- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
littlerock
aktív tag
No, van az a pont, amikor igazam is van, meg nincs...
Valamiért 10 mm magasságkülönbségre emlékeztem, de csak 7 mm... (emlékem szerint csak 153.x mm volt a mi9lite, de tényleg picit nagyobb) Az még azért megvan, hogy ezt is nagynak tartottam.A fene se tudja miért, nem akarok ennél nagyobbat... Még rá jön a tok ami még 2-3 pár mm
A vége úgyis az lesz, hogy 160 mm körül kell meghúznom a határt, hátha lesz valami abban a mérteben. Szőrszálhasogatásnak tűnik, de én ezt egy elcseszett folymatnak látom... ezek egyre csak nőnek, tehát ha most 166 mm akkor egy év múlva 170...
- Mert egyszerűbb gyártani...
- Mert a képeken csillivilli...
- Mert aki megveszi és rádöbben hogy nem erre akart befizetni, az is vigyorog kifelé, mert az ember ilyen...Aki ilyet akar, az legyen boldog, de egyszer neki is eljön a pillanat, hogy kicsi lesz a zsebe...
Mindenesetre... alaposan végigrágom majd mennyire fáj valójában az a pár mm...
Béke...
-
TeeJay
félisten
Igen 5mm-el kisebb átmérő telefonban mert azt hiszi az kicsi cserébe tele van kompromisszummal azért meg sír...
Több helyen volt hír pár gyártó kijött "kicsi" telefonnal mégis a nagyot vitte a nép így le is álltak ezzel. Elmúlt már az az időszak mikor az alma birkák még bevették azt hogy a kis kijelző egy fícsör, mióta ott is van Pro Max senkinek se kell kis telefon mert a nagy kijelző sokkal kényelmesebb.
Ha a kis kínai női kezekben elfér a nagy böszme telefon akkor ne európai "férfiak" sírjanak már hogy kicsi kellNem kell cicanacit hordani és akkor bőven elfér zsebben.
Nekem akkora a farmer hogy még lötyög is benne a 6,7" telefon Nillkin tokban plusz ez az egész egy neoprén tokba téve
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Realme GT Neo5 SE kijelzőben és töltésteljesítményben licitál rá az első Snapdragon 7+ Gen 2-es készülékre.
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest