- Poszteren a OnePlus 15T, zöld és barna színben jön a kompakt mobil
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudikpal
senior tag
válasz
iMaverick
üzenetére
Azt használom amit linkeltél, de az userdata után nekem is hibát ír...na ilyenkor mi a helyzet?!

Pedig hexában összedva az ez utáni kezdőcím jó, csak már 9 számjegyű.
A kingzone oldalról töltöttem a romot.
Szerk:
0x1a1000000
partition_size: 0x0ezután meg jön, hogy
physical_start_addr: 0xFFFF0084ez itten nem nagyon jó.
-
dudikpal
senior tag
válasz
iMaverick
üzenetére
Köszi

Elkezdtem a folyamatot, azért rákérdezek, hogy biztos jól csinálom e?
A flash toolban a readbacknél nyomok 1 add-ot, oda beírom a cuccokat a scatterből, és annyi bejegyzést(fájlt) hozok létre, ahány bejegyzés van a scatter fájlban ugye(összesen 23 van benne)?
Az egyébként nem baj, hogy a preloader, és a pgpt kezdőcíme ugyanaz(0x0)?
-
törölt tag
-
iMaverick
addikt
Mire gondolsz? A gyári állapot lementését megcsináltam a segítségével. Azóta nem beszéltünk.
Vagy a recovery-re kérjem meg? (Ha jól rémlik, akkor ő az illetékes Recovery gyáros.) Viszont utána az OTA frissítések szerintem nem fognak menni!
(#388) dudikpal: nem-nem! A root-oltat onnan vennéd észre, hogy az app drawer-ben a felrakott app-ok között látnál olyasmit, hogy Kinguser vagy SU...
-
dudikpal
senior tag
Ez a verzió nem alkalmas a teljes biztonsági mentésre?
Be kell lépni a Recovery-be, majd le kell navigálni a "backup and restore"-ig és belépni abba. Bent a "Full Backup"-ot kell kiválasztani, majd a "Yes"-t.
-
polgcsabi
aktív tag
válasz
Mr.Icebear
üzenetére
Nekem 1voda simmel mükszik a cucc!
Hol csinálja, hol nem! -
iMaverick
addikt
-
iMaverick
addikt
Én meg válaszoltam is rá... Viszont ezért kérdeztem a kollégát az ő verziójáról...
Amúgy tegnap este 10-kor lehúztam a telót a töltőről (100%), kikapcsolt wifi+2G gsm = reggelre 98%. Ez azért nem olyan rossz. (Bár jobb lenne, ha nem esett volna 1%-ot sem.)
-
iMaverick
addikt
válasz
Mr.Icebear
üzenetére
Jópofa a Kingzone ota rendszere... Tegnap direkt kézzel ráfrissítettem és a 0314-re uptodate-nek írta a rendszert...
-
polgcsabi
aktív tag
Feltettem a 20150303 frissítést!
Az aida64 2gb ramot ír.
Most mi van? -
polgcsabi
aktív tag
válasz
Mr.Icebear
üzenetére
Mi volt az 'előzőekben leírva'? Ebből kimaradtam

-
iMaverick
addikt
válasz
dudikpal
üzenetére
A terv jó, de nem egyszerű a megvalósítása. Itt nincs Ghost, meg egyéb "automatikus" program!
Ezeket javaslom tanulmányozásra:
Erre a programra lesz szükséged és a Kingzone oldaláról a legutolsó firmware-re, abból is a scatter.txt fájlra. (Ebből fogsz "puskázni", így nem kell hexadecimálisan számolgatni.)
(#372) wargazoli: ma lőttem jópár teszt képet az írás alatt lévő cikkhez... Hát nem hozza a korábbi Amoi-m szintjét. Megközelíti, de nem hozza. Mindezt napsütéses időben... Mindenesetre a szokásos javaslatom van: több képet kell lőni, majd utólag kiválogatni, melyek lettek jók. Ez van!
-
wargazoli
csendes tag
Na nekem is megjött, nem rossz de az van amit vártam a kamera nem a legjobb(pedig ez fontos szempont volt).
Oké hogy gyors meg minden,egy két extra is jó,de pl a gyári tok sem olyan nagy szám így felrakva a telóra.
Ha nem lett volna vám akkor most örülnék de így hát........Na de reméljük jön majd egy nagy megváltó frissítés.
-
dudikpal
senior tag
Lassan megérkezik az enyém is, így kicsit felkészülnék, ne kapkodjak majd.
Első lépésben szeretném menteni az egész rendszert, mielőtt bármit is csinálnék rajta. Milyen progival tudom ezt megtenni?
Utána meg a rootolás jönne, de mivel ez lesz az első droidos kütyüm, halvány fingom sincs az egészhez. Tudtok olyan oldalt ajánlani, ahol szájbarágósan le van írva?
-
iMaverick
addikt
válasz
Mr.Icebear
üzenetére
Szerintem az utolsó OTA frissítésben
Az most a 0314? Mert ha ez a "javított", akkor ez még mindig gyász...

-
Mr.Icebear
csendes tag
válasz
polgcsabi
üzenetére
Ma tettem egy felfedezést ezzel a gerjedés dologgal kapcsolatban.
Azonos beállításoknál Budapesten tökéletesen müxik a telefon.
Viszont idehaza nem, továbbra is gerjed, csak az előzőekben leírt beállításokkal tudom kiküszöbölni.
Szerintem az utolsó OTA frissítésben valamit mókoltak az energia gazdálkodással mert érezhetően jobban bírja az akku a kiképzést. -
polgcsabi
aktív tag
A gerjedéssel mi a helyzett?
-
beers
addikt
Nekem elég, ha reggeltől estig kibírja!
Igaz, elég nagy forgalmat generálok mind a két kártyámon! -
iMaverick
addikt
Kérdezted korábban a BF Commander módot... Nem megy! (Legalábbis a Play szerint nem kompatible a telóval.)
(#358) fateless: hát az akkutól eddig nem vagyok elájulva... Nincs egész nap nyomkodva, csak a wifi-t nyomom + a gsm (az is lebutítva 2G-re): tegnap délben lett 100%-ra töltve, most 32%-on áll...
-
kzkz
őstag
A c211_tz_3m_k268_20150320 van rajta, talán ez a legfrissebb OTA-s frissítés.
Annyi baja van csak, hogy 3GB RAM-ot jelez ki minden program a 2GB helyett
Mást nem találtam. Ez is valami szoftveres hiba, mert más is írta, hogy a frissítés után neki is ilyen lett...A kamerával kellett még trükköznöm, mert nagyon elmosottak voltak a képek, de úgy tűnik most sokkal jobbak, leírtam mit kell átállítani.
A vodás a kingzone volt.
-
iMaverick
addikt
Lassan elkezdhetem "gyöntölni" a készüléket: most készültem el a komplett mentéssel. Cappa72 kolléga nagyon segítőkész volt, privátra is válaszolt, úgyhogy jó kezekben vagyok.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#338) kzkz: sajnálattal olvasom. (Mármint hogy itt hagyod a köreinket!)
-
kzkz
őstag
Újabb akkupróba két telóval

