Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Kínai mobilok (replika, klón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lawliet616
csendes tag
Köszi a segítséget!
-
Kreon21
csendes tag
Sziasztok!
Elkövettem egy amatőr hibát. Vettem egy Newmman N2-t garanciaidő lejárta után Vaterán. Nemrég elkezdett hülyéskedni a kijelző, villog, és zsebből kivéve nem ébred fel a bekapcsoló gomb megnyomására. Érdekelne, hogy tudtok-e olyan szerelőt, aki hajlandó foglalkozni kínai termékekkel, és megbízható?
-
Zeki
nagyúr
válasz
lawliet616 #1295 üzenetére
-
Rawulf
őstag
válasz
lawliet616 #1295 üzenetére
Swiss Bulk Registered Air Mail (elméletileg)
Kérj az eladótól egy linket, ahol nyomon tudod követni a csomagot.
(Dear Seller! I would like to follow your tracking number! Where can i check and see this parcel number? Please give me a tracking link!) -
lawliet616
csendes tag
Nemrég rendeltem mixeshop-ról egy THL W200-as okostelefont. A rendelés után 2 nappal ezt a tracking number-t kaptam: RW88*****42CH SWBRAM. Mit jelent az "RW", "CH" és "SWBRAM" rész?
Ha rossz topicban kérdezek, akkor segítenétek, hogy ennek hol járhatok utána?
-
zolmesz
aktív tag
Sziasztok!
Neken N6 típusú telefonról van valakinek tapasztalata? Elég jó áron árulják a Pandawill-en, mármint az ottani eredeti árához képest.
-
palocz
tag
Sziasztok. Valaki nem tudja ehhez a készülékhez honnan lehet letölteni a romot? Nem rá való rom lett rá telepítve, és azóta tégla.
Előre is köszönöm a segítséget
-
marec1122
senior tag
sziasztok!
ismertek valakit aki kínai mobilokat gariztat?
van egyáltalán valami lehetőség?válaszotokat előre is köszönöm
-
Lovi24
senior tag
Üdv,Lenovo k860i-vel rendelkezik valaki? Ha igen ,mondana pár szót róla?
-
sagit
veterán
sziasztok
110€-ért mi a bestbuy vétel jelenleg? És honnan rendeljem hogy tutira megjöjjön?
-
kellerman
tag
Üdv
Szeretném megkérdezni tőletek, a "via soft" itt mit jelent?
Memory: 4GB(Rom, up to 16GB via soft)+2GB(Ram,up to 4GB via soft), MicroSD slot(up to 32GB)
Köszi
-
imicip
csendes tag
Sziasztok, szia Rawulf,
a dualsim topikban rákérdeztem ERRE a telóra, de mivel single, áttérnék ide.
Igen, olvastam fentebb, hogy klónokkal nem foglalkozunk, de az asszonynak piszkosul tetszik.
A képeket megnézve, és az oldalt ismerve kamunak tűnik (szerintem az is) az egész, pedig árban barátságos lenne.
Szerintetek?
Köszi -
Rawulf
őstag
válasz
verycool #1283 üzenetére
Nem néztél szét rendesen.
Ez sokkal nagyobb tepsi:
http://www.youtube.com/watch?v=4n09AXkGHhw -
verycool
tag
Írtam oda is, telefont szerelnek online, senkit nem érdekelt eddig
Soha nem volt még okos telóm se, abszolút nem akartam androidos készüléket, mert láttam hogy mennyi gondja van vele még a hozzáértőknek is. De nincs visszaút, én ezt megrendeltem mondjuk úgy látatlanba, amit lehetett kiderítettem róla, meg tisztában voltam minden mással, hogy támogatottság pl. de ennyiért minden benne van amit szerettem volna, nem kidobandó pénz de legrosszabb esetbe eladom vagy 5 ezer bukóval, ha nem leszek elégedett
Eredetileg tabot szerettem volna, de egyik se tudta ezeket a dolgokat egybe, így tértem át erre a lehetőségre.
-
Rawulf
őstag
válasz
verycool #1281 üzenetére
Vannak ismertebb és jobb telefonok, amire már magyar közösség is kiépült. Én inkább olyat javasolnék neked.
A jobban pörgő kínai topikban érdeklődj rá:
http://prohardver.hu/tema/android_dual_sim_ket_sim_okostelefonok_topikja/friss.html -
verycool
tag
Sziasztok. Érdeklődnék, valakinél létezik már ilyen kínai csoda [link] és ha igen egy rövid előnye, hátránya elemzést adna nekem róla, valamint hogy miket érdemes rápakolni, levenni, bármely okosság érdekel. Se tesztet se beszélgetést nem találtam róla sehol. Előre is köszi .-) Üdv
-
Rawulf
őstag
válasz
jackbacsi87 #1270 üzenetére
Elméletileg az augusztus 14-én lezuhant UPS teherszállító repülőgép esete kavart be (ismét) a logisztikai cégeknek:
http://www.foxnews.com/us/2013/08/14/ups-cargo-plane-crashes-near-alabama-airport/Ha ezúttal is lítium gyulladás okozta a tüzet, akkor előbb-utóbb már csak hajóval fognak szállítani akkumulátoros kütyüket.
Megjegyzés:
Ha tévedek, akkor viszont ez az ok:
http://planess.net/lithium-battery-risk-back-in-focus-after-ups-crash/ -
Rawulf
őstag
válasz
jackbacsi87 #1270 üzenetére
Ha érdemi választ szeretnél kapni, akkor vagy az ezzel foglalkozó topikba írsz:
http://prohardver.hu/tema/kulfoldi_rendelesek_nyomkovetes_stb/friss.htmlVagy skype-on nyaggatod Justin-t. (Skype id: Justin)
-
jackbacsi87
senior tag
Nem tudjátok mi a francot csinálnak tmallboxnál?
Megrendeltem a jiayu g3t-met szept 16-án. Mivel a honkongi posta nem szállít akkut, singpostal adták fel 19-én. A tracking number nem működött, de olvastam, hogy néha szar, ezért nem írtam nekik egy ideig. Okt 8-án elfogyott a cérna, ment levél, hogy akkor mi van...
Erre közölték, hogy 2db akku járna a telefonhoz, de a singpost nem szállít 2db akkut, visszaküldték nekik a csomagot. Újraküldik, meg kapok pár dollárt vissza. Ma elvileg megint feladták, viszont azt néztem, hogy ugyan azt a tracking numbert kaptam, mint a múltkor....kíváncsi leszek.... -
uskarlos
csendes tag
Jaaa, és egy sim-es.
-
uskarlos
csendes tag
Üdv!
Lenne esetleg valaki, aki elérhetővé tudna tenni egy S4 replika backup-ot SpFlashTool mellé?
Tudjuk, hogy a replikák, így az S4 replikák is szerteágazó, szinte kinyomozhatatlan összetevőkből épültek. Hát nekem is van egy darabom, ami egyenlőre téglaként kómál.
Amit tudok róla gt i9500 mt6575, 1Ghz, 256ram, színe fekete-kék, a csomagolt kiegészítők fehérek, S.Galaxy S4 barna dobozban.
Ha a bagatelnek tűnő leírás alapján vki ráismerene sajátjára, kérem MTKdroidTools segédlettel mentsen róla egy "backupot" és tegye elérhetővé.... Előre is hálás köszönet! -
jackbacsi87
senior tag
Sziasztok!
Szeptember 19-én adta fel a tmallbox a telómat singpost-tal. A singpost nem látja a regszámot, ilyenkor mit tudok tenni?
Tmallboxnak már írtam tegnap reggel. -
Zeki
nagyúr
válasz
dobobazsy #1264 üzenetére
Nézd, van az azolcsosag.hu, de ők is kínából rendelnek, ha beszarik, ők is kínába küldik visssza. Mindezért jelentős a felár.
Miért nem jó kínából rendelni?
Miért nem jó edigitalban 15 havi ingyen 0%THM hitelre elhozni normális telefont, amire van igazi 1-2 év garancia? -
-
dobobazsy
őstag
sziasztok!
30 ezer forintig tudnátok ajánlani egy jó kínai telefont?
2 magos hardver és 4" vagy annál nagyobb kijelzővel.
magyarországon kapható készülék lenne a legjobb.
köszönöm! -
Zeki
nagyúr
Szia!
Ez a dual simes telók pörgős topikja:
http://mobilarena.hu/tema/android_dual_sim_ket_sim_okostelefonok_topikja/friss.htmlA Vodának van sok 2100-as tornya is, szóval nem hal meg a rendszer, ha nincs 900Mhz. De nem tudom feléd épp milyen antennák vannak. Talán a helyi vodás boltban tudják.
-
ezsi17
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Átnyálaztam már a fórumot /igaz, csak mobilról, így nem maradéktalanul/, és szemezgetek egy Cubot One telóval. A gsm-hálózatos dolgokat is elolvastam, de mégis az lenne a kérdésem, hogy a piros szolgáltatónál itthon menne ez a készülék? Kb ez az egyetlen teló a kínaiak közül, ami bejön, és talán nem lenne csalódás..
Köszönöm a válaszokat!
-
Rawulf
őstag
válasz
Gejza111 #1253 üzenetére
1., Már megbocsáss, de ha tényleg ez a véleményed, akkor semmi keresnivalód ebben a topikban.
2., Az ártól függ, hogy milyen sokáig van alkatrész ellátottság és nem a márkától.
3., Nekem a hazai szervizekkel vannak rossz tapasztalataim, mégsem OFF-olom össze a Sony topikot.
4., Mindegyik márkás kínai telefonhoz lehet akkumulátort beszerezni. -
Gejza111
újonc
Előbbihez annyit, hogy garanciális szakszervizek sem adnak akut! Hiába van garancia!
-
Gejza111
újonc
Szerintem nem volna szabad behozni egyetlen kínai mobilt sem, addig amíg az alkatrész ellátottságuk nincs biztosítva.
Bármilyen szépek és jók is, de akut nem adnak pl. BLADE 3, Huawei y300 készülékekhez. Kész átverés! -
bipet
tag
Létezik olyan kínai mobil aminek jó a fényképező képessége
-
jonyw
tag
Sziasztok. Kérdés a következő ,melyik jobb proci az mtk6572 vagy az mtk6577, ki a különbség a kettő között . Köszönöm.
-
skaroly
csendes tag
Sziasztok!
Most nézelődöm kínai telefonok után ami meg fogott az Malata I8. Van valakinek tapasztalata ezzel a telóval, kapcsolatban? Itt azt olvastam hogy a pandawill megbízható. Itt kb 80€ kapható a termék. Bármilyen infó érdekel a termékkel kapcsolatosan.
Válaszaitokat előre is köszönöm.
-
pChriss
tag
Ajanlom mindenkinek a Zte nubia Z5 minit, eros vas, konkret tamogatas, es sokkal tobbet tud mint amit neten fel lehet lelni rola.
otg, mhl, nfc, wifi 5ghz, gg2
antutuban 20000 folott dob, mar ha ez szamit, kijelzoje tokeletes, betekintesi szogek elegge nagyok, fenyero nagyon jo, napfenyben is lathato rendesen. Kapacitív gombok jol mukodnek, dedikalt kameragomb gyorsinditoval, gombok nyomaspontjai rendben vannak, es nem utolso sorban a yamaha dac ami benne van boduletesen jol szol, megmerem kockaztatni egy szinten van sgs wolfsonjaval -
mexel
veterán
válasz
jackbacsi87 #1246 üzenetére
Köszi, azt hiszem az egyik ilyen lesz, illetve nem a T hanem a GS is elég lesz.
-
-
Multikiller
tag
-
mexel
veterán
100-200$ körül mi most ami nagyon megérné, lehetőleg 5" alatti méretben? Lenovo A820 lett volna a befutó de azon sajnos nincs előlapi kamera. Pl Jiayu G3s az jó darab? (sajnos annak nem túl nőies a kinézete és páromnak kellene)
Tud valaki valami jó darabot ajánlani? Sok kínai oldalt nézegettem, de túl nagy a kínálat, nem tudom melyikhez vannak romok, magyar menü stb. -
sanros
csendes tag
sziasztok.Ma nekiestem a meizu mx2-nek amit vettem.A miui romot akarom rárakni de a recovery sehogy se akar sikerülni.Tud valaki segíteni?
-
God Vazzeg
veterán
Hali!
Van nálam egy "sk-5 tv wifi" nevű iphone 5 klón csoda, 2 simes. Egyik pillanatról a másikra eldobta a hálózatot, és azóta semmilyen sim kártyával nem hajlandó üzemelni, pin-t bekéri és ennyi, hálózatot se lát.
Vissza szeretném állítani gyári állapotba, de telefon kódot kér, elvileg nem lett neki beállítva semmi. Mi lehet a gyári kódja vajon? 0000 nem jó..
Köszi a választ
-
Lizardman
tag
Sziasztok!
Nekem elég egyszerű kérdésem lenne, még pedig:
- Adott egy TCL Idol X S950 androidos telefonA 3G frekvencia tartománya képes arra, hogy itthon Magyarországon is tudjam használni a 3G-?
Sajnos erre vonatkozó írást csak annyit találtam, hogy az USA által használt 3G frekvencián nem kompatibilis a készülék, így kérdéses, hogy Európában (különösképp itthon) az-e?
Meg persze akkor már a 2G-t is kérdezem.Frekvenciák, melyeken működik a telefon:
2G: GSM/GPRS/EDGE: 850/900/1800/1900 MHz
3G: WCDMA/HSPA: 900/2100MHz
WCDMA + GSM dual card dual standby HSPANem igen értek ehhez, így kérlek, ne nézzetek hülyének!
Válaszokat köszönöm előre is!
-
003946
csendes tag
Sziasztok!
Valaki segítsen, vettem egy android i9300clone telefont, és olyan gondom van, h nem tudok telefonálni, valami szoftver hiba miatt,(letörölt program). Segítségeteket szeretném kérni, hogy megoldható, h rootolni ezt a típusú telefont és új szoftvert rá tenni!?
Nem vagyok járatos ebben a dologban ezért is fordultam hozzátok..! -
dosiman88
csendes tag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni!
Szerintetek melyik kínai telót éri meg beszerezni, minőség szempontjából?
Lenovo, ZOPO, THL, HAIPAI, TINJI, JIAKE, ISA, FEITENG, JIAYU, XIAOMI, UMI, CAESAR, CUBOT, DAPENG, FREELANDER, Haier, K-TOUCH, NO.1 ORDRO Newman ONN INEW BIMI TIANHE OUMEI COOLPAD MPAI Flying USTAR Hero NEPTUNE AMOI HEDY V-SKY
A Lenovorol nagyon jókat hallottam, de a többiről semmit szinte
Olyan 150euro értékben vennék.
Ilyen tulajdonságokkal venném:
4magos CPU
min 5" kijelző
stb....
és megéri e ilyen külföldi oldalról megrendelni?
Előre is köszönöm a segítséget! -
Kösz mindenki
Még egy kérdés. A Mi2S-re most mi a legfrissebb szoftver? Van rá JB 4.2 MIUI v5-el?Semmi, megyek a Mi2 topikba.. -
Zeki
nagyúr
Nem rossz ez az outdoor Huawei:
Honor 3
Csak még 331USD -
Zeki
nagyúr
-
Rawulf
őstag
válasz
Barthezz2 #1223 üzenetére
Privátban is elküldtem neked, de hogy mindenki láthassa. Ezt az üzenetet kaptam ma délben Kínából:
"The M3 test phone will release in September 10th, about 500 pieces (less people can get it).
In October it will start release in its public web, and the lucky people can shoot one." -
Sziasztok!
Xiaomi készülékeket honnét érdemes rendelni? Konkrétan most a Mi3-on akadt meg a szemem, de azt meg mondjuk nem is tudom, hogy a gyártón kívül lehet-e már előrendelni valahol, de a Mi2S sem épp rossz.
Illetve Kínából rendelés esetén miként megy ez a vám, áfa stb dolog? Sosem rendeltem még, így ha valaki el tudná regélni nekem, mire, miként lehet számítani, vagy hogy megy ez, azt megköszönném. Na meg persze ha adnátok egy boltot, ahonnan, azt is.
-
gabe_
őstag
válasz
littlemole #1221 üzenetére
Itt nézd meg: [link]
-
littlemole
őstag
Üdv
Tudnátok nekem ajnlani egy kínai telót. Ezek kellenének bele. Most egy Huawei G300 van. Az egymagot kicsit döcögősnek vélem néha már, meg több Ram sem ártana.
Ezek kellenének bele
négymagos
Full HD felvételre képes,
SD kártyát lehessen belerakni
Lehet dual simes is akár.
Méretben 4.3 vagy picit több, 5 inches tepsi nem annyira szimpi
Inkább 200 dollár körül Max 250 dollár.Nézegettem a minideal en, de annyi van mint égen a csillag. Régebben volt itt a prohardveren is valami tezst ajánlott kínai telókról de nem nagyon találom. Van BEST buy ezek között a telók között manapság?
-
sagit
veterán
Üdv
Barátnőmnek kellene valami, S4 és HTC One is tetszik neki, de persze ennyit nem is tudunk és nem is akarunk telefonra áldozni.
Valami frankó klónt tudtok ajánlani?
4mag
1gb ram
magyar nyelv
droid 4.1/4.2
ips hd kijelző lenne a kritériumés max 170$/130€ értékben
előre is köszi
-
Zeki
nagyúr
-
003946
csendes tag
Valaki segítsen pls
Sziasztok!
Vettem egy clone samsung galaxy s3 gt i9300 micro sim verzió.. És telefonáláskor azt írja, hogy "Mobile network not availabe." Ilyenkor mit lehet vele kezdeni, hogy működjön? (telenor sim kártya van benne) -
gabe_
őstag
Üdv!
Kínai telefont keresek, a következő tulajdonságokkal:
-dual core
-vízálló
- 1gb ram
-led villanó legyenMit ajánlotok?
-
003946
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy clone samsung galaxy s3 gt i9300 micro sim verzió.. És telefonáláskor azt írja, hogy "Mobile network not availabe." Ilyenkor mit lehet vele kezdeni, hogy működjön? (telenor sim kártya van benne) -
Zeki
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
Segitseget kernek, bar nem tudom mennyire kinai ketegoria ez. Tobb fajta telefonom is volt mar, most ugy nez ki, hogy a kinai keszulekek fele kacsintgatok. Vagyis egy keszulek fele. Mindig is tetszett az iphone 5 kulseje, viszont tulsagosan draganak tartom a keszuleket.Most csak magamhoz viszonyitok persze. Aztan megtudtam, hogy szinte minden nepszeru telefont klonoznak mar kinaban, de tobbnyire eleg alsokategorias minosegben. Aztan talaltam egy ilyen nevet:
Goophone i5. Tudnatok errol mondani valamit? Klonnak mondjak, de ugye elobb jelent meg mint az I5. Probaltam nezegetni neten, de valszeg en vagyok bena, ugyanis tobb tipust is talaltam. Elvileg van egy olyan verzio belole ami qHD felbontasu kijelzovel, tobbmagos processzorral, 1 giga rammal, rendesen osszerakott fem hazzal rendelkezik. Persze droid van rajta, viszont a hatlapjan nem almam hanem egy goophone logo van. Tudnatok olyan oldalt emliteni, ahol elvileg megtalalhatom a keszuleket? Elvileg olyan 50 ezer ft korul kell lennie az arnak. Koszi elore is.
-
Bernyó84
aktív tag
Régen találkoztam olyan kínai készülékkel (telefon, óra stb.), amin egyes gombok nem működtek, mert hát ugye kínai.... na most azért az vicces, hogy a tmallbox oldalán kijelöltem 2 db telefont, majd ráklikkeltem a COMPARE gombra és lássatok csodát... a két telefon képe alá ezt írta ki a weblap: "No features to compare" Értem én hogy kinai a weboldal is, de hogy még ez a funkció sem működik
-
takacs.feco
csendes tag
THL W100-as javítását vállalja valaki? Vagy tudtok szakit ajánlani?
Rom frissítés után nem indul. -
Bernyó84
aktív tag
-
Pro450
csendes tag
Sziasztok
Vacillálok a Cubot One és a Vowney V5 között, ti mit ajánlotok.
Kétejeim a V5-el, hogy a 5" kijelzőt nem tudja kihajtani ugyan az a proci mint a Cubot One 4,7 kijelző esetében,
Azt hallottam, hogy a V5-nél vannak akadások, és a One-ról ezt sehol nem olvastam.
Napfényben mennyire látszik a kijelző és valóban IPS? jól műkődik a Light senzor?
A közelség senzor lekapcsolja a kijelzőt ha oda teszem a fülemhez?
Szóval merjek ilyet rendelni?Üdv
István -
paolinho
őstag
Én eddig kétszer rendeltem a Tmallbox-tól, és egyszer a Pandawill-től. Az előbbiről két nap után megkaptam a RAG-számot, és hajszál pontosan 16 napra mejött a teló,a Pandánál két hétig nem mozdult semmi, majd, amikor vissza szerettem volna mondani a rendelést, közölték, hogy már elküldték. 29 nap után kaptam kézhez a telót. A Minideal-t dicsérik nagyon, ott állítólag 8 nap alatt ide tud érni normál Singapur Post-tal a cucc.
Vámra, ha normál postával rendeled, sokkal kisebb az esélyed, mint, ha a DHL útján kérnéd, ahol jellemzően bekérik az eredeti utalást, és az viszont már valóban vámköteles kategóriába emeli a rendelt készüléket.
-
Pro450
csendes tag
Sziasztok,
Mi a véleményetek, a Pandawill-től rendelnék telefont, mekkora az esélyem a vámra?
Mit kell írni a megjegyzésbe, vagy mennyit szoktak írni összegnek alapból ők?Vagy inkább kicsit drágábban de a Minideal-től az biztosabb hely?
Cubot One esetleg jó áron honnan (de tok és védőfólia legyen hozzá mert utólag sehol nem találok hozzá sehol semmit)
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- alza vélemények - tapasztalatok
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Környezetvédelem
- Tippmix
- World of Tanks - MMO
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest