Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Kínai mobilok (replika, klón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Pear
tag
Sziasztok!
Megtudnátok mondani, hogy ezen a képen látható Nokia klón melyik Nokiának a klónja? Fontos lenne!
-
hossszú
őstag
Sziasztok!
Hogyan lehet a magyar nyelvet a kínai telefonokra rárakni? -
Rawulf
őstag
Úgy látom, hogy nekem kell kipróbálni a T91-et.
-
Next Win ®
tag
Nekem Meizu M9-em volt, igazán meg voltam vele elégedve !
-
Rawulf
őstag
Vélemény?
-
Rawulf
őstag
Tegnapi eset:
Kollégáim panaszkodtak, hogy a GY betűvel kezdődő ismerősöket nem tudják a telefonkönyvből kitallózni (Sony Ericcson Xperia).
Bezzeg a kínai telómmal ez nem gond! -
tnorbika
csendes tag
Ha van valakinek kedve társulni a szoftveres dolgokhoz kérem hogy jelentkezzen mert nem igazán bírom 1edül
-
tnorbika
csendes tag
Ha valakinek szervíz kell:tnorbika@hotmail.com
-
tnorbika
csendes tag
Még mindig kínai telefon szerviz vagyunk hála isten nagy sikerrel:tnorbika@hotmail.com
-
lmanci
csendes tag
Sziasztok. Kislányomnak vettem egy H108-as minimobilt. Sajnos nem nagyon találok a beállításához segítséget, pedig a Google-t próbáltam, de csak kereskedői oldalakat találtam. Az a problémám, hogy kapott ma MMS-t csemetém, és nem tudjuk letölteni, pedig a profilt beállítottam. Csak a használt SIM-et ajánlja fel, és egy 32k-os MMS-nek nincs elég tárhely. Banyek ezzel a SIM-mel a régi telóján röhögve le tudja tölteni az ekkora MMS-t. A készüléket nem ajánlja fel, mint tárhelyet. Legalábbis itt nem. A SIM-en is több helynek kell lennie, ezzel ellentétben 5k helyet jelez. Hozzáteszem, hogy sem telószámok, sem sms-ek nincsenek rajta. A másik bajom, hogy mp4-et próbáltam rajta lejátszani, és szerinte nem jó a file formátum. Egyfajta .avi-t is próbáltunk, kijelzés ugyanaz. Tud esetleg valaki valamit, hogy akkor mi a fenét játszik le? Bár a leírás szerint meg kellene bírkóznia vele.
A segítséget nagyon megköszönöm, jó lenne már választ találnom a kérdéseimre.
Köszi -
begrimisu
aktív tag
sziasztok! kéne egy kis segítség valaki tud olyan emberkét aki kínai klón telefonok szervizelésével foglalkozik?Mert nem tölt a telefonom hálózatról!! megköszönném!
-
Oppszi
csendes tag
Az Androidos kínai telefonok telefonkönyvét hogyan lehet a számítógépen szerkeszteni? Milyen program kellene hozzá?
-
Elrond
senior tag
Valaki csak tud rá valami okosat, mert a telefon menüjéből nem derül ki....
-
Elrond
senior tag
Kaptam 1 iphone4 klónt, azt hogy tudom kideríteni milyen op-rendszer van rajta?
-
mgm81
aktív tag
Helló, tudnátok segíteni?
Van egy Iphone4 clone telóm, és nem tudom bekapcsolni.
Amikor meg vettem jó volt,sokáig tesztelgettem.
Ki kapcsolva 2 napig benne volt a szekrénybe.
Amikor ki vettem hogy másik kártyával is ki próbáljam, be sem lehet kapcsolni.
Eleinte halványan villogott, vagy valami fény szűrődött ki belőle, de már semmi.
A segítséget előre is köszi. -
sinka7
csendes tag
van ez mobilom Sciphone i9 és szoftver hibás nem akar bejöni hónan lehetne hozzá valo programot tölteni előre köszöm segítséget
-
Dinomano
őstag
Sziasztok! Talan tudtok segíteni... Kínai telot keresek, ill. nézegettem PSP-klón készülékeket is. Egy kívánságom van csak: Viszonylagos megbízhatóság, játssza le a különböző felbontású MP4-videókat+az sem gond, ha játék(lehet emulált is!)van rajt.
Kínai telo, kínai (game-es)MP4 player is megfelel...szóval nem kell hogy telefon legyen...Találtam pl.1ilyen hírdetést, ezzen a készüléken agyalok nagyon:
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=1485616721
-
zsomle98
csendes tag
a huavei kina ha jol tudom !
-
Pikkolo^^
addikt
A korábbi telefon halála után vettem egy HTC HD2 klónt az etowalk-tól. Profin 1,5 hét alatt megjött. Windows Mobile van rajta, mert nem bohóckodni szeretnék hanem telefonálni.
Sajnos az első benyomás nem volt túl jó, mert a kis sárgák a pici ujjukkal elfelejtették az IMEI-t beírni az oprendszerbe, így nem ment fel a hálózatra. Másnap reggel skype-n segítette az etowalk-os supportos :-) A kijelzője nagyon szép, nagyfényben is nagyon jól látható, a kapacitív érintő is megfelelő.
A mai nap volt az első éles teszt. BT headsettel 2 órát beszéltem, ~140 hívásból (fogadott, nem fogadott, kezdeményezett) + 20 nem fogadott SMS és ~1,5 óra hálózat keresés, mert nem elérhető helyen voltam. Ez így összesen betett neki, mert lemerült :-) Aki nem telefonál ilyen intenzíven annak 2 napot simán kibír.
A két simet az alap windows tárcsázó kezeli, de az általam használt phonex viszont nem. Ezért az első kártya a céges a második pedig a privát, melyről csak hívást fogadok.
PC-ről lassan tölt, de a fali töltő hamar 1,5 óra alatt 50%-ot tol rá. A 2. aksit majd ezután fogom tesztelni.
Nem az SPB Mobile Shell-t hanem az iPhoneToday-t tettem fel és teljesen korrekt.
-
tnorbika
csendes tag
válasz
sziszi2005 #713 üzenetére
Szia keress meg szervizzel foglalkozunk ha tudok szívessen segítek.tnorbika@hotmail.com többit meg beszéljük ott
-
Pikkolo^^
addikt
Én napi kb ~2 órát beszélek BT headset-en keresztül, 1,5 napot kellene kibírnia. Én egy HD958-t néztem ki.
Azt ki tudnád próbálni, hogy ha headset-el telefonálsz akkor mennyi idő után kapcsolja ki a képernyőt? Mivel a távolságérzékelő nem érzékel ezért lehet csak 1 perc múlva ami gáz (pl. szifonok).
-
Bitlisz
aktív tag
Asszonynak vettem egy ilyet
Igaz még kintről és kicsit drágábban jött ki mint itthonról...
Ennek is vannak hibái, de szerethető egy masina.
Nem valami gyors, kis felbontású kijelző, sok alkalmazásnak értelme nincs ekkorában.
De Dual SIM, a google-val szinkronban (kontaktok/naptár/email), az emailt, fészbúkot csekkorni a Wifin ok...Ez pl tovább is bírja akksiról. És a kivitelezése is nagyon ok.
Ja, TV is van benne... -
Bitlisz
aktív tag
válasz
Pikkolo^^ #756 üzenetére
Ha max párat telefonálok, minden kikapcsolva az üzemidő talán 2 nap is lenne.
Mivel azért használom is, szerintem nem bírna ki egy napot se.
Az biztos, hogy folyamatos Wifi mellett hamar lemerül.
De nálam mindig a töltőn landol a teló, munkahelyen meg van egy 10centis USB kábel...Szóval nem ajánlom olyannak aki több napig nem tudja tölteni.
-
Pikkolo^^
addikt
A gagyi operációs rendszer rengeteg alkalommal lefagy, nem úgy működik ahogyan kellene. Ez a másik kettőre nem jellemző, mert már lényegesen kiforrottabb. A2.2 fölött a sebesség már elfogadható az MTK6515-s procin, a WM pedig teljesen jól fut rajta.
Nem tudok qwerty-s kínai telefont amiben nem gagyi oprendszer van.
-
adix001
csendes tag
Köszönöm a gyors választ.
Abban kérnék akkor még egy kis segítséget, hogy mit is jelent ma már egy jó operációs rendszer a telón? Illetve mit vesztek vele ha nincs és mit nyerek ha van.
A másik dolog pedig, hogy nekem fontos lenne vagy így vagy úgy a qwerty mert sms-ezni szeretek viszont a érintős qwerty a nokiámon annyira nem frankó jobb lenne ilyen szétcsúsztathatósban mint a T5000-esben.
Ha ilyen telefont androidosba vagy windows-osba tudnál vagy tudna valaki ajánlani azért hálás lennék.Ez már úgy elfogadható amúgy mert még ez is bejön:
http://www.mobino1.com/product-1849.htmlKöszönöm a segítséget bárhonnan, bárkitől.
-
-
adix001
csendes tag
Sziasztok.
A segítségetekre lenne szükségem. Jobbra balra nézelődtem a neten és én is ráakadtam véletlenül ezekre a kínai csodákra. Elkezdtem komolyabban keresgélni köztük és több oldalon is találtam nagyon kedvemre való darabokat. Nem igazán követem a mobil piacot amúgy sem csak ha telót akarok venni szóval fogalmam nincs melyiknek melyik a klónja de nem is érdekel. Nyilván az Iphone utánzatokat felismerem de kicsit sem izgat az apple mánia sem.
A kérdésem az lenne, hogy kinéztem két telefont és érdekelne a véleményetek. Az elejétől nézegettem kisebb kihagyásokkal a topicot végig és nagyjából kezdek képbe lenni de azért mielőtt kapufát lőnek inkább biztos ami biztos kérdezek.
Egyrészt mit gondoltok a Dapeng készülékeiről mert erről még nem nagyon láttam véleményt.
Ettől a gyártótól érdekelne 2 mobil, még nem döntöttem el melyiket szeretném.
1: http://kinaipiac.com/mobil__telefon/slide_phone/Dapeng_T5000_Quad_Band_Dual_Cards_Wifi_Analog_TV_Java_Touch_Screen_Slide_Phone2:http://kinaipiac.com/mobil__telefon/flip_phone/Dapeng_T7000_Quad_Band_Dual_Cards_Wifi_Analog_TV_External_Luxury_QWERTY_Keyboard_Leather_case_Cell_Phone
Érdemes e bármelyiket is megvenni? Reális e az az ár amit ezen a honlapon hirdetnek?
Mit gondoltok erről a kínai piac nevezetű oldalról? És mit gondoltok erről a külföldi oldalról: http://www.mobino1.com/ ?A telefonok wifi, videó, telefonálás, sms-ezés és esetleg navigációs rendszer használatában lennének számomra érdekesek.
Ezen az áron nyilván tudom mire számítsak de több kellemes és pozitív élményről olvastam így én is rászánnám magam, hogy vegyek egy ilyet.
Köszönöm a válaszokat előre is.
Üdv
adix -
Bitlisz
aktív tag
válasz
Pikkolo^^ #748 üzenetére
Szerintem nem kiemelkedő, de nem is túl sötét (jobbat még 100ezer alatt tuti nem láttam). Nem ez a legnagyobb baja:
A 2.2-es Android melyből hiányzik az USB modem és a Wifi megosztás, majd használhatatlan a GPS (vmi kegyetlen ha lassan talál valamit), a 256MB RAM (melyből 160-at használhatsz ki. az SPB Shell 3D fél nap után kb esik kel, marad vagy 30mega neki, lehet átmegyek Launcher Pro-ra), kamera "2 gombos" működtetésű, jameg jelenleg nem root-olható.
Az akksi idő sem valami kiváló, de számítottam erre (rendesen eszi ha netezek, oda kell figyelni milyen kapcsolat (wifi/3g/bt/gps) van és progik futnak...stb).
Ezen sok hiba ellenére egész jó a használat, mint teló és webezésre (mind Wifi/3G) is jó.De jelenleg a legjobb teló a T9199-es melyben az új MTK MT6573 proci van, ezen van az Android 2.3 is.
-
b05styp
tag
hali! Van egy 3simes e371 telóm és magyarositani kéne mert fateromé ... szerintetek megoldható?
-
Bitlisz
aktív tag
Ja, ez lemaradt:
A felület kisebb akadásoktól eltekintve egész használható.
Egy-egy komolyabb memóriahasználatú program után előfordul hogy pár másodpercig fekete képernyő van a home gombbal, de utána megy.
Az anyaghasználat és a kivitel jobb mint a kínai cuccoknál megszokott.
Talán a hátlap vissza tételét kell körültekintőbben végezni, hogy nem lifegjen és recsegjen utána, de ha rendesen helyén van, szinte eggyé válik a készülékkel.
