattábla szerint is tudja amit várnék tőle, de igazából a hátán lévő nunija keltette fel az érdeklődésem, hátha nem kell annyira összefogdosni a kijelzőt. Éjjel végigolvastam a hozzászólásokat, és kicsit lelombozott a hangprobléma, úgyhogy a megoldásig mindenképp várok a rendeléssel, de addig is érdekelnének tapasztalatok, mennyire használható a hátán lévő érintőszenzor? Gondolom, az ujjlenyomat-olvasó elég problémás, ahogy más cuccokon is szokott, az a része nem is igazán lényeges. Inkább a görgetés-kattintás élhetősége lenne fontos, végülis ez az, ami miatt a korábban kinézett Redmi alternatívája lett nálam.
Köszönöm előre is a válaszokat!
-
iMaverick
addikt
válasz
Evancod00
üzenetére
A fene érti ezt a nemzetközi posta dolgot... Én beers kolléga után (!) rendeltem meg napokkal (!) a sajátomat és erre 2 munkanappal előbb ért ide az országba ugyanazzal a postaszolgálattal... Erre kössél csomót... Ki tudja, mikorra kerül oda a kezedbe ténylegesen.
Az a röhej, hogy itt retteghetünk, hogy lesz-e rá vám+áfa, közben meg áll a csomag a postán... Most ennyire fájt nekik ez az aprópénz? (Persze gondolom a teljes képet nézve azért nem egy-két garasról beszélünk.
) -
-
beers
addikt
The item is being processed by customs
-
iMaverick
addikt
válasz
Mr.Icebear
üzenetére
Azt tudom, emlékszem rá. Viszont látod, hogy ezt a mostani témát mégsem dobja fel Neked...
-
iMaverick
addikt
válasz
Mr.Icebear
üzenetére
Ajajaj... Ezeknél a kínai csodafonoknál látott már valaki ténylegesen működő OTA frissítést? Nekem van egy olyan sanda gyanúm, hogy itt is a Flashtool-os, kézi update-k fognak inkább játszani.
-
iMaverick
addikt
Most nem bántásból, de ezek a Kingzone-osok is jókora lusta disznók lehetnek...

A rom-ok fájlnevei:
20150205_c211_tz_3m_k268_b1_3_7_20.rar
20150314_c211_tz_3m_k268_b1_3_7_20.rar
Verzió váltás? Valami?
Belül meg ugyanúgy MT6752-es SOC-hoz valónak írja...

szerk: a weblapon meg a what's new részben ua., mint az előző:
Documentation:1. The problem of slow response when playing large games is solved.
2. System stability is optimized. -
iMaverick
addikt
A végén csak kiderül, hogy túl szép volt a menyasszony?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Már ezekben a kínaikban sem lehet megbízni...

Amúgy korábban említette valaki, hogy amikor bekapcsolja a telót, rögtön telibever 1,1GB-ot a ram-ból... Namost azt nagyon gyorsan meg kell majd szakérteni, hogy mit a francot tölt be annyit, mert ez nem normális, az tuti!
-
lordmark
tag
Itt vannak az általam mért akksi állapotokat.
Szerintem minden részletesen látszik a feltöltött képeken...
http://www.kephost.com/image/FN7l
http://www.kephost.com/image/FN7Phttp://www.kephost.com/image/FN7u
http://www.kephost.com/image/FN7N
http://www.kephost.com/image/FN7O
http://www.kephost.com/image/FN7j
http://www.kephost.com/image/FN7o
http://www.kephost.com/image/FN7g
http://www.kephost.com/image/FN7m -
-
beers
addikt
válasz
Mr.Icebear
üzenetére
Ettől a gyors töltéstől félek egy kicsit......
-
kzkz
őstag
válasz
Mr.Icebear
üzenetére
hát az hívásonként max egy perc. akkor jó sok hívást intézhettél, ha 6 és fél órát bírt kb

-
kzkz
őstag
válasz
Mr.Icebear
üzenetére
ebből mennyi a kijelzőidő?
-
slezakimi
senior tag
válasz
Mr.Icebear
üzenetére
Gondolom be van kapcsolva a Quick boot, vagy gyorsindítás. azért tölt be gyorsan.
A kisegítő lehetőségek alatt lehet a legtöbb telónál kikapcsolni. -
iMaverick
addikt
válasz
Mr.Icebear
üzenetére
Jól írja beers kolléga a #132 hsz-ban! Ez már ki is ment a fejemből, hogy van ez a másik trükk...
-
beers
addikt
válasz
Mr.Icebear
üzenetére
Beállítások, azon belül akkumulátor, aztán bekapcs+hangerő le egyszerre és mentheted a képernyőt!
-
törölt tag
válasz
Mr.Icebear
üzenetére
Tedd fel az all in one toolboxot abban ugy jatszol a bootolassal ahogy akarsz.
-
iMaverick
addikt
válasz
Mr.Icebear
üzenetére
Bekapcsológomb hosszan nyomvatart... Miket ad fel a menüben?
-
beers
addikt
válasz
Mr.Icebear
üzenetére
Köszi!
Esetleg lemerülés előtt lőnél egy screenshotot róla!
-
Mr.Icebear
csendes tag
Gondol egyet és eldobja a Bluetooth fülesemet.....
Telefonálási gondom még mindig fent áll...
Wazze navigációt rosszul tölti be.... mondhatni használhatatlan...
Szóval nem nagyon tudok minek örülni...
Egy kis adalék az akkuidőre, két kártyát használok és rengeteget telefonálok, viszont az 1000mAh különbség
az elöző telefonhoz képest kb. 2 óra plusz használati időt jelen nálam. Nem valami fényes.....Akku beállításoknál nincs az általam hiányolt opció

-
törölt tag
válasz
Mr.Icebear
üzenetére
beallitasok - akkumulator?
-
beers
addikt
válasz
Mr.Icebear
üzenetére
Mik ezek a fura dolgok?
-
Mr.Icebear
csendes tag
Hátha tudja valaki a megoldást...
Az előző Jelly Bean android rendszerben volt egy opció amivel be lehetett állítani, hogy
a telefon milyen gyorsan töltse be a rendszert, legyen használat kész.
Viszont ebben a KitKat androidban nem találom ezt a menü pontot.
Pedig jó lenne mert az előző telefonomnál is ha gyorsan töltötte be a rendszert akkor voltak rendellenesen működő dolgai a telefonnak.
Na már most ez a telefon igen hamar mondhatni rekord idő alatt üzemkész, ami nem baj.
Viszont időnként produkál fura dolgokat amit az előző Kínai telefon "INEW V3" normál (lassabb betöltésnél) nem. -
iMaverick
addikt
-
iMaverick
addikt
Ez mindig így van... El kell telnie X időnek, mire minden baromságot befoltoznak és stabil lesz a szoftver. (Vagy: előbb-utóbb remélhetőleg lesznek főzött rom--ok. Azok lehet jobbak lesznek a gyári változatnál.)
Majd amikor jön (ha jön) a Lolipopóka. Akkor lesz itt köpködés. (Főleg az elején.)
Amúgy nem bánnám, ha rögtön az 5.1-et kapnánk, mert az 5.0 tele van hibával... Pl. ott a memóriaszivárgásos téma...
-
beers
addikt
Csak hogy on is legyen:
I just bought the N3 Plus. It asked for a wifi firmware update when I turned it on, which I completed. Now I apparently have the latest firmware c211_tz_3m_k268_20150303.
I notice that when I play games (eg. Fruit Slice (Fruit Ninja clone)), and when I watch video (eg. the sample video that came with the phone), the graphics stutter and drop frames.
alakul.....
-
törölt tag
válasz
iMaverick
üzenetére
Nem vamoltat automatikusan csak jol kisargitja, hogy a vak is lassa naluk nem volt vankezelve.
Bekuldheted elore is, par napot nyersz vele tapasztalatokat olvasva. Attol hogy bekuldod a sora a retesnek megmarad.
Kicsi kinai rairja a cell phonet a vallrol indithato raketara is ha kell, de hatha el vannak foglalva a sok gift meg 2 dodos csomagokkal.
Mellesleg ha atjon ertekhatar feletti es nem jelented be szabalysertest kovetsz el, magyarul postazhatnak automatikusan es mindenki bejelentgeti maganak. -
iMaverick
addikt
válasz
üzenetére
Hiába no, inflálódik a forint...
Megy fel a kifli és a kakaó ára is, a vámosok meg nyilván nem fényevők... 
Komolyra fordítva: lehet érdemes lenne előre elküldeni a "papírokat"? (Ahogy beers kolléga is feldobta korábban...) Azért kérdem, mert 99% az esély, hogy megfogják a vámon a csomagot:
1, gondolom ez a holland posta is olyan "jó fiú", mint a DHL és társai: automatikusan levámoltatják a csomagokat
2, eleve ráírták a csomagra, hogy "cell phone", ezek után gondolom nem olyan "debilek" a vámosok, hogy "á, biztos valami 5$-os játék van benne, csak elrontotta a kis kínai"... -
iMaverick
addikt
Mivel nem volt még ilyen vámolásos játékban eddig részem, így utánaolvastam a mutatványnak kicsit. Itt van egy egész jó leírás, hogy hogyan is zajlik ez.
-
beers
addikt
Úgy látom másnak is feltűnt a scatter.....
I downloaded this ROM listed for N3 Plus ("20150205_c211_tz_3m_k268_b1_3_7_20") and test load it in SP Flash tool (v5.1408.00).
First thing I notice is that the scatter file is for MTK 6752 ("MT6752_Android_scatter.txt"), but the N3 Plus uses MTK 6732 ???
Second thing is that when I try to load the scatter file, it gives an error message:
Error: initializing scatter file failed. Please check the name of scatter file which you load is legal
-
mcfly82
tag
Nos, ma délután én is megrendeltem a jószágot. Remélem jó döntés volt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- OLED monitor topic
- Trollok komolyan
- 100 TB-os HDD-k felé vezető alapot prezentált a Seagate
- Méltó folytatás, de önmagában is jó: Planet of Lana II: Children of the Leaf
- Hobby elektronika
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Apple MacBook
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szerintem azon múlik, hogy mikor megy el egy jó csaj a röntgen előtt vagy mikor megy el pislantani vagy kakilni a navos! Én már rendeltem 1 pár telcsit kb 90%-át levámolják!
? Nekem 1 napot se bírt

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)