Samsung Galaxy S3 és ugye a Kingzone N3 PlusMunkahelyre befelé együtt ment a Waze navi, mindkettő pontos volt, nem dobott le az útról egyik se.
57 percet ment a kijelző és mindkét teló 100%-ról indult, mindkettő automata fényerőn. (Kinti fényben amúgy a Kingzone kijelzője jobban látszik.)
A Samgung a végén 63%-on állt, a Kingzone 81%-on.
(Annyi különbség volt, hogy az egyik a T-s mobilnetet szívta, a másik a Vodásat
) -
polgcsabi
aktív tag
A garjedéssel van már valami?
-
kzkz
őstag
Egy tesztkép az új beállításokkal. Még a fényerőt alacsonyra állítottam, és ez lett a végeredmény. Nézzétek azeredeti megtekintésére kattintva: [link]
-
iMaverick
addikt
Most még egyelőre a "mentéssel" próbálkozom, de ez kicsit azért bonyolultabb, mint azt elsőre hittem. Sőt, hovatovább írtam cappa72 mesternek, hogy így, a gyári oldalról letölthető a Kingzone által kiadott firmware, egyáltalán érdemes-e szerencsétlenkedik a gyári állapot lementésével?
-
iMaverick
addikt
válasz
üzenetére
Ezt mennyi telefon rendelési tapasztalattal írtad? Csak azért kérdem, mert mire hazajöttem, itt mosolygott az N3 Plus!!! OOOOHHHHH YYYYEEEESSSS!

A vége: 13515Ft (ebben a 2000 postai kezelés is benne foglaltatik.)
szerk: még egy kérdés! Író vénájú van-e közöttetek? Ha nincs, én szívesen felvállalom, hogy írok egy cikket a készülékről a Logout-ra!
-
wargazoli
csendes tag
Sziasztok!
Az N3-ban meg az N3 Plus-ban ugyanaz a kamera van ugye?
Én is megkaptam a levelet a postától tegnap lehet itt lesz még a héten.
Csak a kamera aggaszt mert ez is fő ok volt amiért rendeltem.
Milyen képeket készít meg milyen videót 720p-1080p.
Olvastam már rengeteget csomó forumon de nem tiszta a kép. -
polgcsabi
aktív tag
Frissítèst engedjem vagy nem?
-
iMaverick
addikt
??? Read Only-ban? Szerintem már írtál be oda is... (Innen vettem észre, hogy Te is regisztráltál!)

(#310) kzkz: hát ha abból indulok ki, amit az AMD is csinált annó... Csak jó alaplap kellett alá, mindjárt volt 3-4 magos a dualcore-os procid...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az akkuhoz: nekem a mostani Amoi-mal 2 nap megvan bekapcsolt wifi-vel, a saját használati szokásaim mellett. Ha ue-t hozza a Kingzone, akkor "jóban leszünk".

-
kzkz
őstag
-
iMaverick
addikt
válasz
Evancod00
üzenetére
Akkor ne fogd vissza magad!!!

Más: erre a scatter file-os, gyári rom mizzériára.
Beregisztráltam a Kingzone oldalára (akárcsak beers kolléga) és belevetettem magamat a fórum részbe... Hát ugye ott pár emberke már beleszaladt ebbe a hibás scatter file-ba, meg hasonlóak, viszont a megoldás is vicces... Újabb SPFT-t kell használni! Kipróbáltam az általuk linket 5-ös (!) szériájú SPFT-t és valóban nem pofázott, hogy szar lenne a scatter.txt...
szerk: korábban ki voltam borulva, hogy a scatter nevében még a SOC sem stimmel:
However, I successfully flashed the firmware using SP Flash tool (v.5.1452 or newer, which supports MT6752/6732).
Ezek szerint a 6752 és a 6732 annyira hasonlatos, hogy nem tesznek különbséget köztük (godolom 8 mag vs. 4 mag, amúgy ua.)
-
Evancod00
csendes tag
Juhhé! A (holland) posta szerint mehetek a csomagomért!

-
beers
addikt
Ruszki fórumról:

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Samsung Galaxy S23 Ultra - 512/12GB Phantom Black
- iPhone 12 Mini 128GB 100% akksi
- Apple iPhone 12 Pro Max/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Isamuraiba cserélt kijelzővel
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

!
Jó cucc, és van még pár ilyen shortcut, fényképező, elemlámpa stb. A fingerprint lock inkább menő mint praktikus ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)