A kijelző előtt állítólag üveg van, ez szerintem hihető, de azért tettem rá fóliát. -
Bitlisz
aktív tag
A kínaiak (csomag mellé olvashatatlan és nem valós értékű számla) és a DHL bénázása ellenére héten végre megjött a kínai HDC Z710-em.
Első benyomások:
Aug 1-n rendeltem, Aug 17-ra lett volna itt, de 18-án bírták (ténylegesen) kihozni.
Na ezért nem érte meg a DHL Express. Biztosítást láttam nem kérte, pedig fizettem...
(+ Shipping fee: 31.54 EUR + Insurance fee: 7.71 EUR)
Szal max EMS biztosítás (asszem 26EUR lett volna ez) nélkül amit a Fastcardtech-től érdemes kérni, ha nyomon követhető nem túl lassú szállítás kell. (ingyenes szállításokban nem bízom)Tettem bele egy 16GB-os Samsung Class6-os uSD-t (~7200Ft)
Amit eddig észrevettem:
- Lassan találja a GPS a holdakat (Androidos iGO fenn, semmi hekkelés nélkül ment)
- Kamera tényleg 2 gombos (gáz...)
- Szolgáltatót csak számokkal jelzi ki (27601...stb, gyor be is lőttem manuálisra itt mielőtt Komáromban véletlen roamingolok)
- Flash Player nincs rajtaakartam telepíteni de az írta nem kompatibilis (?)
- Wifi tényleg nem valami erős, de a lakásban a TP-Link 1043-as routerrel mindenhol ment (igaz 5dB-s antennák vannak rajta, a gyári helyett)
- Wifi nálam automatikusan csatlakozik
- 3G-nek a Wifi megosztására (Wifi tether) nem sikerült rájönnöm (nem találok ilyet benne)
- gombok visszajelzése néhol megy hol nem (de konzekvensen)
- fejhallgató kimenete nem túl jó hangminőség (mint az E51 Nokiámon volt annó, de messze nem egy Galaxy S Wolfson DAC-al), igaz zenét nem ezen fogk hallgatni
- magyar billentyűzetet nem sikerült még beállítani (Smart Keyboard Pro)
- Kijelzője szerintem nagyon fasza minőség
- kamera egész jó képeket is tud csinálni, ha van fény...vakuval van késése, meg kell tartani
- Headset bedugására indul a zenelejátszás (hívás közben egy gyors headsetre átállás szívás lehet), de nem kerestem a kikapcsolást (de szerintem a default
- este kb 4-5órán át wifivel telepítgettem és félig sem fogyott le az aksi (legalább 2 van)
- GPU gyorsítás van, szal összes Angry Birds szerű játék ok
- 3G SIM1-ről tuti megy (csak a cégesen van net, nem is cseréltem meg)
- Egyszer sikerült lefagyasztanom mikor teszteltem a többSIM használatot (SIM1 3G netezés közben SIM2-t hagytam másik telóról, a hívás be is jött, net megszakítva, de mikor visszautasítottam lefagyott a teló. Ugyanez mégegyszer ok volt. szerintem az előző telepítős éjszaka is megviselte)
- Párhuzamos hívás nem megy (ezt tudtam, már nincs ilyen telefon ami ezt tudja)
- SMSező progi csak a SIM1-et használják küldés, nincs opció melyik SIM-en küld, csak send (ez eddig is így volt)
- App to SD megy (a legtöbb progival)- gyári töltő eléggé vacak benyomását kelti, lassú a töltés 500mA-es, de adtak hozzá EU adaptert is (laptop USB3.0-tól sokkal gyorsabb a töltése, az 800mA)
- csodás aranyszínű doboza mire ideért elhasználódott (vám és egyéb vizsgálatok?), borítója sem volt meg, de átszigetelőszalagozták, és DHL-es borítékban jött
- a hozzá kért védőfólia tuti (extra value pack-ot kértem), vastag és bubi mentesen seperc feltettem
- a tok vacak (bőrnek akar kinézni, de inkább műanyag mint műbőr, HTC felirattal, fekete anyag, sárga cérnával körbevarrva), de legalább van, ideiglenesen...
- ajándékba kaptam: 4GB uSD-t és valami pici 24k arany matricát is (kínaiak azthiszik ez csökkenti a káros sugárzást)
- máshonnan rendelt univerzális microUSB dokkoló nem ok, sok állítgatás árán is nehéz beletenni, és ki-be kapcsolgatja a töltést/kijelző ki-be...esetleg szétkapom és kiszedek belőle ezt-azt, meg valami megvezetőt szerkesztek mellé
Bluetooth-ot nem tudom tesztelni, max kihangosítót az autóban (Nokia CK-200 van), meg a laptoppal a kapcsolatot.Eddig azt mondom a hibák - és extra költségek - ellenére megérte, reméljük idővel pár dolgot kijavítanak (legalább amit megvastagítottam).
Az előző kétSIM-eshez (General Mobile DSTL1) képest mindenképpen élmény használni.Most kb beköltöztem.
Ezek még hátra, ha van vmi javaslat az alábbiakra (free?), azt nagyon megköszönném:
- Majd még a 3G ki bekapcsolásra kell widget,
- Wifi Tether (asszem van vmi progi is rá)
- Eye-Fi kártyámat összelőni vele,
- GPS Booster (ér az vmit?)
- SPB Mobile Shell (lehet megveszem, de nemtom megéri-e)
- Videólejátszó (VLC vagy Seaman player?)
- Zenelejátszó (PowerAMP, AndLess?)
- Battery status (a fenti csíkra írja ?%, ezt megszoktam)
- Skype (videóhívással?)
- Dropbox beállítás
- Valami task manager (Advanced Task Manager?), meg powersave util kéne (Green Power)
- Flash Player 10.3 (nincs rajta...a hivatalost meg nem akarja feltenni)
- vmi Backup progi (My Backup Pro, Titanium Backup PRO?)
- Bluetoot SIM Access (hogy az LCD-s autókihangosító átvegye a névjegyeket is)
- Sweet Dreams (pozíció és idő függően ki-bekapcsolgatta a Wifit, hangot)
- Hangkeverő (Audio Manager?)
- Wifi Analyzer
- Valóban működő magyar billentyűzet (régen vmi Hungarian Soft Keyboard volt)
- Radmin, TeamViewer...
- Torrent remote
- Messenger progi amibe lehet Skype/ICQ/MSN/Gtalk egyszerre (IM+ ?)
- pár játék (Chuzzle, Bebbled, Line up, Jewels, Mahjong, Abduction...)
- hátterek, hangok
- kell egy normális, minimum 1A-es töltő
- kellene valami Android Sync Manager PC-reKi mire kíváncsi még?
Nem tudom hogy lehet megnézni, hogy valóban milyen Android van rajta (2.3.9 tuti nem...), a memória mennyi (256 vagy 512 RAM?).
Javaslat erre? -
Pikkolo^^
addikt
A Tops A1- készülékemben a NAND Flash meghibásodott és most nem tudok oprendszert rakni rá. Tud valaki olyan telefon szervizt ahol a cserét megtudnák csinálni? Nem feltétlen kell kínai telefon specifikusnak lennie, elég ha ért a szakmájához
-
Pikkolo^^
addikt
-
Pikkolo^^
addikt
Kínai csodában NAND flash-t lehet cserélni?
-
hossszú
őstag
Volt már valaki kezében a CECT P888 telefon, hogyan lehet hardresetelni. Nem tudom bekapcsolni, a töltést veszi, a kijelzön látom, hogy megy a töltés azt is kijelzi, ha feltöltődött de bekapcsolni nem tudom.
-
steerbi
csendes tag
Hozzá szólva a Nokia N8 klón eredetihez-nem az eredetiség a kérdés hanem az hogy milyen a minőség
Lehet-e bízni benne vagy sem! illetve hogy mennyi a jótállás ezekre a mobilokra?ez a fő kérdés????
-
steerbi
csendes tag
Mennyi a max jótállás ezekre a kínai mobilokra?Nem tudja valaki?
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
PapCsabika #721 üzenetére
Klón buta OS-el.
-
PapCsabika
csendes tag
ahogy nézegettem egyik mobilnál sem volt feltüntetve az hogy milyen márkájú az eredeti vagy hogy a klón neve semmi , csak a típus !ezért is dobtam fel amúgy írtam hogy zöldfülű vagyok!
-
válasz
PapCsabika #721 üzenetére
Egy Nokia N8 klón szerinted eredeti?
-
PapCsabika
csendes tag
Sziaztok!
Kicsit zöldfülű vagyok a kínai mobilok terén,természetesen vannak jók is de rosszak is.Sajnos nekem vannak olyan tapasztalataim hogy karácsonykor eredeti telót vettem ,nem hamisítványt , 45.000-ért és sajnos tönkre ment 1,5 hónap alatt vissza vittem és kicserélték .Majd 2hónap múlva elromlott és megint vissza vittem , majd azt mondták hogy ez nem a telefon hibája hanem külső tényező hibája
pedig én nagyon vigyázok az ilyen kütyükre!sajnos ki kellett fizetnem a szervizelést pedig annak az árából vehettem volna egy másikat!Szóval vannak jók is meg rosszak is!Nem tudom hogy ki mennyire ismeri ezt az oldalt : http://www.mobino1.com/ de ezen találtam egy érdekességet!
Ez most eredeti vagy "gagyi" kínai? íme : http://www.mobino1.com/product-2028.html
én már nem tudom mit lehet nevezni minőséginek sokan mondják mint az ismeretségi körömben hogy vegyek minőségit , mit lehet minőséginek nevezni????
nagyon gondolkodok rajta hogy olcsóbb kínai telót veszek mint drágát amivel szaladgálnom kell és amiről még a frissítés is le van tiltva . -
YSOFIP
csendes tag
Olyan problémám lenne megfagyott a dual simes kinai csodám.
Nem indul az Android 2.2 el rajta nem tudja valaki honnan lehetne letölteni hozzá az androidot.Előre is köszi. -
pszili8
aktív tag
Üdv! Valakinek van tapasztalata/véleménye erről a telefonról? Telefonálásra alkalmas azért vagy felejtős? Volt már nálam régebben egy KA08,de az olyan csendes volt,hogy kihangosítva alig hallottam a buszon.
-
Pikkolo^^
addikt
Most találtam egy oldalt ahol elérhető áron van dual sim-es Androidos telefon, http://www.ktechstore.com. Akit érdekelne ilyen akkor érdemes elmennie a boltba és kipróbálni egyet a sebessége miatt.
-
sziszi2005
csendes tag
TELEFON SZERVÍZT MÁR TALÁLTAM KLON RA!
-
sziszi2005
csendes tag
SZIASZTOK !
TUD E VALAKI SEGÍTENI X6 KLONRA MAGYAR KEZELÉSI UTASÍTÁST HOL TALÁLOK!
VÁLASZOTOKAT sziszi2005@freemail.hu- ra várom!
EZER KÖSZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
sziszi2005
csendes tag
Sziasztok !
Kérem segítsen valaki !
Van egy kinai x6 telefonom és mindíg eltünik a térereje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bárhová elvittem mindenhol ki röhögtek vele!
Tud e valaki olyan helyet ahol megcsinálják?
Másik kérdés van e valakinek magyar kezelési könyve hozzá?????????????
Vagy le lehet e tölteni a netről?
Előre is köszi -
Pikkolo^^
addikt
válasz
Nesztovidis #710 üzenetére
Még mindig MTK 6516 proci van bennük, ez most a csúcs kínai proci. Sajnos gyenge az Androidhoz.
-
cbradio
csendes tag
-
cbradio
csendes tag
-
batka2
csendes tag
Szia,azt szeretném kérdezni a Tinydeal Westernes utalásnál is megbízható?Ha van ilyen tapasztalatod köszi.
-
Picur9
csendes tag
Sziasztok kérdésem lenne nem tud valaki pontos leírást vagy videót sciphone i68 4g érintő kijelző cseréhez vagy nyíregyházán esetleg miskolcon nem foglalkozik vele valaki? Már meg van hozzá mindenem csak cserélni kellene. Köszi
-
Tapló
csendes tag
Igen, ezt értem, ezért gondoltam, hátha bejött már valami új chipset... Nagyon úgy látom, hogy aki fullos telefont akar (HDSPA, 1ghz proci, 512 RAM, WIFI, GPS, kapacitív multitouch) két simmel, annak még igencsak várnia kell... A viewsonic v350 jellemzői alapján alulról súrolja ezt a kategóriát, de azért megnéznék egy két tesztet róla... ja és még nem jött ki...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fűnyíró topik
- Apple asztali gépek
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Keresünk dokkolókat
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest