Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
Új hozzászólás Aktív témák
-
iMaverick
addikt
válasz
Mr.Icebear
üzenetére
Nálam is. Viszont láthatod, hogy Garf. kollégánál így is búg...
-
beers
addikt
Nálam nincs búgás!
-
iMaverick
addikt
válasz
üzenetére
Jól látom, hogy ehhez az autogenerator-hoz is kell a stock recovery? Ha igen, akkor megint ott vagyok, hogy valami gáz van a gyári recovery-vel, mert gyakorlatilag nem működik... Ebből hiába csináltatok cwm-et!
Amúgy valaki próbáljon már rá a saját recovery-jére, hogy nála megy-e rendesen? Most én szívtam meg, vagy mindenkit megszívattak?

(#490) Garf.: elméletileg olyan 8GB körül van a rom. Ez megint valami szoftveres baromság lesz! OTA-t frissítgeted szorgalamasan?
-
polgcsabi
aktív tag
Jut eszembe!
Már 1hete megérkezett a fólia😃 -
iMaverick
addikt
Erre gondolsz: Beállítások/Audió profilok/Profil neve/Beállítások és alul a Képernyőzár hangja?
Kamerán sajna nincs fólia...
A wifi-t csak az előző Amoi-hoz tudom hasonlítani: kb. ugyanaz. Nekem jó. (Az megint más kérdés, hogy az egyik korábbi kínai tablet-nek olyan sz@r volt a wifi-je, hogy vettem egy plusz router-t ide a szobába. Naná hogy full térerőm van itt!
) -
beers
addikt
A képernyő ki-be kapcsolás hangját ki lehet valahol kapcsolni?
Eddig nem vettem észre túl nagy gondot, talán a wifi kicsit gyengébb, mint a gs3-ban....
Kamerán van fólia? (csak mert elég kékesnek tűnik) -
iMaverick
addikt
Azért a szoftveres támogatásra tényleg nem panaszkodhatunk!!
Többször felmerült, hogy halk a hátsó hangszóró... Most nem tudom, melyik OTA frissítéssel, de lett egy ilyen menüpont a BEÁLLÍTÁSOK/AUDIO PROFILOK-ban, hogy BESSLOUDNESS (Hangerőfokozó a hangszóróhoz).
Bepippantottam és lőn csoda!
-
törölt tag
Arrol nem is beszelve, hogy gondolom nem csak a + osnak ilyen az akksija, abbol se tanultak. En mondjuk szitaztattam volna egy powerbankot kingzonera hozzacsaptam volna tartozékként. Belekerult volna vagy 5 dodo pluszba es mindenki torolte volna szemet szajat. Ennyi.
-
törölt tag
Szerintem meg baromira lesz@%rja
- a paypal a disputot, mert tulajdonképpen azt kaptad amit rendeltél, az átmatricázásrol nem az elado tehet
- a kingzone meg hogy ki mivel fenyegeti kinában max lehuzza a kingzone nevet lesz queenzone
De legalabb ha beut naluk az elegedetlenkedes veszek vagy 5 telot 110 dodo környeken.Valaki ugyan merje mar meg az akksi pontos mereteit es irja be a topicba.
-
beers
addikt
Kinek a nick-je envagyokaz a kz fórumán?

"Come on, Kingzone, I registered only to complain about the battery. We know you read this, so please reply!
Either you should recalibrate the measuring of the battery in the phone, or if it is actually not 2,800 mAh capacity, then you should provide a 2,800 capacity battery to your customers!
What if someone goes to court and sues you for lying?
If the battery specification is a lie, then your reputation will go down and noone will buy your phones and you will go bankrupt. This is what you want?" -
kzkz
őstag
Mérjétek meg az akksi kapacitását, ha valóban nagyon eltér, akkor paypal-on open dispute, és visszanyertek 10-15$-t szerintem, vagy ha nagyon bosszant, akkor visszakülditek az egész telót
-
mcfly82
tag
Most komolyan, vajon mit gondoltak a gyárban?
-Te Wang, milyen akksit tegyünk az N3 Plus-ba?
-Maradt még 62.000 darab a múltkori N3-ból.
-Az csak 1800 mAh, nem lesz az kicsi ehhez?
-De.
-Hát az úgy nem jó.
-De, majd azt mondjuk, 2800 mAh-s.
-És el fogják hinni?
-Persze!Azt, hogy nem jön rá senki, hogy nem akkora akksit adnak hozzá, mint amit mondanak? Ez tényleg vicc..
-
törölt tag
-
beers
addikt
Legalább gyártatnának hozzá másik céggel.
Vicc a kingzone összes aksija. -
CWorm
aktív tag
válasz
iMaverick
üzenetére
Vajon az itt kapható akksi is csak 1800-as 2800 helyett? Ezt tudja valaki?
http://www.banggood.com/Original-2800mAh-Replacement-Battery-For-KINGZONE-N3-p-957982.html -
slezakimi
senior tag
válasz
WatsonSponge
üzenetére
Sajna Eu.-s raktárba nem láttam még.Így ÁFA igen, vám nincs rá.
Üdv
-
WatsonSponge
csendes tag
válasz
slezakimi
üzenetére
Ha rendelsz egy ilyen telefont, gondolom kínai raktárból küldik, ügye? Számolni kell vámmal meg ÁFA-val? Nekem, vagyis a fiamnak, Svájcból küldtek ruhákat meg plüssöket, és egyszer levámolták, egyszer meg nem. Nem igazán igazodok ki.
Update: Elnézést, közben találtam a témáról egy komplett téma összefoglalót.
-
v-man
őstag
válasz
wargazoli
üzenetére
Itt is egy "kivesézés"

Erősen gondolkoztam pár hete, hogy visszaküldöm az Ulefone Be Pro-t, és levásárolom egy N3 plusra, de úgy tűnik az én problémáim helyett csak más problémákat kaptam volna ezzel a cserével (jack kompatibilitás helyett kisebb akkukapacitás). A kamerát meg kb ugyanolyannak látni.
-
iMaverick
addikt
Újabb OTA frissítés. 0327.
-
dudikpal
senior tag
Teszteltem ma az akkut: 100%-on elindítottam az mx playert, és addig játszotta a filmeket, amíg le nem merült teljesen.
Hol tudom megnézni, hogy mennyi képernyőidőt bírt ki? -
wargazoli
csendes tag
Hát nem tudom,a hátlapról passz nekem a gyári tok stabil.A Gps azért volt már dolgom sokkal jobbakkal is de nem vészes(számomra nem lényeges annyira).
De a kamera botrány,az akku akkor most mekkora is ki tudja.De a gerjedés hát az katasztrófa az eddigi legrosszabb ilyen szempontból(bárkivel beszélek szóvá teszi mennyire búg-zúg valami.
Ennyi pénzért sajnos nem a legjobb,csak miért kellett ezeken spórolni a kis kínaiaknak.
Ha nem lesz változás(frissítés) búcsúzunk...... -
iMaverick
addikt
Szintén zenész: a hátlapot (legalábbis nekem) könnyen le lehetett venni, de ez nem tudom miért jelentené azt, hogy magától le fog esni... Szerintem a cikk írója nem kicsit keserű szájízzel állt neki a tesztnek! Az elején írja, hogy a korábbi (tehát a nem Plus-os) N3 milyen fos volt, lehet azt is ő tesztelte annó?
A GPS-t pont tegnap néztem, pillanatok alatt fixált és mutatta hogy ácsorgok...
-
janaman01
addikt
válasz
iMaverick
üzenetére
a jiayunál is ugyanez a helyzet

azt irják le amit mi a forumba...egyébként nem tudom hogy a n3 plushoz van e már főzött, de pl ugye a jiayunál a video recorder rész a fostaliga, viszont egy flyme os custommal meg gyönyörü akadásmentes sima fhd videót lehet vele csinálni...úgyhogy szoftveres ,és szerintem nálatok is az... -
wargazoli
csendes tag
Itt egy cikk a telefonról, sajnos igaza van a cikkírónak.....
http://chinamobilemag.com/kingzone-n3-plus-review/
-
dudikpal
senior tag
Max hangerőn a csengetés és a játékok is elég halkan szólnak, ahhoz képest, hogy ki van maxolva. Már bekapcsoltam a hangszóró javítást vagy mit, meg a térhangzást is, de így is keveslem.
Nálatok is ilyen? -
iMaverick
addikt
Jut eszembe: valaki megnézte már a gyári Recovery-t? Én belementem és gyakorlatilag semmit sem lehet vele csinálni! Még a reboot-ot sem tudta előadni, így szedhettem ki az aksit. (A bekapcsológombot hiába nyomtam sokáig.)
-
janaman01
addikt
válasz
Mr.Icebear
üzenetére
ja értem , megnéztem a jiayu ban, ott is van 800 támogatás....és pont a plus ban nincs

igy már érthető, akkor lehet ilyen gond lesz vele..mert ugye nagyobb városokban meg jó...
(bocsánat hogy néha offolom a forumotokat )
-
iMaverick
addikt
Annó írtam egy Logout-os cikket az egyik korábbi MT-es telefonról, ott leírtam. LINK
Szerintem ez a vége nem változott. Annyi van, hogy ehhez a telefonhoz már az 5-ös szériájú SPFT szükséges. LINK
A Preloader drivert mindjárt feldobom neked.
szerk: LINK (Remélem ez a jó, mert melóba, a benti winyón úgyis volt elmentve, MT65XXPreloader_driver. Idehaza át van nevezve a mappa...
-
Garf.
tag
Én is csatlakozom a Kingzone N3 Plus tulajok közé mivel megvettem kzkz-től a telefont.
Egy olyan problémám lenne mivel ő rootolta a készüléket nem engedi felrakni az OTA frissítést, Ezt a hibát írja.
A gyári oldalról letöltöttem, de nincsen, róla leírást hogyan lehet gépről frissíteni. Tudtok erre valami megoldást? -
janaman01
addikt
válasz
Mr.Icebear
üzenetére
na várj most a kingzone n3 plus tudja a 800 at ugye, de az miért lenne baj hogy tudja? attól nem hiszem hogy gerjed..és ha kiveszed a pipát belőle?
-
janaman01
addikt
válasz
zolipapa66
üzenetére
igen azok már jobbnak tűnnek, de akkor se értem, én ezt a lenovo a820 am annó 8mpx el tök jó képeket lőtt, ezek meg a nagy sony , vagy tök mindegy milyen 13 mpx kamerájukkal sehol nincsennek..és most nem a kingzone ról hanem úgy általában a mostani kinai telókról beszélek többek közt a jiayu ról is..
-
iMaverick
addikt
Mivel nem nagyon mászkáltam be eddig az Akkumulátor fülre, ezért nem vettem eddig észre, de most már van ott a %-os akku kijelzésen túl egy "Intelligens energiatakarékosság" opció is. (Mondjuk most egész kellemes is az enyergija gazdálkodás!)
Kolléga! Hogy állsz a saját ketyerével? Nem rémlik, hogy írtad, volna, a kezedbe kaptad...
-
zolipapa66
tag
válasz
janaman01
üzenetére
Azok a képek még valami nagyon béta Z1-el készültek.
Igaz itt nem lehet teljes felbontásban látni a teszt képeket, de azért jobbak. -
polgcsabi
aktív tag
válasz
Mr.Icebear
üzenetére
Szolgáltató Számít?
-
-
iMaverick
addikt
válasz
dudikpal
üzenetére
Amit a Kingzone oldaláról szedtem scatter-t, abban ez volt:
partition_index: SYS19
partition_name: userdata
file_name: userdata.img
is_download: true
type: EXT4_IMG
linear_start_addr: 0x61000000
physical_start_addr: 0x61000000
partition_size: 0x140000000
region: EMMC_USER
storage: HW_STORAGE_EMMC
boundary_check: true
is_reserved: false
operation_type: UPDATE
reserve: 0x00
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független új akku!
- Makulátlan Samsung S24 Ultra 512Gb !!! Garanciával + sok kiegészítővel !!!
- Eladó iPhone 14 Pro Max Deep Purple 256 GB
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB 98% Akku Újszerú,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Gari!
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

Nekem nem adta meg magát.

Majd jön megint valami...
3-ban van pipa a WCDMA-800-nál.