- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
stellaz
veterán
válasz
dzsi23 #45931 üzenetére
Én rendeltem egy usa webshopból fülhallgató illesztéket, majd kiderült, hogy egy kínai csaló webáruház. Az OTP egyszer sem akart fizetni (fizetéskor nem kellett okézni, mert kínai fizetési oldal volt álcázva, logikus nem?!), aztán egymás után kétszer is megtérítették az összeget. Majd a csomag is megérkezett, benne egy hamis RayBan napszemcsivel
-
driv4r
aktív tag
válasz
dzsi23 #45931 üzenetére
Még tartozol a topiknak egy rendkívül alapos Pindu bemutatóval, csak szólok;) A kamu Casio kvarcra pedig szerzek valami szintén kamu szíjat, mondjuk hupikékben, és dafke felveszem legközelebb valami Rolleres-Pannis hülyegyerek találkozóra;)
Amúgy ja, Ali nem barátja annyira oridzsi késeknek, ezért próbálok én is helyi márkákat bezsákolni, Nightwolf és Mocenary teljesen okés az én alacsony igényeimhez mérten (D2), Kizer, Twosun vonalhoz sóher vagyok, de a többi olcsóbbnál is inkább csak a név zavaró, kb. mint óráknál, Petrified Fish, Tunafire stb., amúgy ránézésre azok is rendben vannak. De Benchmade, Cold Steel, CRKT, Spyderco stb. kommerszebb USA márkákat nem Aliról vennék, nem hiszek az ilyen ‘ugyanabban a gyárban készült, factory outlet stb.’ sztorikban.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest