-
Mobilarena
Kínai mobilok (replika, klón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikkolo^^
addikt
A korábbi telefon halála után vettem egy HTC HD2 klónt az etowalk-tól. Profin 1,5 hét alatt megjött. Windows Mobile van rajta, mert nem bohóckodni szeretnék hanem telefonálni.
Sajnos az első benyomás nem volt túl jó, mert a kis sárgák a pici ujjukkal elfelejtették az IMEI-t beírni az oprendszerbe, így nem ment fel a hálózatra. Másnap reggel skype-n segítette az etowalk-os supportos :-) A kijelzője nagyon szép, nagyfényben is nagyon jól látható, a kapacitív érintő is megfelelő.
A mai nap volt az első éles teszt. BT headsettel 2 órát beszéltem, ~140 hívásból (fogadott, nem fogadott, kezdeményezett) + 20 nem fogadott SMS és ~1,5 óra hálózat keresés, mert nem elérhető helyen voltam. Ez így összesen betett neki, mert lemerült :-) Aki nem telefonál ilyen intenzíven annak 2 napot simán kibír.
A két simet az alap windows tárcsázó kezeli, de az általam használt phonex viszont nem. Ezért az első kártya a céges a második pedig a privát, melyről csak hívást fogadok.
PC-ről lassan tölt, de a fali töltő hamar 1,5 óra alatt 50%-ot tol rá. A 2. aksit majd ezután fogom tesztelni.
Nem az SPB Mobile Shell-t hanem az iPhoneToday-t tettem fel és teljesen korrekt.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Linux kezdőknek
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen TV-t vegyek?
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest