- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Yettel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
littlerock
aktív tag
No, van az a pont, amikor igazam is van, meg nincs...
Valamiért 10 mm magasságkülönbségre emlékeztem, de csak 7 mm... (emlékem szerint csak 153.x mm volt a mi9lite, de tényleg picit nagyobb) Az még azért megvan, hogy ezt is nagynak tartottam.A fene se tudja miért, nem akarok ennél nagyobbat... Még rá jön a tok ami még 2-3 pár mm
A vége úgyis az lesz, hogy 160 mm körül kell meghúznom a határt, hátha lesz valami abban a mérteben. Szőrszálhasogatásnak tűnik, de én ezt egy elcseszett folymatnak látom... ezek egyre csak nőnek, tehát ha most 166 mm akkor egy év múlva 170...
- Mert egyszerűbb gyártani...
- Mert a képeken csillivilli...
- Mert aki megveszi és rádöbben hogy nem erre akart befizetni, az is vigyorog kifelé, mert az ember ilyen...Aki ilyet akar, az legyen boldog, de egyszer neki is eljön a pillanat, hogy kicsi lesz a zsebe...
Mindenesetre... alaposan végigrágom majd mennyire fáj valójában az a pár mm...
Béke...
[ Szerkesztve ]
Magyarok vagyunk, nekünk mindenből a fele elég, az sem baj, ha kétszer annyiba kerül...
-
TeeJay
félisten
Igen 5mm-el kisebb átmérő telefonban mert azt hiszi az kicsi cserébe tele van kompromisszummal azért meg sír...
Több helyen volt hír pár gyártó kijött "kicsi" telefonnal mégis a nagyot vitte a nép így le is álltak ezzel. Elmúlt már az az időszak mikor az alma birkák még bevették azt hogy a kis kijelző egy fícsör, mióta ott is van Pro Max senkinek se kell kis telefon mert a nagy kijelző sokkal kényelmesebb.
Ha a kis kínai női kezekben elfér a nagy böszme telefon akkor ne európai "férfiak" sírjanak már hogy kicsi kell Nem kell cicanacit hordani és akkor bőven elfér zsebben.
Nekem akkora a farmer hogy még lötyög is benne a 6,7" telefon Nillkin tokban plusz ez az egész egy neoprén tokba téveMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 10
- Videós, mozgóképes topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Lexus, Toyota topik
- 20 éve regisztráltam
- AliExpress tapasztalatok
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest